tiistai 6. elokuuta 2013

Logomania

Olin jo kuukausia suunnitellut erään asusteen ostoa, mutten ole tainnut täällä blogin puolella siitä hiiskua sanaakaan. Alunperin näin kyseisen tuotteen ihastuttavalla Jennalla muistaakseni viime syksynä, ja siitä tämä innostus itsellenikin lähti. Viime talvena muut hankinnat menivät tämän edelle, ja keväällä ajattelin, että tämä on kyllä syksyllä pakko hankkia, viimein olikin tämän vuoro. Tämä onkin virallinen lomanlopettajais-lahjani ja kannustus, että jaksan taas joka aamu herätä töihin ;)


Kyseessä on Louis Vuittonin Logomania -huivi sävyssä Verone. Huivi on ihanan pehmeä, ja varmasti lämmittää syksyn viimoissa ja talven pakkasissa. Päädyin Verone -sävyyn, sillä mielestäni se sopii parhaiten jo olemassaoleviin vaatteisiini ja asusteisiini, ja mikä tärkeintä, ei riitele liian pahasti konjakkisten laukkujen kanssa, niitä kun eniten mukanani kantelen. 



Vaikka huivi aivan ihana onkin, en siltikään odota, että sitä pääsisi käyttämään. Kesä saisi jatkua aina vaan! Talvihuiveja ehtii kyllä taas käyttää aivan kyllästymiseen asti, hih.

30 kommenttia:

  1. Oi, onnea kovasti uudesta hankinnasta! :) Tuo on aivan superihana, et tule varmasti katumaan! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan sinulle inspiraatiosta! :) Täytyy vain olla varovainen, ettei huivi jää mihinkään kiinni ja lähde purkaantumaan!

      Poista
    2. Joo, koruja ja haljenneita kynsiä kannattaa varoa, ettei jää huiviin kiinni! Ja myös jos on takissa tarrakiinnityksiä! Mulla jäi viime talvena pariin kertaan Canada Goosen tarrakiinnityksiin kiinni tuo huivi, mutta varovasti kun irrotin, niin ei jäänyt siitäkään mitään jälkeä :)

      Poista
    3. Kiitos vinkeistä Jenna! :) Olen aika huoleton tavaroideni kanssa, saa nähdä miten huivi pysyy minulla :D Pitää edes yrittää hieman varoa, vaikka käytöä vartenhan tavarat ovat :)

      Poista
  2. Aivan Ihana! :) paljon tällä kaunokaisella oli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin :) Hinnat näkee kätevästi Ranskan tai Saksan LV:n sivuilta, kun lisää niihin parisen kymppiä, ollaan aika lähellä Suomen hintoja! Tämä oli 275 :)

      Poista
  3. Vihdoinkin paljastui. ;-) Onnea ihanasta hankinnasta! Upea ♡
    Oliko LV:llä muita värejä? Jos ehtis piipahtaa lauantaina... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no eihän siinä montaa päivää mennyt, kuvasin heti kun tulin kotiin ja töiltäni ehdin ;) Kiitos! :) Oli siellä, muttei tainnut kyllä kaikkia värejä olla! Itse olin netissä katsellut kyseisiä huiveja kuukausia, joten liikkeeseen astuessa valinta oli oikeastaan jo selvä :)

      Poista
  4. Haluaisin kanssa tuon huivin ja saman värin, kerro sitten kokemuksia (lähinnä lähteekö lankapakoja) käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on kyllä nätti, näyttää ehkä näissä kuvissa vähän liiana harmaalta. Kerron varmasti kokemuksia kunhan huivin aika koittaa ;) Myyjä suositteli olemaan varovainen ettei huviin jää mitään kiinni, onneksi en käytä roikkuvia korviksia tai sormuksia!

      Poista
  5. Se on aika upea, kyllä nyt talvella on varmasti parempi mieli kun viima puhaltaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin :) Harmi ettei yksi huivi tätä talvivihaajaa pelasta :D

      Poista
  6. Ihana ihana! Tuo on kyllä hankittava!

    VastaaPoista
  7. Kiva huivi! Kivat asusteet tekevät talvesta edes vähän siedettävämmän :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu edes vähän siedettävämmän tosiaan ;D

      Poista
  8. Oi, ihanan muhkean näköinen :) Itse haaveilen syksyksi lähinnä Mulberryn Jacquard Logo Scarfia, mutta hitsi kun niiden hinnat ovat niin pilvissä... Sehän maksaa jo melkein saman verran kuin tämäkin, joten pitää harkita tarkkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhkea, muttei hirveän leveä :)

      Siitähän sinä haaveilit jo viime talvena, nyt on aika jo hankkia! :) Jacguard Logo -huivi on kyllä itselläni ehdoton suosikki, kun taas mustansävyistä Check -huivia ei tule käytettyä koskaan, sen olenkin ajatellut myydä varsinkin nyt tämän huivin tieltä :)

      Poista
  9. Tuo on kyllä ihana :) Mä vähän aavistelin että ostit huivin kun näin vuittonin kassin :)

    VastaaPoista
  10. Toi on aivan ihana! Koitin kommentteja lueskella että lukeeko jossain huivin hintaa enkä nähnyt, niin kysyisin paljonko huivilla oli hintaa tällähetkellä? Olen LVn Saksan sivuilta katsonut että 275€, mutta kuinka paljon enemmän maksaa Suomessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin :) Siinä tapauksessa on saman hintainen Suomessa, tossa ylempänä jo mainitsinkin, että 275 :)

      Poista
  11. Tuo on aivan upea ! :) Itse olen myös miettinyt kyseisen huivin hankintaa, joskos sitten vaikka synttärilahjaksi itselle Marraskuussa.. Aina täytyy olla jotain mitä odottaa ;) Ja millä itseänsä hemmotella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :) Tuo olisi kyllä ihan mainio synttärilahja ;) Kyllä meidän töissäkäyvien pitää säännöllisesti muistaa itseään hemmotella ;)

      Poista
  12. Tämä sama huivi samansävyisenä minullakin mielessä. Kokeilitko niitä harmaita ? En tiennyt että tuo logokuvio onkin niin iso, tsekkasin tuosta toisesta bloggaajan linkistä kuvan. Kyllä tuo on saatava. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kokeillut muita värejä, sovitin tuota ja päätös oli sillä selvä! :) Kuviot ovat tosiaan melko isoja...

      Poista
  13. tää on kyllä paras sävy ruskeiden laukkujen kanssa ja helppo yhdistä muihin vaatteisiin. Mä ostin punaisen ja viikon päästä siitä kävin vaihtamassa veroneen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Oih, punainenkin kyllä voisi olla kiva väriläiskä :) Joko olet käyttänyt omaa huiviasi?

      Poista