maanantai 5. elokuuta 2013

Lähtötunnelmia

Cannesin lomasta on jo yli kaksi kuukautta aikaa, aivan uskomatonta, kuinka nopeasti aika varsinkin kesällä kuluu, mutta tässä vielä näytille kotiinlähtö tunnelmia. Lentomme lähti vasta illalla, mutta asunto oli määrä luovuttaa jo heti aamusta, joten jouduimme viimeisen päivän raahaamaan matkalaukkuja mukanamme. Päivä alkoi tuttuun tapaan aamupalalla rannalla, ja ai että miten olikaan haikeat tunnelmat! Isoa matkalaukkua sain tosiaan raahata mukanani rantakatua pitkin useat kilometrit, taisi olla sen matkalaukun viimeinen reissu, sen verran painava laukku oli, etteivät pyörät enää kestäneet. Onneksi vasta ihan loppumatkasta laukku alkoi vedellä viimeisiään, ja selvisin sen kanssa kotiin asti! Oma matkustusasuni koostui Converseista, raitapaidasta ja shortseista. Uusi Neverfull toimi täydellisesti lentokoneessa käsimatkatavara laukkuna, aivan uskomattoman määrän se tavaraa sisäänsä vetää!Seuraavaksi taas vähän tuoreempaa postausta tänne blogin puolelle, mutta vielä kerran ajattelin palata Cannesin lomatunnelmiin ja Ranskan kokemuksiini yleisestikin. Pahoittelen, että näiden postausten teossa on kestänyt, kuvien läpikäyminen on vain aikamoinen projekti kahden viikon loman ajalta ;) Seuraava loma samaan kohteeseen on muuten jo suunnitteilla, niin paljon me kohteeseen ihastuimme!

4 kommenttia:

 1. Tää sun blogin lukeminen tulee kalliiksi ! :D tällä viikolla kotiutin itselleni ah niin nätin evan. Käytettynä tosin mutta siisti oli. En olisi ikinä uskonut kuinka paljon se laukku mahduttaa tavaraa sisäänsä (: ja tänään olisi tehtävänä varata matka pariisiin ;)
  ja siittä että postausten teko kestää niin mun mielestä on kivempi että näitä tulee näin ripotellen kun että kaikki lomapostaukset tulisi peräkkäin ei välttämättä jaksaisi niihin niin paljon lukijana keskittyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Voi, mistä löysit Evan käytettynä? Se on kyllä ihana ja ihmeen tilava laukku :)

   Tekisi mieli itsekin jo tilata ensi kevään Rivieran matka, mutta en taida vielä uskaltaa, sillä luultavasti on muuttokin ensi kesänä ja se vaatii rahaa uusiin huonekaluihin ym. :( Kuinka pitkään aiot matkalla viipyä? :) Itse olen ollut vain päivän Pariisissa ja pitäisi kyllä antaa paikalle joskus vielä uusi mahdollisuus! :)

   Kiva, että olet sitä mieltä. Yritän tehdä postaukset reaaliajassa, mutta aina siihen ei vain pysty.

   Poista
  2. Matkassa oon vaan pidennetyn viikonlopun (: eli varmaankin 4 pv :) ja laukun löysin facebookin kirpputoreilta,josta muuten tekee tosi hyviä löytöjä. Laatumerkkien fleamarket. Laukusta maksoin vaivaset 365e ah iki onnellinen:)

   Poista
  3. Mun mielestä pidennetty vkoloppu on juuri sopiva aika kaupunkilomalla :) Tonne Facen ryhmään ei pääse :(

   Poista