maanantai 19. elokuuta 2013

Uutta vaatekaapissaKuten jo mainitsin, muutamia vaatteita syksyn varalle olen jo garderoobiaani hankkinut. Yläosista olen oikeastaan löytänyt kaikki ostoslistalla olevat, enää puuttuu harmaa college sekä alaosia.

Palmikkoneuletakit ovat Mangon nettikaupasta, yllätyin positiivisesti huomatessani molempien neuleiden olevan 100% puuvillaa! Mietin pitkään raidallisen neuleen kohdalla kahden koon välillä, lopulta päädyin isompaan, sillä mielestäni tuollaisten neuleiden ei tarvitse olla hirveän tiukkoja, mieluummin hieman reilu kuin liian pieni. Mangon nettikauppaa ei voi taas kuin kehua, tuotteet tulivat lähetin mukana ihan parissa päivässä!

Beige college ja viininpunainen pusero sen sijaan ovat molemmat Vero Modan mallistoa. College onkin vilahtanut jo kollaaseissa täällä blogin puolelella (täällä ja täällä). Viininpunainen pusero on samaa mallia kuin aiemmin hankkimani valkoinen pusero, tykästyin tähän yksinkertaiseen monikäyttöiseen puseroon niin, että oli pakko kipaista kauppaan hakemaan myös tämä viininpunainen yksilö.

14 kommenttia:

 1. Nuo Vero Modan paidat kummittelee minunkin mielessäni,mutta täytyy nyt malttaa ensi viikon reissuun asti olla shoppailematta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja peruspaitoja kyllä eivätkä ole hinnalla pilattuja ;) No sulla on varmasti vielä paremmat shoppailuapajat ;)

   Poista
 2. Palmikkoneuleet näyttävät niin kivoilta. Pian asukuvia, joohan!? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös :) Eivätköhän nuo jossain vaiheessa päälle eksy, tosin mielummin pitäisin kyllä kesävaatteita vaikka ympäri vuoden ;D Tämä päivätyö ja sateiset säät vähän rajoittaa asukuvien ottamista :/

   Poista
 3. Aivan ihania paitoja. ♡ Tuo viininpunainen paita on herkullisen värinen. Ja asukuvia odotellessa... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Asukuvia paidan kanssa tulee varmasti jossain vaiheessa syksyä ;)

   Poista
 4. Ihana tuo vero modan college! Vastaako se normaalia kokoa kuinka hyvin? Pohdin vaan jos kyseisen tilaisi, mutta oma kokoni näyttää olevan loppu enkä kyllä tiedä mahtuuko 34..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös :) College on luonnossa paljon beigempi, kuin mitä nuo nettisivun kuvat antavat ymmärtää! Mulla on tuosta 34 ja ainakaan yhtään isompi se ei saisi olla! Aika löysää mutta lyhyttä mallia!

   Poista
 5. Noissa Mangon palmikkoneuleissa- ja neuletakeissa on kyllä materiaaliinsa nähden hyvä hinta-laatusuhde. Itsekin suunnittelen laittavani pari palmikkoneuletta tilaukseen. Ja Mangon verkkokauppa on kyllä ihan paras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hankin viime syksynä pari palmikkoneuletta Mangolta ja olen kyllä ollut niihin tyytyväinen :) Mangon liikkeestä ei ikinä tunnu öytyvän mitä etsii, mutta onneksi tosiaan tuo nettikauppa toimii paremmin kuin hyvin :)

   Poista
 6. Nyt kun sait tuon beigen neuletakin käsiisi, niin suositelisitko sitä xs kokoiselle?:)

  VastaaPoista
 7. Ihania ostoksia! Ei haittaa yhtään, että ilma hieman viilenee, jos on noin hyvät varusteet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heh, minua kyllä haittaa, sillä noita samoja vaatteita saa taas käyttää syksyn ja talven kuukausikaupalla kyllästymiseen asti :D Mä olen kyllä niin kesäihminen kuin olla ja voi :)

   Poista