keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Geneva Outfit - New Leo Scarf




takki & farkut & huivi Zara - laukku LV - kengät Converse - aurinkolasit Ray-Ban

Tässäpä vielä kerran jo täällä nähty asu, mutta tällä kertaa uuden huivin kanssa. Takkijahdissa ollessani bongasin Zarasta trenssin lisäksi leopardihuivin jostain superalesta, joten hetkeäkään epäröimättä nappasin sen mukaani täysin heräteostoksena. Hintaa kyseisellä huivilla oli noin kuusi euroa, joten kovin suuresta sijoitukseta ei ollut kyse.
Huivin lisäksi alesta lähtivät mukaan vielä yhdet farkut, jotka tulevat varmasti näkymään joskus asukuvissa, niillä taisi olla hintaa noin kymmenen euroa. Tulin siihen tulokseen, että vaikka Sveitsissä muuten kohtuu kallista onkin, ovat aletkin sitten ilmeisesti ihan omassa luokassaan! Mielestäni tein Genevessä todella hyviä hankintoja, muutaman supermieluisan jutun, joilla tulee varmasti olemaan käyttö.

Kotioloissa en varmasti koskaan yhdistäisi raitaa, repaleisia farkkuja, Monogram -kuosia ja leopardia, mutta reissun päällä vaatevaraston ollessa hyvin suppea, voin tehdä poikkeuksen. Kyseinen päivä oli niin lämmin, että huivi saikin pysytellä kuvausten jälkeen visusti laukussa iltaan asti, eli tämä asu oli täysin lavastettu ;) 

Petit Noé on muuten matkan jälkeen pysytellyt visusti omassa dustbagissaan, en jotenkin ole raaskinut ottaa sitä tuonne sulavien lumien keskelle. Uutta laukkua aina hetken ehkä jotenkin suojelee, kunnes sitä alkaa kohtelemaan samoin kuin muita laukkuja, ja kaikki varominen unohtuu ;) Onneksi lumet alkavat olla lähes kokonaan pois ja kadut kuivat, joten uusi laukkuni pääsee varmasti pian käyttöön, uskon, että se tulee olemaan tulevan kesän käytetyin laukkuni!

16 kommenttia:

  1. Tuo huivi on kyllä kiva piristys asuihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on :) Toimii paremmin esim. mustien ballerinojen ja laukun kanssa, kuin tässä sekalaisen seurakunnan asussa ;D

      Poista
  2. Tiedätkö, jos et olisi sanonut mitään eri kuosien yhdistelemisestä niin ei olisi tullut pieneen mieleenkään ajatella, että ne riitelevät jollain tavalla keskenään! :D Mielestäni tuo nuorekas leo-kuosi korostaa kivasti klassista monogramia ja kokonaisuudesta tulee nimenomaan hyvin chic vaikutelma :) Eli rohkeasti vaan leohuivi käyttöön! ;)

    Ja tiedän tasan tuon tunteen kun haluaa "suojella" uutta laukkua :D Uskoisin, että vastaavan Vuittonin kanssa varoisin vielä enemmän, sillä eikös tuo vaalea nahka ime itseensä aika hyvin kaikkea mahdollista?

    Yritin tässä muuten vihjailla juuri poikakaverille, että miten olisi pieni pääsiäisvierailu hänen perheensä luokse Geneveen, mutta ajatus pääsiäisestä Suomessa tuntui kuulemma houkuttelevammalta, joten saapi nähdä ennätetäänkö enää sinne ennen kesää jolloin he muuttavat takaisin Suomeen pariksi vuodeksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Maria! :) Itse olen melko tarkka eri kuosien yhdistelemisen kanssa, maksimi on kaksi kuosia kerrallaan :D Mutta huivi pysytteli tosiaan visusti laukussa ja trenssissäkin meinasi paahtua, täydellinen kevätpäivä siis <3

      Se on kyllä jännä kun uutta laukkua suojelee.. hetken :D Vaalea nahka on kyllä armoton, vaikka aika huoletta reissussa laskin laukun maahan ym :D

      Voi vitsi, no mutta Suomessakin on varmasti pääsiäisenä jo kivan keväistä :)

      Poista
  3. Vaikka itse olen todella arka erilaista kuosien yhdistämisessä, niin täytyy sanoa että jotenkin tuohon asuun leohuivi matchaa ihan täydellisesti! :) Todella ihana asukokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vk! :) Mulla on kyllä vuosien aikana ollut leo-kuosi enemmänkin, niin paidoissa, huiveissa kuin housuissakin. Tuo huivi oli kuitenkin niin ihanan muhkea, että nappasin sen mukaani, vaikkei varsinaista tarvetta ollutkaan :) Innolla myös odotan, että leopöksyt saa taas käyttöön!

      Poista
  4. Asu on minusta kaunis, leopardia sopivasti kun muuten yksinkertaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse tykkään tosiaan pitää asut yksinkertaisina, maksimissaan kahta kuosia kerrallaan :)

      Poista
  5. Tosi kiva asu, ja voi vitsit, kun tuo sun uusi lakku näyttää ihanalta <3 Hih, tuttu tunne tuo suojeleva asenne uutta laukkua kohtaan, mulla on edelleen lievää ylisuojelua uusinta hankintaani Givenchyn Antigonaa kohtaan =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heh, no uskon, että tuollaista laukkua suojeleekin viimeisen asti ;D Mitenhän me raaskittaisiin Celinejämme käyttää edes? :) Hihi. Mutta käyttöönhän ne laukut kuitenkin on, vai mitä? :) Vuittonit on yleensä itselläi sellaisia jokasään laukkuja, kun canvas tuntuu kestävän mitä vain, Noén vaalea pohja vain vähän hirvittää :/

      Poista
  6. Aivan ihana asu ja ihana laukku! <3

    VastaaPoista
  7. Noniin, nyt on kahlattu läpi koko sun blogi. :D Kiva siis kun kommentoit mulle, että löysin tieni tänne!
    Fiilistelen niin sun kotikaupunkiasi, meidän kesäpaikka on siellä ja oon viettänyt kesät saaressa ihan vauvasta asti ja rakastan ko. kaupunkia! <3 Ihanaa nähdä kuvia sieltä, se on kyllä kaunis paikka. Muutenkin blogi on tosi kiva, jään kyllä seurailemaan sua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos tuhannesti, että käytit aikaasi pikkuruiseen blogiini :) Itsekään en ole täältä kotoisin, mutta olen asunut jo n. 10 vuotta, kotikaupungiksi en tätä kyllä varmasti koskaan ala kutsumaan, hih :) Täällä on kyllä ihan nättejä paikkoja :)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
    2. Saako kysyä pituuttasi?ihana asu :)

      Poista