maanantai 24. maaliskuuta 2014

Sunny Saturdays Outfit with a Cap



Vähän aikaa sitten kerroin haaveilevani lippiksestä, ja päätinkin laittaa asian heti toteutukseen, kun viime viikolla suuntasin kaupoille lippiksiä sovittamaan. Omaan makuuni olevia lippiksiä löytyikin helposti, eniten iskin silmäni navysinisiin Henri Lloydin ja Tommy Hilfigerin malleihin. Siinäpä tulikin aikamoinen valinnan vaikeus näiden kahden välillä.. Kävin liikkeessä pariin otteeseen sovittamassa lippiksiä apunani ystäväni ja kolme eri myyjää. En vaan mitenkään osannut päättää, joten päätin pohtia asiaa yön yli. Ehdin tietenkin napata muutamat kuvat lippiksistä Instagramiin, jossa sainkin jonkin verran mielipiteitä asiaan, kiitos kaikille!

Seuraavana päivänä päätöksen piti olla selvä, joten suuntasin lippistä ostamaan. Liikkeessä kuitenkin taas sama arpominen alkoi. Olen toisinaan aivan mahdoton, kun en vaan osaa tehdä päätöstä! Lopulta päädyin Hilfigeriin, sillä se oli naisten malli ja istui päähäni paremmin. Tykkäsin ulkonäöllisesti enemmän Lloydista lippiksenä, ja sen puolella tuntuivat myös Instagram -seuraajat olleen, mutta sen ollessa miesten malli, se oli himpun verran liian reilu omaan päähäni. Lisäksi pohdin yhdisteltävyyttä, Lloydissa oli melko näkyvä brändi, joka omaan makuuni olisi ehkä liikaa vaikkapa printtipaidan tai Vuikkarin laukun kanssa.





Aurinkoisena lauantaina uusi lippis pääsi heti käyttöön, pakko myöntää, että aluksi se tuntui tosi hassulta päässä ja oli kokoajan tiellä. Pian lippikseen kuitenkin tottui, ja mielestäni se sopi todella hyvin tähän muutenkin rentoon asuun sinisen, punaisen ja Conversejen kanssa. Luulenpa, että tämä uutukainen tulee pelastamaan monet huonot hiuspäivät. Punaiset housut on otettu käyttöön, aurinko paistaa ja meri on auki, eli kevät on virallisesti täällä! 




lippis Tommy Hilfiger - takki River Island - neule KappAhl, Hampton Republic 27 
huivi Polo Ralph Lauren -  kengät *Converse - käsineet & housut H&M
laukku Louis Vuitton -  rannekoru Massimo Dutti - aurinkolasit *Ray-Ban



14 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva asu :) ihanan merihenkinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra! :) Joo, löytyi vielä ihan loisto kuvaustaustakin mielestäni samalla kun mentiin kahville :)

      Poista
  2. Voi miten ihana asu ja komppaan kans, että ihanasti sopii maisemaankin! :)
    Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aina niin ystävällinen Emma <3 Tausta oli kyllä tarkkaan harkittu ;)

      Kiitos ja sitä samaa! :) Maanantai on aina vähän nihkeä päivä, mutta kyllä se tästä lähtee taas! :)

      Poista
  3. Todella kiva asu, tykkään! Kysäisisin tuosta KappAhl:n neuleesta. Millaisena se on säilynyt käytön ja pesujen jälkeen? Pysyykö kasassa vai onko esim hihan suut ja paidan helma "löystyneet"? Ostin nimittäin itse samaisen paidan viime viikolla, mutta aloin miettiä sen kestävyyttä käytössä.. Tosin onhan se "vain" KappAhln paita, joten ei kai siltä voi odotaakaan ylenpalttista kestävyyttä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Neuleen ostin itsekin juuri viime viikolla ja se oli nyt ensimmäistä kertaa päällä, joten kestävyydestä en osaa valitettavasti sanoa mitään :/ KappAhalista minulla ei taida olla ennestään kuin parit bikinit, joten muutenkaan ei ole kokemusta heidän tuotteistaa. Mutta mielestäni tuo neule ja toinen, jonka ostin samalla kertaa vaikuttivat ihan hyville :) Tämä raidallinenhan on 100% puuvillaa joka kyllä antaa myöten käytössä.. Toivotaan, että uudet neuleemme kestäisivät hyvinä! :)

