keskiviikko 21. elokuuta 2013

Outfit 20/8/13






bleiseri Pull & Bear - hame Morgan - pusero ja ballerinat H&M - aurinkolasit Ray-Ban 
huivi Burberry - laukku Mulberry
 
Onko teillä usein aamuja, jolloin tekisi vain mieli sammuttaa herätyskello ja kääntää kylkeä? No minulla on, usein, joka aamu! En ole todellakaan aamuihmisiä. Aamulla ei mikään onnistu ja vaatteetkin, jotka haluaisi pukea tuntuvat aina olevan hukassa, huoh. En ole oikein koskaan oppinut siihen, että katsoisin seuraavan päivän vaatteet edellisenä iltana valmiiksi, helpottaisi kyllä elämää kummasti! Onneksi tällaiset aamut pelastaa helposti yhdisteltävät vaatteet, ripsenpidennykset ja nopea ponnari ;) Yllä eilisen kiireasuani, tosin hame vaihtui päälle vasta töiden jälkeen, aiemmin sen tialla oli beige hieman säädyllisemmän pituinen hame, hih. Aion ottaa hameista kaiken ilon irti vielä kun pystyy, pian on aika laittaa suosikkihameet odottelemaan ensi kesää.

14 kommenttia:

  1. Ihana to Burberryn huivi. Onko hieman ohuempi, mitä materiaalia? Muistatko mikä huivin malli on? Ja hinta? Haluaisin samanlaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu huivi on ohutta matskua, silkkiä ja villaa. Itselläni se on vain syksy/kevätkäytössä :) Juuri hyvä näin loppukesästä, tosin eilisissä 20 asteen lämmöissä oli ehkä vielä liikaa. Huivi on ihanan iso, mutta eilen mulla oli se aika tiukasti sidottuna kaulaan, niin koko ei ihan tule esille...

      Tässä linkki huiviin;

      http://fi.burberry.com/store/womens-accessories/scarves/blends/prod-37432321-check-wool-silk-scarf/

      Poista
  2. Ihana asu :) Ja voi miten ihanan ruskea olet vieläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä se rusketus vaan hälvenee päivä päivältä :(

      Poista
  3. Miten olet saanut ylläpidettyä rusketuksesi noin hyvin?? WaU!:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no kiitos :) Mielestäni en ole enää kovinkaan ruskea, mutta kai kova rasvaaminen auttaa edes vähän säilyttämään rusketusta kauemmin :) Aina suihkun jälkeen laitan paksun kerroksen kosteusvoidetta, Dove on paras ;)

      Poista
  4. Kiva asu! Ihanat värit :) <3

    VastaaPoista
  5. Ihana asu ja suloinen Anne! :) Täällä toinen aamutorkku, joka voisi vaikka lahjoittaa koko omaisuutensa joka aamu, jos vain saisi jäädä nukkumaan ;) Hih! Blogissani on sinulle muuten haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä en usko, että aamuherätyksii voi edes tottua :D
      Ja kiitos haasteesta, mä itse asiassa luin sen postauksen, mutten yhtään tajunnut, että haastoit minut, joten kiitos kun ilmoitit :D

      Poista
  6. Tosi kiva asu, olet tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mussu, aivan mahtavaa saada tällainen kommentti sinunlaiseltasi tyylitaiturilta! :)

      Poista