maanantai 17. maaliskuuta 2014

Geneva Outfit - New Petit Noé







aurinkolasit Ray-Ban - trenssi Stradivarius - pusero Mango - farkut Zara
nilkkurit Kiomi - laukku Louis Vuitton - rannekorut H&M ja Asos

 Heti Louis Vuittonin Petit Noén ostettuani halusin ottaa sen käyttöön, suuntasinkin shoppailun jälkeen suoraan hotellille laukun vaihtoon. Canvaslaukut ovat aina uutena todella jämäkkiä ja nahakaosat tosi vaaleat, innolla odottelenkin nahan tummumista ja laukun muotoontumista, varsinkin kun tässä laukussa pohjaosa on kokonaan nahkaa, enkä itse hirveästi osaa varoa laukkujen likaantumisen kanssa ;)

Tällä kertaa yhdistin laukun farkkuihin ja kukkapaitaan, jotka minulla oli jo päällä. Kukkapusero on muuten myöskin uusi, sen olen tilannut jokin aika sitten Mango outletista. Tämän puseron ympärille minulla on päässäni jo monia asuja kesän varalle, varsinkin korallinväristen shortsejen kanssa sopii todella hyvin. En jotenkin osaa farkkujen kanssa pitää puseroa vyötärökaitaleen sisällä, vaikka mielestäni tämä pusero näyttäisi niin paremmalta, joten kesää ja shortsikelejä odotellessa!

32 kommenttia:

  1. Oi kun sulla on ihanasti tukka! Vau!
    Ja Noë ja muukin asu on hurjan kivat tietysti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voi kiitos :) En jotenkin tykkää pitää tukkaa auki, kun se on tiellä, mutta noin kieputettuna pois silmiltä menee :)

      Ja joo Noé on niiiin ihana <3 Nyt se kyllä pääsi kaappiin odottelemaan vähän keväisempiä kelejä..

      Poista
  2. Voi kun kiva asu!<3 Ja sun tukka näyttää tosi hyvältä, sekä väri että kampaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :) Huh, onneksi tosiaan sain tukan kuntoon ja sen kauhean punaisen tyven pois :/

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Löysitkö muuten reissusta oman puserosi? :)

      Poista
    2. Oli siellä vaikka minkälaisia ja kuvioisia kukkapaitoja, mut ei mikään mielyttän tarpeeksi omaan silmään että oisin kiikuttan kassalle :) yhessä Zaran omassa oli kuosi kiva, mutta malliltaan oli liian pitkä ja telttamainen :/ noo eiköhän semmonen ennen kesää löydy :)

      Poista
    3. Heh, sä oot sitten aika vaativa :) Ihan varmasti löytyy kesäksi. Tämä Mangon pusero on kanssa aika pitkä, mutta just hyvä juuri shortsejen ja hameiden alla pidettäväksi :) Ainut vika tässä on, että tämä pitää aina silittää, itsehän inhoan silittämistä yli kaiken :D

      Poista
    4. Juu hehh ehkä tässä asiassa taidan olla vaativa :D juu mieki ostin semmosen valkosen paidan ni se on kyl kans semmonen mikä ryppyyntyy helposti ja jatkuvasti pitäis olla silittämässä :D
      2 viikon päästä ois tiedossa Helsingin reissu, että jos vaan kerkeen ni käyn vihdoin hakees itelleni ruskeen paperikassin ;)

      Poista
    5. No ei sitä pidäkään mihin vain tyytyä :) Jee mahtia, tuu sitten kertomaan kävitkö ostamassa :)

      Poista
    6. Juu mie tuun :) Ootko muuten tilannu tuolta Mango outletista? tein vaan sieltä pienen tilauksen kun sieltä sai tänään vielä extra -20% alee kaikesta, että tuleeko tilaukset kuin nopeesti?. luki kyllä että menis 2-7 arkipäivää :)

      Poista
    7. Juu olen tilannut monta kertaa, ei sieltä muuten niitä vaatteita saa ;) Oon tainnut täällä blogissakin usein mainita tuosta outeltista :) Mulla on jo vinopino kesävaatteita sielä odottelemassa kesää <<3 Siellä on aika usein noita lisäalepäiviä, harmi ettei ole ikinä sattunut omalle kohdalle, onneksi on muutenkin halpaa :) Ja todella hidas on ollut toimistus, ainakin viikko on aina mennyt paketin tulemisessa..

