torstai 20. maaliskuuta 2014

Geneva Outfit - New Jeans & Trench Coat



Uuden laukun lisäksi Genevestä tuli ostettua muutama muukin todella mieluinen juttu, kuten kuvassa näkyvät farkut ja beige trenssi. Molemmat ovat Zarasta, jossa oli hieman Suomen hintoja kalliimpaa. Halusin kuitenkin ostaa vaatteet matkalta, sillä Helsinkiin ei ole suunnitteilla mennä lähiaikoina ja maksaahan se bensakin.

Farkkuja olin katsellut jo Zaran nettisivuilla ja niitä lähdin liikkeestä metsästämäänkin, trenssi sen sijaan sattui silmään heti ensimmäisenä päivänä sattumalta ja kiikutinkin sen siltä seisomalta mukaani sovituskoppiin. Uusi beige trenssihän on minulla ollut etsinnässä, sillä vanha trenssini, joka on täälläkin nyt asukuvissa vilkkunut, ei enää istu ihan niin kuin haluaisin, mutta menetteli varsinkin auki pidettynä. Väsyneenä en kuitenkaan osannut ajatella järkevästi, joten päätin jättää sekä farkut että takin sillä kertaa liikkeeseen. 

  Asiaa pohdittuani ja vanhassa trenssissä kulkiessani tulin kuitenkin seuraavana päivänä siihen tulokseen, että takki on mentävä hakemaan - se oli täydellisen värinen, kokoinen ja materiaaliltaan todella jämäkkä. Voitte varmasti arvata, että kokoni oli seuraavana päivänä loppunut, eikä varastosta löytynyt enää yhtään kappaletta. Kävin aina Zaran lähettyvillä ollessani pikaisesti tarkistamassa tilanteen (takit roikkuivat sopivasti ulko-oven lähettyvillä) josko kuitenkin kokoani olisi vielä jostain ilmestynyt. Farkuissa sen sijaan oli kokoja vaikka kuinka paljon ja ne onnistuin helposti nappaamaan mukaani.



Viimeisenä päivänä päätimme suunnata toiseen Zaraan, sen verran takki jäi mieleeni kaivelemaan. Toisen Zaran sijainnista ei ollut muuta tietoa kuin osoite, mutta aamupalan jälkeen lähdimme kartta kädessä takkijahtiin. Toinen Zara sijaitsi kohtalaisen suuressa ostoskeskuksessa muutaman kilometrin päässä. Paikalle olisi päässyt kätevästi metrollakin ja kotimatkalla hyppäsimmekin siihen.

Kävelystä väsähtäneinä päätimme käydä ensin juomassa ja jäätelöllä, jonka jälkeen suuntasimme heti takkia etsimään. Löysinkin heti kyseisen takin, mutten taaskaan omassa koossani, minkä ihmeen takia XS-koko on aina joka paikasta loppu? Pian huomasin erään naisen kantelevan kyseistä takkia minun koossani! Siinä vaiheessa alkoi jo hermo mennä, miten tämä voi olla mahdollista? Olisi pitänyt jättää ne jäätelöt syömättä ja mennä heti etsimään takkia..

Tällä kertaa myyjä löysi takin oikeassa koossa varastosta, ehdin jo huokaista helpotuksesta, kunnes huomasin tässä takissa olevan likaa. Niin minun tuuriani taas. Olin jo menossa  tahraisen takin kanssa kassalle, ajattelin tahrojen kyllä lähtevän pesussa, nyt kun takki sentään viimein löytyi, ostan sen vaikka mikä olisi! Onneksi toista XS-kokoa sovitellut nainen oli palauttanut takin rekkiin ja sain puhtaan version tahraisen takin tilalle. Loppu hyvin kaikki hyvin!




takki & farkut Zara - raitapaita Vila - aurinkolasit Ray-Ban
kengät Converse - laukku Louis Vuitton

Tässä simppelissä asussa viihdyinkin älyttömän hyvin, raitapaita, farkut ja Converset toimivat aina, niin se vain on, että vähemmän on enemmän! Pientä ekstraa asuun toivat kulutetut farkut ja tietenkin ihanaakin ihanampi Noé. Tuo päivä oli muuten Genevessä niin lämmin, että välillä tuntui Conversejenkin olevan liikaa, ballerinat olisivat olleet parempi valinta, takki sen sijaan oli ehdottomasti pidettävä auki, ilmankin olisi ehkä päivällä pärjännyt. Voi kun saataisiin tänne Suomeenkin pian samanlaiset kelit!

