sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Steal my Style - Favorite Summer Outfit

aurinkolasit Ray-Ban, pusero Noa Noa, hame Morgan, ballerinat Tamaris

Ikkunasta tällä hetkellä ulos katsoessa ei ehkä uskoisi, että kesän pitäisi tulla tänäkin vuonna, sen verran talviselta taas näyttää. Itse olen jo kuitenkin niin innoissani tulevasta kesästä, etten ole mitenkään malttanut olla katselematta kesävaatteita niin omassa kaapissani kuin vaatekauppojenkin valikoimissa. Zalandon uutuuksissa iskin silmäni heti Morganin valkoiseen hameeseen, ja päätin koota sen ympärille copycatin yhdestä viime kesän suosikkiasustani, jota tulen varmasti käyttämään myös tulevana kesänä. 

Valkoinen tulppaanimallinen hame on pysynyt suosikkivaatteenani jo useiden vuosien ajan, enkä tunnu kyllästyvän siihen koskaan. Valkoinen on ihanan raikas ja korostaa kivasti rusketusta. Jos minulta kysytään, kesäpukeutumisessa ei ole parempaa yhdistelmää kuin valkoisen ja nuden hempeä liitto. Ai että, enää muutama kuukausi, niin tämän asun saa taas käyttöön! :)


Linkit mainoslinkkejä!

8 kommenttia:

  1. Tuo asukokonaisuus on aivan ihana. ♡ Voisin ehdottomasti ajatella itsellenikin. Hameen pituus olisi aikas passeli. Mun jaloille kun ei sovi polvipituinen hame.
    Kyllä se kesä onneksi kohta saapuu... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on minustakin, vaikka itse sanonkin ;) Voisin pukeutua tuohon asuun aina :D Ja ihan sama juttu, mulle ei sovi yhtään polvipituinen hame, näytän entistä lyhyemmältä, hih. Tykkään noista tulppaanihameista, kun ne peittää sopivasti reidet ;) Tuo Morganin hame on niin hieno, että melkein tekisi mieli hankkia sekin, vaikka en kyllä todellakaan tarvitse, kun on jo tuo kuvassa näkyvä valkoinen hame.. Ja kesä tulee kyllä taas ennen kuin ehtii edes huomata :)

      Poista
  2. Aivan ihana asu! Mun silmää miellyttää myös kovasti tuo puuterin vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmä. Olen huono käyttämään hameita, vaikka ne näyttävätkin kivoilta, ehkäpä terästäydyn siinä suhteessa ensi kesänä :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kaima! :) Uskon, että hameen käyttö on vain totuttelukysymys ;) Itse olen niin hametyttö kuin olla ja voi, talvella vaan hameet saavat harmi vain pysytellä kaapinperukoilla..

      Poista
  3. Onko nuo sinun kuvassa olevat Aviatorit keskimmäistä vai pienintä kokoa? Pähkäilen juuri näiden koiden välillä ja koitan hahmottaa että mikä voisi olla sopiva... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskimmäistä, 58, ne olen tuohon linkittänytkin :)

      Poista
  4. Piti tulla vielä tänne kiittämään inspiroivasta postauksesta! Oma valkoinen tulppaaninmallinen hameeni veteli Kanarian reissullamme viimeisiään joten tämä vinkki tuli kuin tilauksesta! Se kun on yksi kesällä eniten käyttämistäni alaosista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtia, jos sait vinkkiä! :) Valkoinen hame on aivan ehdoton kesällä :) Sellainen juttu vielä tuli mileen mikäi et jo tiennyt, että nuo Morganin vaatteet kannattaa tilata valmistajan koossa, kun ne on ilmoitettu sekä EU että valmistajan omissa koissa. EU koko 32 vastaa normikokoa 34 ym.

      Poista