      Poista
    8. Okei no jään odottelemaan :)

      Poista
  4. Olet niin upea, oiiiettttä! <3 Sun asukokonaisuus on aivan ihana ja mitä tuohon laukkuun tulee - se on TÄYDELLINEN <3

    VastaaPoista
  5. Ihana asu jälleen kerran! Ja voi että tuo Noe sopii olallesi ihan täydellisesti :) On se vaan niin söpö! Täälläkin on yritetty metsästää samaista second handina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! :) Minustakin tuo Noé on omiaan minulle, kun se on niin rento, ja tykkään muutenkin pukeutua melko rennosti, en voisi esim, kynähame+kauluspaita comboa kuvitellakkaan käyttäväni, heh :)

      Huutonetissä näytti olevan ainakin yksi Petit Noé myynnissä! Mallin on taidettu päivittää, kun nykyään tuossa pohjassa on enemmän nahkaa..

      Poista
  6. Onnittelut uudesta, upeasta laukusta :) Kivan näköinen asukokonaisuus muutenkin, itselläni olisi hakusessa juuri tuon värinen takki kevääksi, mustat takit alkavat tulla jo korvista näin keväällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Tuo takki meni itse asiassa vaihtoon, kun olen etsinyt sen tilalle istuvampaa mallia ja nyt viimein Zarassa tärppäsi.. Kuvissa ja auki takki kyllä näyttää ihan hyvälle, mutta se jäi vähän liian reiluksi, eikä enää niin miellytä. Mulla alkaa olla vähän sama homma, että tummat takit alkavat jo riittää, hemmetin takatalvi!! :D Kiitos vielä kommentista ja mukavaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  7. Hihi, kommentoin nyt sitten aivaan samaa mitä kaikki muutkin, mutta että sulla on sitten ihana kampaus, ihanat hiukset muutenkin ja ah tuo Noé.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, kiitos Tiina! :) Ja mahtavaa, että kommentoit, sillä kommentit on tämän blogin pitämisen suola ja saa tätä touhua aina vaan jatkamaan! Taitaa olla tuo Noé, joka pelastaa koko olemuksen ;D

      Poista
  8. Ihana asu Anne ja täydellinen tuo uusi trenssi, kiva että löysit vihdoin uuden vanhan tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämähän on edelleen se vanha trenssi ;) Auki se onkin ihan ok! Uusi tulee näkymään täällä myöhemmin :)

      Poista
  9. Ihana asu ja uusi Noé! <3

    Minäkin omistin Noén heräteostoksen myötä ihan pienen hetken viime kesänä, mutta jouduin viimein palauttamaan sen, kun en kuitenkaan kokenut sitä täysin omakseni. Muilla olen kuitenkin tuota ihaillut ja etenkin Monogramina se on hurjan kaunis! :) Tiesitkö muuten, että Noé on suunniteltu shamppanja-pulloja varten? Tästä syystä Noé tuo mieleeni juuri kesän, piknikit ja meren tuoksun! <3

    Ihanaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Maija ja kiva, kun kommentoit! :)

      Hmm.. Taidan muistaakin tämän Noén, oliko se navysininen? Itsekin miellän Noén juuri ehdottomasti kesään ja raitavaatteiden kaveriksi :)

      Kiitos, ja ihanaa viikkoa sinnekkin! :)

      Poista
  10. Wau mikä asu Anne! Noé näyttää oikein kivalta,sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hjenn! :) Itse alan olla jo melko kyllästynyt farkkuihn, voi kun saisi jo hameet ja shortsit päivittäiseen käyttöön! Uusi laukku kyllä piristää asun kuin asun :)

      Poista
  11. Todella kaunis asu! Ja voi miten upea tuo Noé on! Aivan täydellinen!

    VastaaPoista
  12. Onpa sulla kivasti hiukset tässä! Meinasin eka kirjoittaa että kiva kierrätys mutta ehkä kuitenkin kieputus hiuksissa ;)

    Ja siis että, toi Noe <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, voi että kiitos vaan :) Mulla taitaa sitten yleensä olla aina bogikuvissa tukka vaan ponnarilla :D Kierrätys :D

      Poista
  13. Oletko ollut tyytyväinen näihin kenkiin? Ovatko laadukkaat?

    VastaaPoista