maanantai 12. elokuuta 2013

Perfect 3/4 top

Kuten olette varmasti huomanneet ja olen useasti maininnutkin, käytän todella usein valkoisia puseroita. Valkoinen on todella arka väri ja varsinkin tällaiselle sottapytylle kuin minä, ei todellakaan käytännöllisin valinta, hih. Miten kävikään viimeksi, kun käytin Massimo Duttin mulberry -silkkiä olevaa puseroa ja söin jäätelöä? No voitte varmasti arvata ;) Taisin tästä pienestä "onnettomuudesta" jo täällä mainitakkin. Silkki on kaunis, mutta hankala materiaali, sitä ei voi pestä koneessa, ja tämä tuottaa ainakin itselleni pahoja ongelmia. Vahingon jälkeen aloin äkkiä puhdistaa puseroa paperilla, mutta sain vain suuremman sotkun aikaan, sillä paperista lähti puseroon sinistä väriä. Luovutan. 

Ei muuta kuin paitakaupoille. Itse olen löytänyt nättejä vaaleita puseroita ihan vain Vero Modasta ja niitä olen pystynyt pesemään huoletta, joissain suhteissa siis tekokuitu voi olla hyväkin asia :) Suunnistin siis tälläkin kertaa suoraan Vero Modaan ja uusi valkoinen pusero löytyikin helposti. En voi missään nimessä sanoa, etteikö samantyylisiä puseroita jo kaappejeni kätköistä löytyisi roppakaupalla, mutta eihän nyt vaaleita puseroita voi koskaan olla liikaa, eihän? Olin tosiaan tällöin Helsingissä ja uusi paita oli lähes pakollinen, sillä en halunnut päivääni jäätelöllä tuhritussa paidassa viettää, hih. Uusi puseroni pääsikin heti käyttöön ja laukkukin vaihtui siinä samalla Evaan. Koko päivän helteessä kaupungilla käveltyä ja syötyä aivan liikaa, ei voi kovin hehkeältä enää näyttää kyllä muutenkaan, hih.



pusero Vero Moda - shortsit Zara - laukku Louis Vuitton 
aurinkolasit Ray-Ban - sandaalit New Look/Asos

Olen muuten tykästynyt tuohon Louis Vuittonin Evaan ihan älyttömästi ja melkein tekisi mieli päivittää Pochetetkin tuohon malliin ;) Harmittaa, kun aikoinaan ensimmäistä Pochettea ostaessani en ostanut siihen säädettävää hihnaa, vaan ihan standardin pituisen, mitä ihmettä oikein ajattelin? Olenkin päättänyt myydä hihnan pois ja hankkia tilalle säädettävän mallin. Lisäksi olen harkinnut mustan sävyisen Mulberryn  Check Scarfin myymistä, sillä sille on kertynyt vain muutama käyttökerta, joten turha sitä on tyhjänpanttina säilyttää. Ajattelinkin kysellä teiltä vinkkejä, missä tällaisia tuotteita kannattaisi myydä? Ja jos joku on kiinnostunut, joko huivista tai hihnasta, minulle saa toki laittaa sähköpostia ;)

27 kommenttia:

  1. Kannattaa laitta huuto.net sivustolle myyntiin, sieltä saat merkkivaatteista/asusita ihan hyvän hinna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta :) Mä olen itse asiassa huutiksessa joksus myynytkin, mutta sekin maksaa ja en viitsi kahden tavaran takia taas maksella :( Lisäksi aina saa postikuluista vääntää, heh :D

      Poista
  2. Facebookissa on laatumerkkien flea market, jossa myös laadusta maksetaan ;)tarvitsee vain liittyä ryhmään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta kuulin juuri täällä blogin kommenttiboxissa hetki sitten! Ja arvaa, yritän sinne liittyä, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty :( Yritän itse myös etsiä säädettävää hihnaa käytettynä, mutta jos ei kk sisällä löydy, taidan käydä liikkeestä ostamassa :) Joten saa myös vinkata, jos hihan tulee jossain vastaan ;)

      Poista
  3. Taisin ostaa Helsingin reissulla tuon samaisen puseron mustana, kiva peruspaita =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sopii kaikkeen! :) Itse haluaisin syksyki tuon puseron myös viininpunaisen!

