lauantai 15. maaliskuuta 2014

Louis Vuitton Petit Noé NM


Tuskin oli vaikeaa arvata, mitä Genevestä ostettu ruskea Louis Vuittonin paperikassi sisälsi.. Pussista paljastui haaveissani ollut ja täällä blogin puolellakin näkynyt Petit Noé tietenkin! Alkuperäinen suunnitelmani oli hankkia kyseinen laukku vasta Cannesin myymälästä toukokuussa, mutta kun Genevestäkin Louis Vuittonin myymälä löytyi ja laukku oli mahdollisuus ostaa, niin ajattelin, että miksen jo nyt sitä matkamuistoksi hankkisi! 

 Minulle on paljon mieluisempaa ostaa laukkuni ulkomailta, sillä siinä on aivan eri fiilis, kuin hakea laukku vain Helsingin myymälästä, minne nyt pääsee oikeastaan koska vain. On ihanaa ottaa uusi laukku käyttöön heti lomalla ja fiilistellä sitä. Lomalla laukkuun kerkeää "tutustua" kunnolla, eikä vain napata sitä kiireessä käyttöön arjen keskellä. Rakastan asioida ulkomailla liikkeissä ja kantaa ostoskassin liikkeestä ulos, se tunne on korvaamaton, kun kantaa uutta laukkuaan paperipussissaan pitkin aurinkoisia katuja. Näiden syiden takia ostankin, mikäli mahdollista, laukkuni aina ulkomailta!

 Olin käynyt edellisenä päivänä liikeessä mallailemassa Noé'a eri koossa; pienin BB-malli oli omaan makuuni liian pieni, eikä haussa ollut nyt crossbody-laukku, Noè normaalissa koossa oli taas liian suuri omiin tarpeisiini, ja myyjäkin oli sitä mieltä, että Petit on itselleni se täydellisin, kun olen itsekin niin lyhyt. Asiaa pohdittuani ja nukuttuani yön yli päätin laukun mennä ostamaan - olinhan jo miettinyt laukun hankkimista useita kuukausia kotosalla ja myynyt sen tieltä Damier Neverfullin.



Sen verran Sveitsistä laukun ostamisesta, kun uskon, että monia hintataso kiinnostaa. Laukku oli ostohetkellä hieman Suomen hintaa kalliimpi. Itse maksoin pankkikortilla Sveitsin Frangeissa, jolloin hinta oli edullisempi, kuin jos olisin valinnut suoraan eurot. Tämä toki riippuu täysin sen päivän valuuttakurssista, itse olin aamulla hotellilla tarkistanut päivän kurssin. 

Sveitsistä laukun sai kuitenkin verovapaana, jolloin hinta oli lopulta edullisempi kuin Suomesta ostettaessa. Verot saa takasin lentokentällä kotiin lähtiessä, liikkeessä myyjät hoitivat paperit kuntoon. Aluksi hieman pelkäsin, kuinka hankala prosessi rahojen takaisin saaminen onkaan, mutta kaikki hoitui lentokentällä helposti ja nopeasti, ainut vain, että alkuperäinen kuitti täytyi jättää sille tielle. Louis Vuittonin hinnat ovat melko standardit maasta riippumatta, joten mitään suuria säästöjä ei kannata odottaa. Olisin ostanut laukun Genevestä joka tapauksessa, vaikka hinta olisi heittänyt sen kympin-pari yläkanttiin.

Aivan ihana on mielestäni tämä Petit Noé ja aivan erilainen malliltaan kuin muut laukkuni, olen täysin ihastunut tähän!  Mielestäni Monogram -kuosi sopii malliin täydellisesti, varsinkin kun laukku on meriläishenkinen. Voin jo kuvitella, kuinka hyvin tämä tulee sopimaan kesällä raitavaatteiden ja rusketuksen kanssa, ahh :) Kesään asti en kuitenkaan pystynyt tämän käyttöönottoa odottelemaan, vaan uutukainen pääsi heti ostohetkestä alkaen mukaan menoon, asukuvia siis tulossa myöhemmin ;)



28 kommenttia:

  1. Iiik, on se kyllä ihan täydellinen! :)) Onnea uudesta laukusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on!!! <3 Eikä edes niin epäkäytännöllinen kuin noiden nyörejen takia voisi kuvitella. Kiitos! :)

      Poista
  2. Uuh, aah :D <3 Tuo malli on kertakaikkisen to die for! En itse (vieläkään) näkisi itseäni kantamassa monogramia, mutta sinulle tuo laukku kyllä sopii upeasti. Olen itse salaa hiukan haaveillut jostain ihanasta värikkäästä epi-nahkaisesta Noésta... Onnea vielä uudesta kaunokaisesta! :) <3

    P.S Geneve-kateus iskee joka kerta kun luen lomapostauksiasi ;) Sanoikin juuri poikakaverilleni, että täytyy vielä yhden kerran ehtiä käymään kylässä ennen kun poikaystäväni loppuperhe muuttaa takaisin Suomeen taas pariksi vuodeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria ja kiva kun kommentoit <3 Petit Noé on kyllä suloinen malli ja ei niin yleinenkään :) Itse en olisi vuosia sitten voinut kuvitellakkaan omistavani yhtään Mono laukkua, mutta nykyään se on suosikkikuosini :D Tosin nyt saa Vuikkarin laukut riittää, seuraavaksi jotain aivan muuta!

