torstai 13. maaliskuuta 2014

Geneva Outfit - Evening Walk

Yhden lomapäivistämme Genevessä vietimme lähes kokonaan älyttömän suuressa autonäyttelyssä, naiset, voitte varmaan kuvitella ettei tämä ollut ihan minun paikkani? ;) Tämän autonäyttelyn takiahan me tosiaan Sveitsiin matkustettiin, mutta itse nyt matkustan mielelläni, joten minua ei tarvinnut kauheasti suostutella, vaikka tiesinkin joutuvani myös autoja katsomaan, onneksi lomalla ehti tehdä paljon muutakin. Onhan se toisaalta upeaa päästä näkemään tämän mittakaavan tapahtuma, vaikka pakko myöntää, että suurimman osan ajasta istuin ja odotin. Onneksi lomakohteet, joissa on kalliita autoja, on  myös tyylikkäitä ihmisiä ja luksusliikkeitä, eli nämä ovat meille aivan ihanteellisia kohteita, molemmille jotakin! Tykkään myös matkustaa kohteisiin, jotka eivät ole välttämättä niin suosittuja turistikohteita.

Messuille pääsimme kätevästi junalla, joka lähti aivan hotellimme läheltä, vei suoraan messukeskuksen ja matkaan ei mennyt kuin muutama minuutti. Kaikki hotellivieraat saavat kortit, joilla voi koko lomansa ajan ajella julkisilla kulkuneuvoilla (bussi, metro ja juna) täysin ilmaiseksi, tästä iso plussa muuten kalliille Sveitsille!




huivi Burberry - aurinkolasit Ray-Ban - laukku Louis Vuitton - takki River Island
 farkut Zara - käsineet Mango - kengät Converse

Halusin pukea messuille jotain superrentoa, sillä tiesin, että siellä tulee tunti jos toinenkin vierähtämään, paljon kävelyä ja seisomista. Päälle päätyikin rennosti Converset farkkujen, löysän puseron ja Burberryn huivin kera, laukuksi otin mukaan vain Louis Vuittonin pikkuruisen Pocheten, joka olikin omiaan messujen tungoksessa. Messujen jälkeen halusin vielä kävelylle kaupungille, iltojen ollessa kohtalaisen viileitä nappasin mukaan villakangastakin.

4 kommenttia:

  1. Upeita nämä reissukuvat! Yhyy, tekee mieli taas jonnekin reissuun itsekin...! Moooonta kuukautta vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! :) No kohta sinullaki TAAS reissu edessä häämöttää, ja niinhän se on, että kun matkalta palaa, pohtii heti seuraavaa ;) Loman odottelukin on niin mukavaa!

      Poista
  2. Ihana valo näissä kuvissa ja kaunis asu jälleen :) Voi että, koskakohan sitä pääsisi itsekin reissuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Säät eivät olisi kyllä enemmän nappiin voineet mennä! Kyllähän sitä kerkeää taas reissata, varmasti muutto on vähintään yhtä jännittävää :)

      Poista