      Poista
  4. ompa kivan klassinen asu! :)

    http://jjjanika.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Laitoin sulle sähköpostia huivista todellakin kiinnostunut ! (:
    Ja tuo laatumerkkien flea on hyvä paikka mistä tuolla kommenteissa jo sulle kerroinkin ! (:
    Itse pohdin pitkään ensimmäisen lvn pikkulaukun kanssa pochetten ja evan kanssa. Onneks tuolla fleassa tuli tuo eva halvalla vastaan niin en ostanut pochettea. Tuo eva on mieletön <3
    -Tea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vastasinkin sulle jo! Ja kiitos vielä kun vinkkasit tuosta Flea Marketista!

      Eva on kyllä ihana ja paljon tilavampi kuin Pochette, joten hyvän valinnan teit :)

      Poista
  6. kaunis värikombo sun asussa! :)

    VastaaPoista
  7. Laatumerkkien flea marketiin tarvitaan nykyisin mun mielestä jonkun ns. suositus että ryhmään pääsee sisälle...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin tarvitaan! Laitoin sähköpostia ylläpitoon, muttei sieltä kukaan ole vastannut :/ Onneksi huomasin, että eräs Facekamuni oli ryhmässä ja hän kutsui minut :)

      Poista
  8. Ihana asu taas kerran! :) Täytyykin käydä katsastamassa tuota puseroa Vero Modassa, näyttää kivalta peruspuserolta, jolle on aina käyttöä! Ja varsin hehkeältä näytät, vaikka oletkin koko päivän kävellyt helteessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenna ja kiva jos olet tuota mieltä, mietin, että kehtaanko edes julkaista näitä kuvia :D
      Tuo pusero on super kiva, plussaa siitä ettei ole niin läpikuultava, kuin tuollaiset puserot yleensä. Hinta vain 16,95e ;)

      Poista
  9. Laatumerkkien Fleamarket ihan paras :), pistä vaan facebook-profiilisi linkki ja kyllä täältä joku käy sinut varmasti suosittelemassa sinne jäseneksi jos haluat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pääsin ryhmään mukaan! :) Täytyy illalla tutustua siihen tarkemmin ja laittaa tuotteet myyntiin!

      Poista
  10. Oletko jollain virityksellä säätänyt lyhemmäksi tuota Evan hihnaa? Se näyttää yleensä niin hurjan pitkältä, että pätkänä en ole viitsinut Evaa siksi hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hihna menee tuolla laukun sisällä :) Hihan on kyllä parempi 10-20cm mua pidemmälle :) Talvitakin kanssa kyllä varmaan tulee pidettyä hihnaa ihan normipituisena..

      Poista
    2. Miten siis käytännössä tämä hihnan lyhentäminen toimii? :) Tarvitsisin tämän tempun itselleni koska hihna on liian pitkä itselleni :(

      Poista
    3. Molemmat klipsit ovat samalla puolella kiinni ja hihan menee laukun sisällä, en oikein osaa tätä paremmin selittää, mutta ei ole vaikea homma :) Youtubista löytyy myös videoita, kuinka tämä tehdään ;)

      Poista
    4. Olipa hyvää suomenkieltä toi kommenttini kun nyt vasta sen luin haha! :D Kiitos vinkistä, käyn sieltä katsomassa miten toimii :)

      Poista
  11. Laatumerkkien Fleassa myyminen helppoa! Valitset kansioista sen oikean esim. asusteet ja lataat kuvan koneeltasi sinne. Laitat kuvatekstiin selostuksen tuotteesta ja hintapyynnön (sisältääkö postit vai ei) ja sitten tallennat :--)

    Ja vinkkinä, koska olet ryhmässä uusi: av = alustava varaus joka voimassa 24h :) Viestit menevät muut-kansioon, joka löytyy sieltä samasta kuin normiviestitkin.

    Itse olen ryhmässä myynyt todella paljon ja jotakin on tullut myös ostettua. Todella kivaa kaupantekoa siis :) Ps. Jään odottelemaan sitä Check Scarfia ;)

    -smallthingselina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina tuhannesti vinkeistä, tästä oli mulle paljon apua! :) Vielä en ole hirveästi ehtinyt ryhmään tutustua, mutta pikkuhiljaa.

      Ja ihana mahtavaa, että kommentoit tänne blogin puolelle :)

      Poista
  12. Vaaleat puserot ovat kyllä niin kivoja! Mulla olisi syksyn toivelistalla valkoinen silkkipusero, mutta vähän arveluttaa juuri tuo pesuasian käytännöllisyys... siis kuin joitain ei voi edes käsipestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ja sopivat kaikkiin alaosiin! :) Heh, mä en voisi kuvitellakaan, että hankkisin vaatteen mitä ei voi edes käsin pestä, joten jätänkin nuo silkkipuserot suosiolla muille :)

      Poista