lauantai 23. marraskuuta 2013

Uutta Kotiin

Nyt on kuulkaas käynyt niin, että minua on puraissut pahemman luokan sisustuskärpänen! Meillähän oli tarkoitus muuttaa hieman isompaan asuntoon ensi kesän lopulla, mutta päätettiin nyt kuitenkin pysyä tässä nykyisessä. En ole tätä asuntoa viitsinyt sen kummemmin sisustaa, kun olen aina ajatellut, että pian tästä muutetaan. Hassua, että olen asunut tässä asunnossa jo kolmisen vuotta ja nyt vasta sisustaja-Anne alkaa heräilemään. Ennen tänne J:n asuntoon muuttoa asuin tosiaan ihan ikiomassa omistusasunnossani nelisen vuotta. Niistä ajoista makuni kuin minä itsekin ovat muuttuneet todella paljon, sillä asuntoni oli aika värikäs ja nykyisin silmää miellyttää neutraalimmat sävyt. Kun sain oman asuntoni myytyä, olin jotenkin niin helpottunut, etten halunnut hetkeen mitään sisustamista ajatellakkaan ja keskityin muihin juttuhin.
 
Tosiaan nyt olen taas uutta intoa täynnä mitä sisustamiseen tulee ja pikkuhiljaa olen alkanut asuntoa laittamaan. Pienillä muutoksilla kohti oman (meidän) näköistä kotia. Ensin ajattelin, ettei tänne blogiini tule mitään sisustusaiheista koskaan, sillä oma kotini on minulle niin henkilökohtainen asia, etten halua sitä kaikille jakaa, mutta kun J ei enää jaksanut yhtään juttujani kuunnella, hän ehdotti, että mitäpä jos purkaisin näitä asioita vaikka blogissa ;) Minä olen meinaan sellainen, että kun jotain saan päähäni ajattelen ja puhun siitä taukoamatta..

Meillä on olohuoneessa iso tummanharmaa sohva, joten se vaikuttaa aikalailla sisustamiseen. Tykkään eniten beigestä väristä niin vaatteissa kuin sisustamisessa, joten beigeä tulee meillä harmaan ja valkoisen lisäksi näkymään, onneksi mielestäni beige ja harmaa sopivat ihan kivasti yhteen. Tekstiileillä on helpoin aloittaa ja olenkin laittanut olohuoneen tekstiilit uusiksi, löysin jokunen kuukausi sitten verhot (*nämä), joissa on beigeä sekä harmaata, eli juuri meille täydelliset! Verhojen lisäksi sohvalla majailevat beiget ja harmaat sisustustyynyt sulassa sovussa, sekä yksi beige-harmaa-raidallinen tyyny yhdistää värit kivasti. 

Olen todennut Elloksen melkoiseksi aarreaitaksi tekstiilien suhteen, aina saa tilauksesta jonkinnäköistä alennusta, ja olen löytänyt sieltä todella mieluisia juttuja! Itse en myöskään tunnu ehtivän kivijalka sisustuskaupoille kiertelemään, joten tässäkin suhteessa netti on todella kätevä vaihtoehto.

Päätin nyt vielä ennen joulua vähän päivittää makuuhuoneen ilmettä ja tällaiset tekstiilit tilasin makuuhuonetta piristämään; 


Makuuhuoneen uudistukseksi tällä kertaa lähti siis iso luonnonvalkoinen matto, beiget verhot, uusia pussilakanoita kaksin kappalein sekä pussilakanoihin sopivat aluslakanat, jotka eivät nyt tähän kollaasiin päässeet. Näiden tekstiilien lisäksi suunnitelmissa on hankkia makuuhuoneeseen jonkinnäköinen korkea lipasto, jonne saa kätevästi ylimääräiset tavarat piiloon.. Muutama vuosi sitten makuuhuoneen kaapit saivat uuden pinnan, ja ovatkin kauttaaltaan peiliä, näistä tykkään edelleen kovasti! Makuuhuoneessa on neutraalit hieman beigeentaittavat tapetit ja niille ei onneksi tarvitse tällä hetkellä tehdä mitään.

Lisäksi koko asunto tulee käymään pieniä muutoksia läpi ensi kevään ja kesän aikana. Eteiseen tulee uudet tapetit, jotka olen jo päättänyt, mutta tapetoimaan alamme vasta kesällä, kunhan on ensin lomamatkat hoidettu kunnialla läpi ;) Onneksi isäni on loistotapetoija ja hän tulee mielellään meille apuun. Lisäksi eteiseen tulee ainakin uusi lipasto ja sen päälle seinään iso peili. Olohuoneeseen sen sijaa hankin uudet huonekalut (tv-taso, kirjahylly, pöytä..) ja tekstiilit tosiaan sinne juuri vaihdoinkin.

Huh, nyt yritän unohtaa nämä sisustusasiat hetkeksi ja keskityn jouluun ja tuleviin matkoihin, mutta eiköhän näitä olohuoneen ja eteisen sisustussuunnitelmia tulla täällä pian näkemään ;)

Kaikki kollaasin tuotteet *Ellos

6 kommenttia:

 1. Mukava lukea sinulta myös sisustusaiheisia postauksia! Toivottavasti luvassa myös lisää aiheesta jatkossa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sisustusjuttujakin on silloin tällöin mukava lukea :) Varmasti eteisen ja olohuoneen suunnitelmia on ainakin tulossa!

   Poista
 2. Sisustusjutut ovat kyllä mielestäni erittäin tervetulleita! Me muutimme juuri uuteen kotiin täällä Lontoossa, joten pieni sisustuskärpänen pörrää täälläkin! ;)

  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Itseäni ei ihan kauheasti kiinnosta muiden kotien sisustus, siksi en ole aiheeseen itse sen kummemmin täällä aiemmin perehtynyt.. Mutta nyt toisinaan saattaa jotain sisususjuttuja tänne ilmestyä, sen verran innoissani olen kodin tulevasta muutoksesta :) Ihanaa, että löysitte uuden kodin! :)

   Poista
 3. Oi näitä lisää ! ;)

  VastaaPoista