lauantai 24. elokuuta 2013

Syksyasuja Conversejen kanssa

Hyvää ja aurinkoista huomenta! Täällä käydään parhaillaan kovaa taistoa itsensä kanssa lähteäkö lenkille vai ei, laiskuus meinaa voittaa, mutta toisaalta ihana auringonpaiste houkuttaa ulos :)

Enää viikon verran elokuuta jäljellä, ja sitten ollaankin jo syyskuussa, joka tarkoittaa minulle virallisesti syksyn alkamista. Elokuu on ainakin itselläni vielä täysi kesäkuukausi ja käytän shortseja ja hameita silloin viimeiseen asti! Pian on aika kuitenkin pakata shortsit ja hameet odottelemaan ensi kesää, ja siirtyä syksyvaatteisiin sekä kenkiin. Olen tainnut muutamaan otteeseen mainita ballerinojen olevan ihan suosikkikenkäni, kulkisin ballerinoissa läpi vuoden, jos se olisi mahdollista! Nuorempana sitä odotti syksyllä, että sai laittaa saappaat jalkaan, nykyään tilanne on kääntynyt täysin päälaelleen, hih. Saappaita saa kyllä taas käyttää aivan kyllästymiseen asti... Siirryn oikeastaan suoraan ballerinoista saappaisiin, vasta viime syksynä liityin Converse-jengiin, voiko parempia kenkiä ollakaan? Converset ovatkin itselläni kengät, joita käytän "välikauden" kun ballerinoilla ei enää tarkene, mutta saappaat ovat vielä liikaa. 

Oma syksypukeutumiseni noudattaa pitkälti samaa kaavaa; farkut ja pusero/neule, tylsää! Asusteilla saa onneksi helposti muutosta ja uutta ilmettä simppeleihin asuihin :) Kokosin kollaaseihin muutamia hyvin tyypillisiä syysasujani Conversejen ja kahden erilaisen takin ympärille;

 
huivi Burberry, tikkitakki, pusero , Converset, housut, kello, laukku Mulberry
 
 
huivi Mulberry, neule, trenssi, kello, Converset, farkut, laukku Louis Vuitton

 
huivi Mulberry, housut , tikkitakki, Converset, kello, laukku Mulberry, neule

 
Toisaalta syyspukeutuminen on todella helppoa, kun selviää tällä farkut-pusero-combolla päivittäin ;)  Ihan kivoiltahan nämä asut näyttävät erilaisten asusteiden kanssa, eivätkä ollenkaan tylsiltä, vai mitä mieltä olette? Odotatteko te saappaiden käyttöönottoa ja kuka muu vannoo Conversejen nimeen? :)
 
Linkit mainoslinkkejä!

16 kommenttia:

  1. Voi mitä kollaaseja! Varsinkin tuo toinen on erityisesti mieleeni :) Kauniit värit ja ihanan simppeli! :)


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hups, kävi pikkuinen kirjoitusvirhe siinä kollaasissa, piti äkkiä korjata tilanne :D Simppeli on kyllä juttuni ;)

      Poista
  2. aivan ihania asukokonaisuuksia! :)

    VastaaPoista
  3. Converset on kyllä tosi hyvännäköiset, mutta tänä kesänä minun on valitettavasti pitänyt todeta, ettei kengät ole parhaat mahdolliset jaloilleni! Siis kuinka näin voi edes olla, Conversejahan aina hehkutetaan maailman mukavimmiksi?! :D Mutta totta se on, olen saanut jo parit rakot pikkuvarpaisiini ja ei puhettakaan että olisin voinut consseja käyttää kesällä ilman sukkia! Jalkani kaiken lisäksi kipeytyvät jos talsin consseissa pitempiä aikoja :D Pitääkin reissussa kokeilla Vansin tennareita, josko ne istuisi jalkaani paremmin, mukavat tennarit kun on ihan must kenkäkaapissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kumma juttu :O Mun mielestä Conssit olivat vain ennen yksinkertaisesti rumat, vaikka olisivat olleet kuika mukavat :D Näin se mieli vain muutttuu ;) Tosin toivon etten ikinä innostu niistä kiilakorollisista lenkkareista, yök!

      Poista
  4. Nämä sinun kokoamat kollaasit on aina yhtä inspiroivia! :) Jokaisen kollaasin asut voisin pukea mukisematta päälleni! ;) Viininpunainen neule ja khakin väriset housut täytyy saada omaankin vaatekaappiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, sillä tykkään älyttömästi tehdä kollaaseja :) Khakinväriset housut ovat kyllä ainakin itselläni ihan vaatekaapin kulmakiviä :)

      Poista
  5. Kerran oon jo käyttänyt upouusia saappaita, oli sen verran kylmä aamu/päivä, että ne olivat ihan varteenotettava vaihtoehto :) Tulispa se syksy jo, nii pääsis käyttää saappaita (melkein) joka päivä!

    Converseja taas oon käyttänyt jo kuutisen vuotta, ja edelleenkin ne on yhet lempparikengistä! Korkeevartisii en oo viel kokeillu, mut ne onki seuraavaks ostoslistalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, mulla ei tulisi mieleenkään näissä lämpötiloissa laittaa saappaita jalkaan :D Otan ne käyttöön sitten kun on ihan pakko ja vaihdan ballerinat keväällä heti kun mahdollista! Samoiten ihmettelen, että jotkut pitävät jo Mulberryn paksuja huiveja, huh :D

      Itse olen vasta vuodenpäivät Consseja käyttänyt, mutta ne kyllä menevät aina, joten en ihmettele, että olet jo niin kauan niitä käyttänyt :) Korkeavartiset ovat kyllä hyvät juuri syksyllä!

      Poista
  6. mä oon niin Converse-tyttöjä ku vaan voi olla :D Maailman parhaimmat kengät ;) Ja vitsit miten inspiroivia kollaaseja oot taas koonnu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen huomannut :) Ja kiitos, kiva, jos tykkäät!

      Poista
  7. Ihania asuja kaikki! Olet kyllä taitava yhdistelijä! :) Jospa sitä taas syksyn tullen inspiroituisi kaivamaan konjakkisen Baysin dustbagistä:D Tuota Burberryn huivia olen ihaillut jo pitemmän aikaa, tiedätkö yhtään niiden hinnoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heh, harmi kun yhdistelytaito on joka aamu hukassa, kun pitäisi töihin lähteä :D
      Bayssi käyttöön vaan, turhaan sitä jemmailet! :) Ja huivista sitten, maksaa reilun 300€.

      Poista
  8. Aivan ihania nuo kollaasit. Sulla on hyvä maku. :-)
    Mä tykkään kans Consseista. Ne on niin kätevät ja mukavat. Kollaaseista tykkään eniten keskimmäisestä. Värit ehkä eniten lähellä mun värejä, vaikkakin viimeinenkin on ihana. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oma suosikkini näistä on kyllä ehdottomasti ensimmäinen kollaasi, hitsi kun omistaisi tuon kellon!

      Poista