perjantai 22. maaliskuuta 2013

When it's cold outside

Hyvää alkavaa viikonloppua! Itse sain taas huokaista helpotuksesta, että perjantai koitti, aamuherätykset ottavat pahasti voimille ja olen tehnyt pidennettyä työpäivää. En taida ikinä tottua päivätyöhön, huoh.

 
Koko viikon olen kulkenut samanlaisessa vaatetuksessa, sellaisessa, jossa pakkasessa pärjää; vihreä parka, Bayswater, Mulberryn klassikkohuivi, konjakiruskeat saappaat, farkut ja paksu neule. Ainut mikä on muuttunut on farkkujen väri tai neule, joko Tommy Hilfigerin palmikkoneule tai Serious Sallyn raidallinen neule. Aamulla hiuksille en ehdi pahemmin mitään tehdä ja usein turvaudun hätäponnariin (kunhan tuon tukan taas pitkäksi saan, en enää IKINÄ leikkauta lyhyeksi). Parin viikon päästä saan ripsenpidennykset ja varmasti tämän "aamuvirkun" elämä helpottuu! Onneksi aurinko sentään paistaa ja Ray-Baneille onkin ollut viime aikoina kovasti käyttöä :)

parka Vero Moda - laukku ja huivi Mulberry - farkut Lindex
 saappaat Caprice - käsineet H&M

Uskon silti, ettei enää aikaakaan kun nuo paksut talvitakit ja saappaat saa heivata kokonaan kellariin ensi talveen asti ja tilalle saa trenssit ja ballerinat ;) Onhan nyt jo maaliskuun loppupuoli, kevät missä viivyt? Siihen asti yritän kestää näitä samoja saappaita ja takkeja.

6 kommenttia:

  1. Tuo takki on vaan NIIN kaunis...harmi kun en ehtiny hankkia omaani :(
    Täälä kans ilmottautuu toinen perjantai-huokailija, niin vilkas työviikko takana, että melkein itku pääsi kun tämä päivä oli ohi!

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki ei ole kyllä ihan ominta tyyliäni, mutta ihmeen hyvin olen siinä viihtynyt. Itse asiassa mulla on ohut vihreä kevätparkakin odottelemassa :)
      Ymmärrän,onneksi nyt on ohi, nyt huilaat! <3 Meiltä oli töistä yksi poissa niin se tietää mulle aina kahden ihmisen työt :/

      Poista
  2. Täällä nautitaan kans kovasti perjantai-illasta ja viikonlopusta. :) Vaikka työstään tykkään, on aina ihana aloittaa viikonloppuloma.

    Kiva tuo sinun yhdistelmä! :) Kovasti tekisi mieleni ostaa myös tuo Bayswater...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on kyllä aina viikonloppu aloittaa, nuorempana sitä odotti viikonloppua ihan muista syistä, nykyään, että saa huilata ;D

      Kiitos vaan! :) Bays on kyllä ihana, mutta tosiaan kuten kerroin, se on aika painava ja toisinaan kädet täynnä muuta tavaraa tulee ongelmia lukon kanssa :D Silti voin laukkua suositella, se ei vain sovi (ainakaan itselläni) ihan kaikkiin tilanteisiin :)

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  3. Yksi tyylisi ihailija ilmoittautuu! Oot kyllä ennenkin aiheesta kirjoittanut, mutta kerro nyt vielä kerran miten oot aloittanut elämäntaparemppasi? Oot niin simpsakan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, vaikka tyylini onkin ihan perus :) Tosiaa pikkuhiljaa opettelin muutoksiin, esim. Aamupalan syöntiin. Eipä siihen laihtumiseen sen kummempia tarvitse tehdä kuin syödä usein ja vähän sekä liikkua :) Kiva, jos jotain muutosta on havaittavissa :D

      Poista