sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Preppy Red & Stripe

Mikä siinä onkin, kun joka kevät sitä iskee silmänsä punaiseen väriin? Viime keväänä oli saatava punaisia vaatteita, kuten hame ja bleiseri, myös shortseja metsästin kuumeisesti tuloksetta, ehkä tänä kesänä tärppää? Nyt mielessäni pyörii punainen vähän pienemmissä määrin, lähinnä himoitsen tällä hetkellä punaista laukkua ja ballerinoja! Punaiset varrettomat Converset minulta jo onneksi löytyy näin ensihätään. Punainen pienissä määrin piristää asua kivasta ja sopii täydellisesti raidallisten vaatteiden kaveriksi. Kokosin muutamia asuja, joissa on mukana pieni ripaus punaista raidan kaverina, ainakin itse tykkään aivan älyttömästi!

aurinkolasitballerinatraitapaitaboyfriendfarkut, laukku Louis Vuitton

Boyfriendfarkut hankin viime kesänä superalesta, ne eivät päässeet käyttöön kertaakaan! Ehkä minulla meni vuosi totutellessa, mutta tänä keväänä ja kesänä aion aivan varmasti ne päälleni pukea. Ajattelin yhdistää farkkuihin ainakin tutun ja turvallisen raitapaidan, ei voi mennä kovin pahasti pieleen, jalkoihin vielä punaiset ballerinat simppeliä asua piristämään.

toppi, aurinkolasit, hame, sandaalit, laukku Mulberry

En ole tainnut täällä blogin puolella mainita, kuinka ihastunut olen Mulberryn Lilyyn punaisena? Kyseinen laukku kyllä piristäisi varmasti asun kuin asun. Tuleekohan se juhannusaleihin? Olen yrittänyt muiltakin merkeiltä katsella punaista nahkalaukkua, mutta itseni tuntien tiedän, ettei kannata tyytyä mihinkään ihan kivaan, vaan mielummin säästää vähän kauemmin täydelliseen.. Vitsit tuo Lily olisi upea vaikkapa valkoisen hameen, raidan ja kullan kanssa!

kello, laukku Louis Vuitton, raitaneule, shortsit, aurinkolasit, Converset

 Navysiniset shortsit ja raitapaita toimivat vuodesta toiseen, kun asuun yhdistää punaiset Converset asusta tulee mukavan rento. Tuo Daniel Wellingtonin kello pyörii mielessäni edelleen, jokohan olisi aika se hankkia? :) Uusi Petit Noé tuntuu sopivan ihan kaikkeen ja tykkään älyttömästi laukun rennosta ilmeestä, juuri tällaisten rentojen kesäasujen kanssa varsinkin sitä olen kaavaillut käyttäväni. 


Linkit mainoslinkkejä!

15 kommenttia:

  1. Uusi laukku pari viikkoa vanha ja seuraava ostos mielessä. Pohditko koskaan, onko ostamisesta tullut jo pakkomielle?

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvännäköisiä asuja kaikki! Ripaus punaista kutkuttelee minuakin, pöksyt jo odottelevatkin kaapissa kevättä :) Väri kiinnostaisi myös jonkin pienen laukun muodossa, kuinka söpö olisi juuri jokin Mulberryn yksilö - Mini Alexa tai Lily! Lyhytvartisia Conversejakin olen joskus miettinyt, olisivat kivaa vaihtelua valkoisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Synkän talven jälkeen kyllä punainen asuissa piristää kummasti :) Mä vetäsin jo punaiset housut jalkaan! Pikkuinen punainen laukku olisi kyllä aivan ihana, pidetään kesäaleissa silmät auki ;)

      Poista
  3. Tuo viimeinen asukokonaisuus on ehdottomasti näistä mun lemppari! Oon miettinyt, että hankkisin jotkut toisen väriset Conssit valkoisten rinnalle, ja nuo punaiset on kyllä yks vahva vaihtoehto.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma lempparini on varmaan keskimmäinen, hametyttö mikä hametyttö ;) Punaiset Conssit on kyllä kivat, vaikka omani jäivätkin viime keväänä säälittävän vähälle käytölle, tänä keväänä tilanne täytyy korjata! :) Converseissa on kyllä saatailla vaikka mitä ihania värejä :)

      Poista
  4. Nämä asukollaasit on niiin kivoja, saan aina omaan pukeutumiseen hirveästi inspiraatiota :) näitä lisää!! Nuo punaiset conssit on ihanat, itse olen haaveillut myös viininpunaisista, mutta sitä ei taida lasten koossa löytyä :/
    -tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että tykkäät näistä! :) Mullakin taitaa muuten olla nuo punaiset lastenpuolelta, mutta aika nippanappa menee 35-koko omaan jalkaani..