      Heheh, kiva jos kuitenkin tykkäät niitä lukea, sillä lisää on kuvassa ;) Ihmeen paljon sainkin blogimatskua noin lyhyeltä matkalta.. Ja ei muuta kuin Geneveen, kun kepitkin saat pois! :) Olit muuten oikeassa sen veden suhteen, varsinkin ravintoloissa vesipullo oli aivan jäätävän hintainen!!

      Poista
    2. Hahaa, näin muistelin, vesi oli tosiaan kamalan kallista!

      Ja hih, olisikohan se Céline vuorossa seuraavaksi... ? ;)

      Poista
    3. No joo vedellä kyllä sai aika hyvät katteet ja kyllähän muutenkin ravintolassa sai maksaa :/

      Ehkäpä, mikäli sopiva väri liikkeestä löytyy ;)

      Poista
    4. Oii! Värikäs epi noe olisi ihana! :D Itse haluaisin laukun punaisena... Löysin juuri punaisen uuden mallisen petit noen huuto.netistä ja hinta on reilut 50% laukusta. Pitäisikö ostaa sen, kun halvalla saa! No... halvemmalla :D

      Poista
  3. Oi, miten ihana tuliainen ja muisto itselle. ♡
    Js msllina sellainen, ettei varmasti tule joka kulmassa vastaan. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :) Ja parasta tässä laukussa melkein onkin ettei tule niin vastaan, Genevessä näin yhden Noén siellä autonäyttelyssä jollain naisella, muuten en ole näitä pahemmin missään nähnytkään livenä :)

      Poista
  4. Hih, arvasin ;) On tuo Noe vaan hurjan söpö ja näen sen jotenkin tosi hyvin istumaan olallesi! Täällä podetaan edelleen Monogram-kuumetta Neverfullin muodossa, josko vaikka syksyllä metsästäisi sen jostain käytettynä ja patinoituneena koulun alkua varten.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tainnut olla vaikea arvata, sen verran taidan näistä laukuista täällä blogissa jauhaa, hih :) Tämän takiahan muuten aikanaan blogin aloitinkin! :D Vaikka itse sanonkin, niin Noé kyllä sopii tyyliini. Ja Mono Neverfullia nyt en vaan voi tarpeeksi hehkuttaa, lempilaukkuni, syrjäyttänyt jopa kaikki Mulberryt :D Joten suosittelen! <3

      Poista
  5. Ei ollut yhtään yllätys mikä siellä kassissa olikaan :) onnittelut uudesta kaunokaisesta! En malta odottaa asupostauksia! Se on niin ihana tunne kun saa jotain pitkään haaveiltua vihdoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no ei, tosi yllätti vähän itseni, että hankin sen jo nyt :) Olen aika spontaani toisinaan :D
      Asuja tulossa, tosin ihan tavallsia matka-asuja, mutta näkee ainakin laukun koon paremmin niin..

      Poista

  6. Hih, kauhean vaikea ei ollut arvata mitä sieltä paperikassista paljastuu ;) Ja tiedätkö, tätä laukkua ig-kuvistasi sekä näistä katsellessa tuli ekaa kertaa lv:n laukun kohdalla sellainen olo että vau! Etenkin kun nuo nahkaosat ajan kanssa patinoituvat. Tämän laukun voisin jopa omalle olalleni kuvitella!

    -smallthingselina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän laukun voisin kyllä sinulla nähdä ehdottomasti, ei ole niin perus Vuitton :) Ja innolla odottelen, että nahkaosat tummenevat, ne ovat niin hirmu vaaleat aina alkuun.

      Poista
  7. Oii, tuo on niin ihana laukku! Ja siitäkin kiva, että ihan joka toisella vastaantulijalla ei tuota mallia nää :) Täydellinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ihana tosiaan, nyt se saa kyllä odotella vähän parempia säitä ennen kuin pääsee taas käyttöön. Iso plussa tosiaan siitä ettei ole niin yleinen malli, vaikka tykkäänkin älyttömästi vaikkapa Neverullista niin kyllähän se yleisyys toisinaan vähän tökkii!

      Poista
  8. Onnittelut hyvästä ostoksesta, minulla oli juuri tänään samainen laukku käytössä (vain se pienempi malli), varmasti tulet pitämään laukkua vuosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämähän on tosiaan se pienempi malli ;) Uskon, että tämä laukku vain paranee vuosien mittaan!

      Poista
    2. On ollut myös sellainen pienempi, jossa ei ole tuota alaosan nahkaosaa vaan koko laukkuosa canvasta ja vain pohja on nahkaa.

      Poista
    3. Tämä taitaa olla ihan sama malli, mutta päivitettynä? :)

      Poista
  9. Vauu mitä kuvia ja ihanat maisemat!! :)

    VastaaPoista
  10. Oi, mikä klassikko! Tosi kauniita kuviakin :)

    VastaaPoista
  11. Tämä on kyllä niin ihana malli! Kuten sanoit, niin erilainen! Odotan innolla asukuviasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Uskon, että tästä tulee tulevan kesän käytetyin laukkuni, joten varmasti tulee vilkkumaan kyllästymiseen asti asuissa ;)

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Päässyt kyllä superkovaan käyttöön itselläni!

      Poista