35 kommenttia:

  1. Aivan ihana asukokonaisuus ja tietenkin ihana Anne <3

    Onneksi löysit tuosta takista oma koon! Tiedän sen tuskan määrän, kun omaa kokoa ei löydy mistään ja vaikka kuinka palavasti jonkun tuotteen haluaa kotiuttaa! Ostin muuten tuon samaisen takin sieltä Lontoosta, oon ihan rakastunut siihen <3 Istuu hyvin ja näyttää aivan upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mona!! :)

      Mä katselinkin sun kuvissa, että ollaan taidettu hankkia samanlaiset takit!! :) Mä oon vaan niin pätkä, että mulle tuo on himpun pidempi :D Nykyään en osta ikinä mitään oikeastaan pohtimatta, välillä tämä kostautuu ja jään sitten ilman, ärsyttävää! :D Eniten säälittää Jan, kun se raukka joutui takista vähän liikaa kuulemaan :D

      Poista
  2. Aah, raitaa, conssia, farkkua ja trenssiä, toimii aina <3

    Ja taas ihanasti tukka! :) Mulla on kai joku tukkakriisi meneillään tässä :D Mr. haluaa mun kasvattavan taas ja olen nyt ollutkin leikkaamatta useamman kuukauden ja nyt tää on tällainen... reuhka! Huomaan että itsekin olen alkanut haikailla tuollaisia nutturoita ja jumppaajien pitkiä ponnareita... Vaikka tästä pituudesta tavallaan tykkäänkin. Onneksi lauantaina kampaaja niin pääsee ainakin näistä HARMAISTA eroon, geez....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta toimii aina, ensi kerralla vaikka punaiset Conssit sitten tätä klassikkoasua piristämään! :)

      Heh, hassua, että mielestäsi kampaus on kiva, itse kun en koe olevani hääppöinen tukan laittaja ;) Tuon ison nutturavalkin ostinkin vasta ja sillä saa jo hyvän kokoisen nutturan, jopa minä osaan! :D Nyt pitäisi oikeasti opetella tekemään ne kiharat niin saisi vähän vaihtelua :) Tykkään kyllä ettei tukka ole niin tip top vaan sa olla vähän sinnepäin :)

      Sulle kyllä sopii vähän lyhyempikin tukka! :) Muilla ihailenkin usein ihan lyhyitä tukkiakin (esim. Ulriikalla), varsinkin kun ne jaksetaan laittaa. Itse olen vaan niin laiska tukan kanssa, että se on saatava vaan nopeasti ponnarille aamulla.. Pari vuotta sitten leikkautin tukan melko lyhyeksi, se ei ollut (taaskaan) mun juttu ja kaduin sitä todella.. Minä kun luulin, että lyhyempi tukka helpottaisi elämääni, mutta päin vastoin :D Yhtä kauan sen kuivaamiseen meni kuitenkin. Onneksi tukka alkaa olla taas ihan hyvissä mitoissa! Laita sitten kuvaa kampaajan kädenjäljestä :)

      Poista
    2. Toi valkki onkin superkätevä, mulla on samanlainen, mutta vielä ei yllä, ei yllä... niskaan ehkä - kirjastontätiefekti?! :)

      Poista
    3. Hah, mulla on noita kolmessa koossa, aina kun tukka on tarpeeksi kasvanut, voi siirtyä suurempaan :D Ja hei, eihän kirjastontädeissä ole mitään pahaa ;)

      Poista
  3. Oi ompa ihana trenssi! Kiva että se vihdoin löytyi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Näin lyhyenä on välillä tosi hankalaa löytää vaatteita, mä itse asiassa sovittelin myös Zaran lastenosastolla takkeja.. 152cm trenssi oli muuten passeli, mutta hihat liian lyhyet :D

      Poista
  4. Takeissahan on muun istuvuuden lisäksi tärkeä juuri hihan pituus. Ei liian lyhyt eikä liian pitkä. Minusta näyttää, että kaikissa takeissasi on tosi pitkät hihat. Eikö se häiritse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä häiritsee, mikäli ne ovat liian pitkät, tässä Zaran takissa ei ole hirmu pitkät hihat :) ÅPuhutko nyt näistä trensseistä, jotka ovat täällä lähiaikoina näkyneet, vaan kaikista takeistani? Nimittäin rohkenen olla eri mieltä :) Kuvissahan takin ollessa auki ei ihan koko totuutta nää, takki tulee varmasti näkymään täällä pian myös kinni :) Harmi vaan pienempiä takkeja ei tehdä, ja kuten tuossa yläpuolella juuri kommentoin, lastenosastolla hihat ovat taas liian lyhyet :D

      Poista
    2. Musta varsinkin tässä takissa näyttää olevan tosi pitkät hihat sulle. Olisi siistimmän näköistä, jos käyttäisit takkia ompelijalla ja lyhennyttäisit hihoja vähän.

