lauantai 10. elokuuta 2013

Mekossa Helsingin kaduilla

Kesälomalla oli aikaa kierrellä kaupoilla, ja vaikka kuinka olin päättänyt etten osta mitään alesta, tai ainakaan enää mitään kesävaatteita, en vain voinut vastustaa kiusausta ;) Alerekissä silmäni osuivat ihanaan materiaaliin, kun lapussa luki vielä koko XS kera -50% aletarran, oli vaatetta tutkittava tarkemmin. Vilan maximekko oli henkarissa kerroksittain, jos en olisi siihen enempää huomiota kiinnittänyt, olisi se jäänyt kauppaan. Onneksi kuitenkin kiinnitin, ja raahasin mekon juoksujalkaa sovituskoppiin! Mekon päälle puettuani ajattelin sen olevan aivan täydellinen, vaikkei mekko ostoslistalla ollutkaan, en vain voinut jättää sitä kauppaan!
 


 

Mekko pääsikin päälleni sunnuntaina, kun Helsingissä oli mitä ihanin kesäpäivä! Mekko oli mitä loistavin valinta päivälle, sillä se oli ihanan vilpoisa paahtavan auringon alla. Mekossa on solmittava vyö, joten siitä sai muokattua jopa minulle täydellisen pituisen. Mekon seuraksi yhdistin Louis Vuittonin monogram Neverfullini, nykyisin olen oppinut yhdistelemään kuoseja aika huoletta, ja olen ehkä muutenkin jo ihan hitusen rohkeampi pukeutuja, jos vertaa vaikka vuoden takaiseen :) Muuten jätin asusteet minimiin ja vain nahkaiset New Lookin sandaalit sekä kultaiset korut pääsivät mekon seuraksi. Itse tykkäsin tästä yhdistelmästä todella paljon!

Mielestäni tätä mekkoa voi käyttää niin arjessa kuin juhlassa, arkisemman mekosta tekee iso laukku ja matalat sandaalit, kun taas juhlissa tätä voisi käyttää esimerkiksi nudejen avokkaiden ja clutchin kanssa. Aivan loistava alelöytö siis ja en voi uskoa, että maksoin tästä vain 25€!
 
 


 
 

 
 
mekko Vila - sandaalit New Look/Asos - laukku Louis Vuitton - kello Michael Kors
 rannekoru Lindex - aurinkolasit Ray-Ban

29 kommenttia:

  1. Tuo mekko sopii sulle kyllä niiin hyvin!
    Ihastelin tota mekkoa jo sun instagrammissa ja siitä saakka oon koittanu metsästää sitä netistä ja kaupoista. Kai se on uskottava että ilman jäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia! :) Höh, no voi harmi :( Mulla kävi kyllä tuuri, kun tuon löysin! Ehkä ensi kesänä tulee taas jotain samanlaista myyntiin ;)

      Poista
  2. Mekko on kyllä upea! Harmi ettei ole osunut minun silmään edes täysihintaisena! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Heh, no ehkä ensi kesänä ;) Mulla tuo oli kyllä puhdsas heräteostos, tuskin olisin normihinnalla ostanut, hih.

      Poista
  3. Ihania kesäkuvia ja ihana tuo mekko, sopii todella hyvin sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jennifer! :) Täytyy ottaa näistä kesämaisemista vielä kaikki irti kun voi!

      Poista
  4. Onpa mahtava alelöytö! Ja on varmasti hyvin monikäyttöinen. :)

    VastaaPoista
  5. Onpas kiva tuo mekko ja todellakin hyvä alelöytö! :)

    VastaaPoista
  6. Täydellinen kesämekko, sopii sulle upeasti! Alesta löytää joskus helmiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tässä taas nähtiin, että kyllä lyhyetkin voi käyttää maxeja Reetta ;)

      Poista
  7. Voi että miten kaunis mekko! :)

    VastaaPoista
  8. Moi!

    täällä ilmoittautuu uusi lukijasi! :)

    tuo mekko on kyllä todella nätti ja mielestäni sopii sulle tosi kivasti :) itsekin vierastan kahden eri kuosin yhdistämistä, mutta yleensä se ongelma on vaan omassa päässä. Esimerkiksi tässä, en edes kiinnittänyt asiaa huomiota, ennen kuin siitä mainitsit ;) ja tietystihän se kokonaisuus vaikuttaa paljon. Mun mielestä tää oli oikein onnistunu asukokonaisuus, vaikka kahta kuosia yhdistätkin :)

    terv. Annika

    http://looking-for-joy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Annika! :)

      Kiva, että ilmoitit itsestäsi, olen todella otettu, että olet löytänyt bogini ja jäänyt vielä lukijaksi <3 Kävinkin heti kurkkaamassa sinun blogiasi ja vaikutti todella hyvältä, tulen varmasti ajan kanssa uudelleen!

      Kiva, etteivät kuosit sinunkaan mielestäsi riitele pahasti keskenään :)

      Poista
  9. Voisitko joskus kertoa kuinka muutit ruokailutottumuksiasi? Itselläni olisi siis hieman parantanisen varaa ja nyt aion aloitta. Ymmärtääkseni olet laihtunut melkoisen paljon! Näytät todella terveeltä ja kauniilta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman kirjoitusvirheitä näköjään tuli mutta ehkä ymmärrät kuitenkin! :D

      Poista
    2. Ensinnäkin kiitoksia vain kovasti kommentistasi! :) Olen joskus asiasta postaillut, mutten usko, että näillä näkymin palaan enää asiaan. Olen niin väärä henkilö "neuvomaan" ketään :D Mulla on kesä mennyt vähän niin ja näin syömisen suhteen... Syksyllä on pakko ryhdistäytyä! Mutta tosiaan laihduin reilussa vuodessa n.14 kg, liikunnalla ja terveellisellä, mutta järkevällä ruokavaliolla. Paljon proteiinia, vähän hiilaria ja säännölliset ruoka-ajat, pieniä muutoksia pikkuhijaa. Itselläni on tavoite laihtua ensi kesäksi 5kg, sitä pienempi en haluisi ollakkaan :) Tsemppiä! :)

      Poista
  10. Aivan ihana mekko, sopii hyvin sinulle :)

    VastaaPoista
  11. Ihana Anne! :) Tuo mekko sopii todella hyvin sulle ja hyvältä näyttää Vuittonin monograminkin kanssa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Hjenn! <3 Mä kyllä tungen tuon Neverfullin asuun kuin asuun :D

      Poista
  12. UPEA asu Anne! Olen etsinyt arkista maxi-mekkoa jo pienen ikuisuuden ja tämä on kyllä tosi kaunis :) Ja sopii kantajalleen kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marianne, sinunlaiseltasi tyylilyylitä on mahtavaa saada tällainen kommetti! :)

      Poista