perjantai 9. elokuuta 2013

Syksyasuja Logomanian kanssa

Uuden Logomania -huivin hankittuani rupesin tietenkin päässäni jo pohtimaan asuja huivin ympärille. Kokosin muutaman kollaasin syksyisiä asuja kera uuden huivini. Myöhemmin ajattelin vielä koota pientä listaa, mitä omaan garderobiaani aion tänä syksynä hankkia ;)

Syksyssä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta inhottaa, kun ulkovaatteiden pukemiseen menee aikaa, ja syksyn tulo tietää myös talven tuloa, minä kun en ole talvi-ihmisiä sitten ollenkaan.  Toisaalta syksyllä on todella kaunista puiden värikkäine lehtineen ja kaikki ihanat huivit saa taas kaivaa käyttöön, jokaisesta vuodenajasta taitaa löytyä niin hyvät kuin huonotkin puolet!



1. trenssi  2. college 3. huivi Louis Vuitton Logomania
4. laukku Louis Vuitton Neverfull GM 5. farkut 6. kumisaappaat


1. huivi Louis Vuitton Logomania 2. college 3. trenssi
4. laukku Mulberry Bayswater 5. farkut  6. nilkkurit
 

1. parkatakki 2. palmikkoneule 3. huivi Louis Vuitton Logomania 4. farkut
5. Converset 6. laukku Mulberry Bayswater

Olen totaalisen hurahtanut college -puseroihin, mielestäni ne menevät niin rennommassa kuin asiallisemmassa asussa, niin tennareiden, klassisten nilkkureiden kuin kumisaappaidenkin kanssa! College antaa klassiselle trenssille hieman renomman ilmeen, itse kun tykkään juurikin pukeutua rennon asiallisesti :)
 
Oma pukeutumiseni menee hitusen tummempaan suuntaan syksyn tullen, kesällä kun käytän vaaleita sävyjä, sama juttu taitaa olla monen muunkin suomalaisen kohdalla ;) Nyt onkin otettava vielä kaikki ilo irti kesävaatteista, shortsit, hameet ja värikkäät puserot tulevat olemaan kovassa käytössä, niin kauan kuin mahdollista!

Linkit mainoslinkkejä!

8 kommenttia:

  1. Ihania asuja olet onnistunut kokoamaan Logomanian ympärille! :) Tuollainen rennompi parkatakki olisi erittäin tervetullut lisä minunkin takkikokoelmaani, joten täytyykin yrittää pitää silmät avoinna kaupoilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna!:) Oma beige parkatakkini on jo neljä vuotta vanha ja edelleen käytössä :D Kannattaa katsastaa myös Vilan valikoima ;) Itse hankin keväällä vihreän yksinkertaisen parkan kyseiseltä merkiltä mutten ehtinyt sitä kertaakaan käyttää, uusi takki siis syksyä odottelee :D

      Poista
  2. Ihailen suunnattomasti tyylitajuasi!
    Olen itse niin tylsä, etten keksi miten yhdistellä vaatteita, vaikka kaapit pursuaa vaikka ja mitä. Monesti minulta jo löytyy vastaavia vaatteita mitä olet laittanut ehdolle. Täältä saan sitten näppäriä ideoita niiden yhdistelyyn. Iso kiitos siitä :) ...toki on tullut uusia hankintojakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan moisesta kohteliaisuudesta! :)
      Tiedätkö, mulla on ihan sama juttu tuon yhdisteltävyyden kanssa! En keksi ikinä mitä pukisin ja aamulla kiskon vain ensimmäiset vaatteet päälle, toisinaan, jos olen menossa jonnekkin, käyn töiden jälkeen vaihtamassa paremman asun :D Tämä onkin ihan parasta blogeissa, että saa uusia vinkkejä jo olemassaoleviin vaatteisiin, eikä aina tarvitse vaan ostaa uutta ja uutta :) Tosin itse kyllä näitä kollaaseja tehdessä laitoin nuo colleget tilaukseen... ;D

      terkuin, Anne, joka puki aamulla TAAS shortsit ja raitapaidan :D

      Poista
  3. Ah noita kumisaappaita, ne täytyy varmaan klikkailla kotiin pikimmiten. Olen tosi kauan etsinyt katu-uskottavia kumisaappaita, mutta jotenkin niistä ei satoja euroja viitsisi pulittaa :) Olet bongannut erinomaisen vaihtoehdon!
    Sinulla on todella kaunis tyyli, on inspiroivaa selata blogiasi. Olenkin aivan vastikään alkanut seurailla tätä ja todella tykkään klassisesta ja fiksusta tyylistäsi. Erityisen innolla kahlasin Miami-postauksesi läpi, kun olen ensi kertaa suuntaamassa sinne tammikuussa.
    Kivoja loppukesän päiviä sinulle Anne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos sait vinkkiä :) Mulla on itselläni saman malliset saappaat kokonaan mustina ja olen tykännyt niistä älyttömästi! Parasta kun saappaat eivät edes näytä kumisaappailla!

      Olen pohtinut, josko poistaisin Miami-poastaukset ja kaikki muutkin jättäen vain viimeisen vuoden, mutta toistaiseksi olen antanut olla... Sinulla tulee varmasti mahtava loma Miamissa! :) Miami oli ainakin itselläni paras paikka, missä olen käynyt :)

      Kiitoksia kovasti aivan ihanasta kommentistasi ja hyvää loppukesää sinullekkin! :)

      Poista
  4. Jatkan meijän keskustelua täällä että pysyn itse perässä (:
    Sinne laatumerkkeihin tarvitsee jonkun tutun joka sut sinne kutsuisi :/ jos ei ryhmän sisällä ole ketään ystävää niin kannattaa ottaa yhteyttä niihin ylläpitäjiin siä ryhmässä jotta pääset ! (: kaiken vaivan arvoinen mutta rahoille voi sanoo hyvästit :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kukaan tuttuni ei taida kyseiseen ryhmään kuulu :( Laitoin jo ylläpitoon viestiä! Kiitos sinulle! :)

      Poista