      Eri Ano

      Poista
    3. Kiitos mielipiteestä :) itse en kokenut käytössä hihoja liian pitkiksi, mutta totta että kuvissa näyttävät vähän pitkille... Tuskin ompelijalle kuitenkaan lähden viemään, kun omasta mielestä hihat on ihan hyvät :)

      Poista
  5. Aivan ihana asu ja varsinkin tuo trenssi! Täytyykin käydä Zarassa katsomassa, jos niitä saisi jo/vielä Suomestakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Veikkaan, että trenssit olivat ainakin Genevessä vasta liikkeisiin saapuneet, joten melko varmasti löytyy Helsingistä!

      Poista
  6. Oi että kun ihania kuvia ja tuo takki on täydellinen! <3 Mulla on suunnilleen sama takki mutta pidempi vaan, pitäisi käydä lyhentämässä sitä niin sekin olisi sitten täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti!! :) Viimein trenssi löytyi, kun olin oikeastaan jo luovuttanut sen suhteen :D Ompelija kyllä varmasti näppärästi lyhentää takin :) Tämäkin trenssi on himpun pidempi kuin olin ajatellut, mutta sitten ajattelin, että kivaa vaihtelua :)

      Poista
  7. Ai että mikä superkeväinen fiilis näissä kuvissa on! Tuo auringon paiste ja sun asu raitoineen, trensseineen ja Converseineen on ihan kymppi. Noékin on upea, on aina kiva nähdä vähän erilaisia laukkuja blogeissa. :)

    Miss J/Ma Petite Vie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että kevätfiilis välittyi sinne asti! :) Vaikka tykkäänkin perus Neverfulleista ym. niin halusinkin laukun, joka ei ole niin yleinen, vaikka Vuikkari onkin.. Suurin haaveeni on Celinen Mini Luggage jossain beigensävyssä :)

      Kiitos kommentista! :)

      Poista
  8. Voi miten ihana asu! <3 Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mitä ihaninta viikonloppua sinullekkin! :)

      Poista
  9. Vitsit kuinka ihana trenssi! Ja inhoa tuota, kun Xs-koot ovat aina loppu! Tuntuu, että niitä saa aina metsästää kissojen ja koirien kanssa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vk!! :) Ihmetyttää kun liikkeisiin tulee aina niin vähän pieniä kokoja niin vaatteissa kuin kengissä!

      Poista
  10. Onpa todella hyvännäköinen takki! Ja ihanaa, että löysit mieleisen vihdoin :-) Itse juuri tänään sovittelun omaa vaaleaa Selectedin trenssiä ja voi kun tahtoisi jo pukea sen! Juuri conssien ja raitapaidan kanssa, muun muassa ;-)

    Toivoisin löytäväni kevääksi myös erimallisen takin kuin trenssi. H&Mstä ostamani kun osoittautui rikkinäiseksi :-/ selkäsauma oli hajalla ulkopuolelta. Harmi etten tajunnut sitä aiemmin, nyt takit olivat jo myymälästä loppu :-/ Noooh, ehkä ensi kuussa Tukholmasta ;-)


    -smallthingselina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! :) takki löytyi heti kun lopetin etsimisen, perus :D

      Voi että, ärsyttävää! Katsoitko onko nettikaupassa? :)

      Poista
    2. Hih, niinhän se usein menee! :D

      En nyt ole hetkeen katsonut, jossain välissä oli loppuunmyyty / toimitus parin kk päästä :-/

      -Elina

      Poista
  11. SINÄ KOKOA XS ???????? Ja mistähän kohtaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) hmmm ihmettelinkin kun olen välttynyt näiltä kommenteilta :) en tiedä kuinka isolle sinun silmissä sitten näytän? :D jos on 152cm pitkä, tuskin Xl:ääkään käyttää ;)

      Poista
    2. Oi sä olet niin lyhyt! Ei ole jotenkin kuvista tullut ilmi ja olen ajatellut olevan sun varmaan 10cm pidempi:D Mutta tosi kaunis ja klassinen asu tämä! :)

      Poista
    3. Niin kuvathan ei ilmeisesti totuutta kerro ;) Tykkään kyllä olla juuri tämän kokoinen kuin olen :)
      Kiitos! :)

      Poista
  12. Ihana Anne ja superkiva asu! Voisin vetäistä samaisen päälle vaikka heti :) Kävin itsekin kurkkaamassa trenssejä tänään Zarassa, juuri tätä samaa hieman lyhyemmän mallista, mutta ei tietoakaan XS-koosta. Täytyy kurkata huomenna vielä muualta, matsku kun oli niin ihanan jämäkkää ja hyvän tuntuista :) Muuta kivaa kyllä sitten löytyi, hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tällaiset perusasut kyllä toimivat vuodesta toiseen!
      Se on kyllä ärsyttävää, kun XS on aina loppu!! Varmasti teit Zarasta ihania löytöjä :)

      Poista