perjantai 2. elokuuta 2013

Details

Tässä muutama yksityiskohta eilisestä simppelistä asustani; valkoista, navya, nudea ja ruusukultaa. Olimme aikaisemmin päivällä käyneet eräässä paikallisessa "nähtävyydessä", josta postausta tulossa myöhemmin, ja sillä reissulla kamerasta loppui akku, joten nämä kuvat jäivät pikkuisen pokkarini varaan. Pusero on Cannesin ostos, Zaran valkoisia puseroita tuli ostettua oikein urakalla. Muuten ihana paita, mutta kurtussa aivan saman tien, kun vähän istuu!




 pusero Zara - ballerinat *Sam Edelman - laukku Louis Vuitton 
kello *Michael Kors - rannekorut Asos

Minulla on aivan viimeiset lomapäivät käsillä, harmittaa kyllä, olisi ollut ihanaa jatkaa vielä lomaa! Loma menee aina niin älytöntä vauhtia ja eihän kahden viikon loma riitä mihinkään ;) Toisaalta, jos pitäisin kuukauden lomaa kerralla, en varmaan saisi itseäni töihin enää ollenkaan, hih. Lomalla on tullut myös syötyä todella epäterveellisesti, normaalisti, kun yritän pitää aika tiukkaa linjaa! Maanantaina laitan heti itseni taas kuriin, mutta nyt Helsinkiin viikonlopun viettoon, joten herkuttelu vielä sallittakoon ;) Luvassa siis hotellin aamupalaa sekä shoppailua! Mukavaa viikonloppua kaikille! <3
 

10 kommenttia:

  1. Kaunis tuo paita. ♡ Ja ihanat asusteet. :-)
    Mukavaa Helsingin reissua ja viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia LeAnn :) Helsinki on kyllä ihana kaupunki :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Korut olivat vielä ihan älyttömän hyvässä alessa!

      Poista
  3. Oi, niin kauniita kuvia ja tuo paita on nätti :) Ota loppulomasta kaikki irti ja nauti Helsingistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, kiva jos kuvat ovat mielestäsi hyviä, pokkari on aina pokkari :D Helsinki on kyllä ihana, onneksi sinne on täältä suht lyhyt matka :)

      Poista
  4. Oi onpa kiva toppi! :) ja rakastan noita ruusukultaisia koruja!

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia vaan, sama pusero näytti olevan edelleen valikoimissa ;) Ruusukulta on kyllä kivaa vaihtelua, yleensä aina käyttämieni "kulta"korujen rinnalla :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ainut huono puoli on tosiaan tuo kurttaantuminen :/

      Poista