maanantai 10. maaliskuuta 2014

Geneva Outfit - First Day

En tiedä olenko ainoa, jonka mielestä kaupunkilomien jälkeen tarvitsisi toisen loman lomalta palautumiseen? ;) Ajattelin aloittaa Geneven kuvien läpikäymisen ensimmäisen päivän asullani, joka toimi myös matkustusasunani. Lentomme Geneveen lähti kahdeksalta aamulla, mutta koska matkustimme Helsinki-Vantaalle bussilla oli lähdettävä matkaan jo kolmelta yöllä. Tunnin nukkuneena hieman väsytti, mutta saapuessamme aurinkoiseen Geneveen sai uutta virtaa ja jaksoi päivän läpi, onneksi Ray-Baneilla peittää kätevästi tummat silmänaluset ;) Kotona minulla olikin suuri dilemma, kuinka monet aurinkolasit voi ottaa neljän päivän lomalle? Otin kahdet, olisin voinut ottaa useammat, sillä ne olivat aina päässä..






trenssi Stradivarius - huivi Mulberry - käsineet Aldo - nilkkurit Vince Camuto
laukku LV - pusero Vero Moda - farkut Zara - koru Lindex - kello MK -  aurinkolasit Ray-Ban

Genevessä oli kevät todella pitkällä, kukat kukkivat ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Matkaan lähdin villakangastakissa, mutta paikan päällä takki vaihtui heti trenssiin. En ollut taas ajattellut ihan loppuun asti, sillä Vince Camuton bikerit ja statement -koru eivät olleet ehkä ne kaikista parhaimmat matkustaessa, turvatarkastuksessahan kaikki pitää poistaa ja kenkien takia pääsin oikein supertarkastukseen. Muutoin asuni koostui ihan vain farkuista ja valkoisesta puserosta, itse asiassa asu oli lähes identtinen tässä kollaasissa nähdyn kanssa. Matkalle pakkasinkin tuttuja ja turvallisia luottovaatteita. Onneksi olin kotona katsellut säätiedotukset tarkkaan ja jättänyt villahuivit suosiolla kotiin, Mulberryn Tamara pääsikin todella pitkän tauon jälkeen käyttöön ja oli juuri sopiva Sveitsin ilmastoon.

Lentolaukkunani toimi mikäs muukaan kuin Louis Vuittonin Neverfull, joka on muutenkin lomilla todella näppärä. Minua ei ole haitannut laukun avonaisuus ollenkaan, sillä arvotavarat kulkevat näppärästi laukun sivutaskussa, ja laukun taittaessa kulmista kasaan, sinne ei ole pitkäkyntisten kovinkaan helppo päästä. Lisäksi laukun voi huoletta laskea lentokoneessa jalkatilaan eikä tarvitse pelätä sen likaantumista. Onneksi ostin laukun viime keväänä Cannesista, se on maksanut itsensä jo moninkertaisesti takaisin!

6 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen ja raikas look! <3 :-) Ja allekirjoitan, kaupunkiloman jälkeen lomailisi viikon kyllä ihan palautumisen kannaltakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heh, nojoo rankkaa lomailua kun on viikon jalat kipeät kävelystä jälkeenpäin ;D

      Poista
  2. Heippa Anne!
    Haluaisin kysyä sun aviatoreista! :) Mikä on toi sun linssien sävy? Musta vaiko vihreä? Itsellä ois arskojen osto edessä ja haluaisin juuri tuon sävyiset aviatorit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Nämä kuvissa päässäni olevat lasit ovat ihan tummanvihreät, 58-kokoisilla linsseillä :)

      Poista
  3. Ihana asu! Tuo koru on kyllä upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Suvi! :) Koru on kyllä ihana, ehdinkin odotella jonkin aikaa sitä myyntiin!

      Poista