      Poista
  4. Nää kuvat ovat niiiiiin ihania! Jäin pitkäksi oikein ihailemaan näitä <3 Ihana asukokonaisuus ja ihana Anne,sinä tyylilyyli. <3 Kuvasi on muuten hyvän kokoisia, minkä kokoisiksi muokkaat nämä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan tuhannesti ja suurin kunnia menee kuvien ottajalle! :)

      Kääk, nyt pistit pahan... Muokkaan kuvien kokoa ohjelmalla (jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista) ja koosta en osaa sen suuremmin sanoa.. Katsoin kuvan tiedoista, niin koko näyttäisi olevan 477px × 718px, jos tästä on mitään hyötyä? :D Olen pohtinut myös monien muiden blogaajien tapaan laittavani kuvat samanlevyisiksi, mutta omaan makuun niistä tulee himpun verran liian suuria, sillä haluan kuitenkin säilyttää vaakakuvien leveyden, joten tämän kokoisilla kuvilla mennään ja ainakaan omaa silmää eivät eri levyiset kuvat häiritse :) Kiitos muuten, että laitoit kommenttia, sillä olen pohtinut usein tätä kuvien kokoa!

      Poista
  5. Aivan ihana asu, käääk! :D Pitäisiköhän tässä minunkin alkaa kaivella oma Henri Lloyd-lippis tuolta kaapin kätköistä esille. Olin ihan unohtanut sen olemassaolon kunnes näin tämän sinun postauksesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Niina! :) Ja aivan ehdottomasti lippis käyttöön! ;)

      Poista
  6. Heh, Voi kiitos vaan älyttömästi! :)

    Mustat Converset on tietysti helpompi pitää puhtaina, mutta valkoiset on kyllä ihanan raikkaat ja saahan nekin sitten pestyä :) Itse valitsisin valkoiset, mutta nämä on niin makuasioita, ja riippuu toko kuinka paljon muuten mustaa käyttää, itse kun en aivan hirveästi edes mitään mustaa (paitsi asusteita) omista! :) Tai sitten, jos oikein innostut, niin voisithan hankkia valkoiset vaikka varettomina mustien lisäksi? Minulla on sekä nämä varrelliset että valkoiset varrettomat ja kyllä nämä varrelliset ovat käytössä vain keväällä ja syksyllä, varrettomat taas kesällä.

    Itse inhoan yli kaiken palauttaa kivijalkakauppoihin, siksit tilaan lähes aina netistä tai sitten mietin pääni puhki ennen kuin ostan :D En oikeastaan edes tiedä miksi koen palauttamisen niin inhottavaksi, ehkä se juuri jotenkin hävettää? Vaikka aivan turhaan :)

    VastaaPoista
  7. Vau Anne !! Ihan älyttömän kiva asu ja tuo lippis on ihan piste i:n päälle! :) Tulin entistä vakuuttuneemmaksi, että tarvitsen myös sellaisen ;) Itse juuri tänään aamulla tuumin punaisten housujen kohdalla, mutten vielä "uskaltanut" - tuntuu tämän mustien housujen kauden jälkeen niiiiiiin räikeiltä :D Ehkäpä ne vaan pitäisi sujauttaa jalkaan, sen verren monta kertaa niitä on jo kotosalla soviteltu, kuten niitä kukkahousujakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! :) Kieltämättä tuntuivat nuo housut vähän "rajuilta" ja ihan ensimmäistä kertaa niitä käytin nyt ylipäätänsä, mutta nyt on kevät joten punaiset housut jalkaan vaan!!:) Mä en ole vieläkään löytänyt niitä kukkahousuja, mutta shortsit sentään onneksi! Ja lippis täytyy ehdottomasti hankkia!! ;)

      Poista
  8. Niinpä mallailet rauhassa ja takkeihisi mustat Converset sopii :)
    Heh, mulla se on tainnut mennä niin päin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on järkeä mihin rahansa laittaa :)

    VastaaPoista