torstai 8. elokuuta 2013

Turistina Helsingissä

Olimme tosiaan viikonloppuna Helsingissä pienimuotoisella kesälomareissulla. Perjantaina Itäkeskuksen (milloin se on muuten valmis?) kautta hotelliin ja sunnuntaina kotiin. Yövyimme Scandic Marskissa, koska se on mielestäni todella hyvällä paikalla, saimme vielä huoneen kadulle päin, ei olisi paremmin voinut käydä! Hoidin shoppailut jo perjantaina, joten lauantaina oli aikaa vain kävellä Helsingin aurinkoisia katuja :)  Kävelimme niin Kauppatorilla kuin Katajanokalla, ja mitä olisikaan Helsingin visiitti  ilman Tuomiokirkkoa? Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmin jaksan kaupoilla aikaa viettää, mielummin olen ulkona ja ihailen maisemia, hih. En voi tarpeeksi hehkuttaa, kuinka kaunis on meri kesäisin laivoilla varustettuna, blogini on tainnut viime aikoina täyttyä merellisillä kuvilla ;) 

Minulla kävi pieni onnettomuus jäätelötötterön ja valkoisen paidan kanssa, muutenkin pusero ei istunut ollenkaan shorsejen kanssa, ja sain kokoajan olla kiskomassa nappeja, ärsyttävää :D Juuri tällaisena hetkenä sitä ei haluaisi törmätä keneenkään "tuttuun", mutta juuri silloin tietenkin törmää! Kävin myöhemmin päivästä nopeasti paitaostoksilla, ja piipahdin vielä hotellimme lähettyvillä sijaitsevassa Gina Tricotissa, jossa törmäsin sattumalata Emmaan. Tunnistin Emman saman tien ja hetkeäkään epäröimättä olin jo Emman kimpussa, hih. Emma oli kyllä ihan mielettömän kaunis! 
 
Käymme Helsingissä kohtalaisen usein, taidan käydä useammin keskustassa kuin ystäväni, joka asuu Helsingissä, mutta ensimmäistä kertaa oli oikeasti aikaa kierrellä kaupunkia ihan rauhassa. On se Helsinki vaan kaunis kaupunki! Olen siitä onnekas, että asun itsekin merikaupungissa, ja ehkä vielä jonain päivänä tilanteen salliessa jopa Helsingissä, mutta siihen asti täytyy vaan tyytyä lomailemaan siellä :)

6 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia Helsingistäkin olet nappaillut! Harvoin tosiaan ehtii ihan turistipäivää siellä viettää, pitäisi kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosin kunnia taitaa mennä paremmalle puoliskolleni ;) Nyt kun oltiin perjatai aamupäivästä sunnuntai-iltapäivään ehti hyvin tehdä kaikenlaista :) Me käytiin Koffin ratikka-ajelulla, Virgin Oilissa keikalla ym...

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Ja mistä näitä jahteja löytyy kaikkiin kuviisi? :D Mutta kyllä se Helsinki vain on ihana paikka - itseäni ehkä pikkuriikkisen jo harmittaa, sillä itselläni on viimeistään ensi syksynä (ellei jo tänä) muutto ulkomaille ajankohtainen. Ehkä sen jälkeen osaa arvostaa Helsinkiä tosin vielä enemmän ;)


  Maria / petitelivingmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja mä kyllä jahdit aina bongaan, tosin ei pärjänneet Helsigin omat Cannesin veneille :D

   Voi, nyt olen hieman kateellinen! Ulkomailla mäkin asuisin ehdottomasti, jos olisi vain minusta kiinni! Olin itseasiassa muuttamassa kokonaan Espanjaan (asuin siellä pari kk) kunnes kohtalo puuttui peliin :D Olen nyt tyytynyt ihan Suomessa asumiseen, mutta Helsinki kyllä houkuttaa...

   Poista
 3. Ihana helsinki! <3 on samaa mieltä Helsinki houkuttaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Harmi vain siellä asuminen on niin kallista, että jostain muusta pitäisi luopua...

   Poista