      Poista
  5. Ihania asu yhdistelmiä! Tuo Mulberry Lily olisi ihana kesä laukku ja piristäisi vaatekaappia kivasti :)

    -Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No niin olisi!! :) Harmi kun ei oikein sovi budjettiini ainkaan tällä hetkellä :/

      Poista
  6. Ah, tuo punainen Lily <3 Menetin sille sydämeni jo heti joulun alla, kun tuo väri tuli myyntiin :) Värillinen laukku on must have -listan kärjessä, eniten houkuttelisi juurikin punasävyinen Mulberry. Tosin omenanvihreäkin on alkanut kiinnostamaan ;)

    Enkä malta odottaa, että saan pian taas sujauttaa punaiset Toryt jalkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, punainen Lily on aivan ihana <3 Minulla kyllä menee se Mini Luggage värillisen laukun edelle, mutta katsotaan miten sen kanssa käy! Hui, vihreää en voisi itselleni kuvitellakkaan, se ei ole minun väri sitten ollenkaan, mutta sinulle voisi hyvinkin sopia :)

      Punaiset ballerinat olisi kyllä aivan ihanat, vitsit tekisi mieli tilata nuo kollaasissa näkyvät, ne eivät ole pahan hintaisetkaan.. Mutta pakko pitää kukkaronnyörit tiukalla, Cannesin matka (ja Celinen liike) lähenee :)

      Poista
    2. Ehdottomasti punaisille balleriinoille tarve ;) Omat ostin Cottonin alesta loppukesästä ja hyvin visusti olivat sen jälkeen jalassa - niin ihana piriste mihin tahansa asuun!

      Se omenanvihreä on kyllä aika mielipiteitä jakava väri. Tietty sävy iskee kyllä itseen ihan satanolla :) Tosin, laukussa tuo iki-ihana punainen olisi varmempi - josko löytyisi juhannusaleista, mikäli malttaa sinne asti ;)

      Ja joo, Celine kiikareissa malttaa kyllä säästää! Toivottavasti sen löydät Cannesista :) Omalla haavelistalla se on myös ollut "julkaisu"päivästään asti, mutta toistaiseksi en näe/koe mahdolliseksi säästää ja laittaa lähes 2000e laukkuun - ehkäpä myöhemmin elämässä ;)

      Poista
    3. Punaiset baltsut tosiaan piristää asun kuin asun :) Taidan Cannesista sitten niitä metsästää, matkaan kun ei ole enää kuin reilu kk!!!

      Vihreä Lily varmasti jakaa mielipiteet, sen verran räikeä on :) Itse ajattelin nimenomaan noita juhannusaleja odotella, mulla on synttäritkin soivasti siinä hollilla ;)

      Minä olen niin kauan töitä tehnyt, enkä ole koskaan ollut "pelkkä" opiskelija, joten mielestäni olen jokaisen laukkuni ansainnut :) Ja kun saa säännöllistä palkkaa, pitää menot pieninä (valitsen aina kaupassa halvinta, en polta, en käy juurikaan baarissa..) niin juuri ja juuri saa säätettyä ;D Tosin olen itsekin monesti miettinyt onko laukun hankinnassa mitään järkeä :D NO kerran sitä vain eletään! :) Myös Monacossa on Célinen liike, eli mahdollisuudet oikea väri laukusta löytää on hyvät, eli nyt tai ei koskaan!

      Poista
    4. Näinpä! Itse kanssa aina töissä opiskeluiden sivussa käynyt, nyt alkuvuonna olin tosin hetken irti töistä opintokiireiden vuoksi, ensi kuun alusta sitten taas :) Ajatuksissa on, että säästäisin kalliimpaan laukkuun koko alkuvuoden jotta voin jouluna palkita itseni uudella, kauan himoitsemallani laukulla kun valmistun ;) Saa nähdä miten käy! Mietin vaan juuri tota, että onko siinä järkeä :D Kerran tosin vaan eletään -haha!

      Poista