lauantai 2. marraskuuta 2013

White Coat


Mainitsin ohimennen löytäneeni Mango outletista jotain uutta takkirintamalle, valkoinen villakangastakkihan se sieltä kotiin löysi tiensä! Toimitusta ehdinkin jo odotella kuin kuuta nousevaa, Mangosta tilatessa kun toimitus on super nopeaa, kun taas tuolta outletin puolelta toimituksessa kesti yli viikon. Omistan viime vuodelta samaisen takin mustana, ja se on ehdottomasti yksi suosikkivaatteeni, takkia tuli käytettyä ihan älyttömästi viime talven aikana, eikä se mennyt miksikään! Takki oli jo valmiiksi edullinen ja outletin puolella sille ei jäänyt hintaa paljon mitään, joten pakkohan tämä valkoinen versiokin oli hankkia. Valkoinen on ihanan raikas ja piristää koko asun, tosin saa nähdä hukkuuko tässä lumihangen sekaan ja kuinka kauan tämä takki pysyy itselläni puhtaana, noh pikku vikoja! ;)

10 kommenttia:

  1. Onpas ihan sun näkönen takki, tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Tyylikäs takki! :)
    Itsekin haluaisin valkoisen takin ja näitä kuvia katsoessa varmistuin että semmonen pitää hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, jotenkin valkoinen väri tuo mielestäni takkiin tiettyä arvokkuutta :) Ei muuta kun sinullekkin takkia hankintaan ;)

      Poista
  3. Ihana tuo karvakalulus! Ja takki toki on myös hyvin tyylikäs. :) Oletko muuten saanut jo nahkashortsisi? Laitoin myös itse viime viikonloppuna samaiset shortsit tilaukseen ja nyt odottelen kovasti että ne vihdoin saapuisivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stiina! :) Molemmat sekä takki että kauluri ovat vielä alesta napattuja.

      Juu olen saanut shortsit, mutta käyttöön eivät ole vielä päässeet. Menisivät kyllä näillä keleillä loistavasti paksujen sukkisten kanssa! Eiköhän sinunkin shortsit nyt alkuviikosta saavu! :)

      Poista
  4. Mä en kestä!! Upea takki kerrassaan, oiiiettä <3 Niin tyylikäs ja naisellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mona :) Valkoinen on kyllä takissa tosi nätti, mutta hieman hankala väri pitää puhtaana :D

      Poista