maanantai 11. maaliskuuta 2013

Red Skirt

Itse en haluaisi yhtään enää käyttää saappaita ja talvitakkeja ja olen tainnut tästä "muutamaan" otteeseen mainita, hih. Minä en todellakaan kuulu niihin ihmisiin, jotka syksyllä innolla odottavat, että saappaat saa jalkaan, ehei, ballerinoja käyttäisin aina, jos se olisi mahdollista. Kesävaatteissa ja kengissä viihdyn paljon paremmin, mielestäni pukeutumiseni on kesällä paljon nätimpää. Mahtavaa, että enää ei tarvitse kauaa talvikamppeissa kärvistellä, kunnes ballerinat ja hameet saa taas käyttöön! Olen pahoillani, että alan aina heti tammikuussa odottamaan kuumeisesti kesää ja se näkyy vahvasti täällä blogissa ;)

Kokosin pitkästä aikaa  Polyvorella muutamia asuja, joissa minut aivan varmasti tullaan kesällä näkemään, tällä kertaa punaisen hameen ympärille.





Kollaaseissa näkyvä Morganin hame löytyi mistäpä muualta kuin Zalandolta ja onkin tulossa parasta aikaa kotia kohti ;) Noita oli myös vihreinä  ja jostain kumman syystä sekin houkuttaisi kovasti, vaikken muuten niin vihreästä välitäkään...
 

New Collection 468x60

18 kommenttia:

  1. Oi ihania asuja! Sulla on kyllä niin silmää näille asukokonaisuuksille, kokoa vaan useamminkin kollaaseja! :) Ja hei, tuo vihreähän on kiva siksi kun se on MINTUNvihreä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :) Tykkään kyllä älyttömästi tehdä näitä kollaaseja ;D
      Siinäpä se, se on nätin värinen vihreä. Tykkään juuri tuon mallisista hameista eniten :)

      Poista
  2. Sinut on haastettu! :)

    http://hoocee.blogspot.fi/2013/03/haastevastaus.html

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa yksi erittäin paljon talveen kyllästynyt! Tulisi nyt edes villakangastakkikelit, ainakin minun on pakko aamulla pistää untuvatakki niskaan, kun mittari näyttää lähemmäs -20 astetta aamulla :/ Ja töissä joutuu käyttämään tylsiä neuleita päivästä toiseen. Tuntuu, että en ole koskaan aiemmin odottanut kunnon kevättä ja kesää niin paljon kuin tänä vuonna! Kai sen on pakko jossain vaiheessa tulla :)

    Ihania asuja olet koonnut tuon punaisen hameen ympärille.. Kerrothan sitten oliko hame hyvä, itseänikin alkoi kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kesä vielä tulee, aikain kuluu mielestäni nykyään niin äkkiä :) Eniten odotan toukokuuta, koska olen niin loman tarpeessa! Minä en haluaisi enää toppatakkeja nähdäkkään ja villakangastakeilla olen sinnitellyt, tosin hirveästi ei ole tarvinnut ulkona olla ja lenkkivaatteet ovat asia erikseen.

      Odotan hameelta kyllä paljon, tuon tyyppistä olen etsinytkin. Mielestäni tuon tyyliset hameet sopivat itselleni parhaiten, kun taas kynähameet eivät ole ollekaan mun juttu. Ainakin navy hame, jonka tilasin vähän aikaa sitten täytti odotukset ja oli vielä parempi kuin osasin kuvitella! :) Varmasti punainen hame tulee asukuvissa kesällä näkymään, mikäli on mitä odotan :)

      Poista
    2. No hittolainen, pitäisiköhän minunkin vaan laittaa hame tilaukseen :) Minullekin kun sopii juuri tuon malliset ja pituiset hameet parhaiten. Saanko udella otitko koon 36?

      Poista
    3. Tilasin kolmessa koossa taas: 34, 36 ja 38. Koska en ennestään omista mitään tuon merkkisiä vaatteita ja en yhtään tiedä onko pientä tai isoa kokoa! Tilaan aina usean koon, jos en ole varma :D Zalandolla kun ei tosiaan postikuluja ole ja palautus ei maksa, uskaltaa tilata ;) Tämän takia tilaan aina laskulla, helpompi vähentää palautettvat vaatteet itse laskusta kun alkaa odottamaan rahojaan takaisin! Mulla on kyllä nykyään lähes kaikki vaatteet kokoa 34, navyhameestakin meni XS, uskomatonta :D

      Poista
  4. Itse inhoon sitä palauttamista, kun se on muka niin vaivalloista laittaa palautettavat vaatteet pussiin ja täyttää se lomake ;) Ehkä uskallan ottaa tuon koon 36, kun sen kokoisia suurin osa vaatteistani on.

    Hih no sinä oot sitten nykyään ihan hurjan pikkuinen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin inhosin palauttamista ennen, mutta nykyään inhoan vielä enemmän sitä sovituskopissa hikoilua :D Lisäksi kotona voi rauhassa sovitella jo olemassa olevien vaatteiden kanssa :) Tilaa pois vaan, tilaa vaikka jotain pinetä lisäksi niin saat alekoodia käytettyä :)

      Hahah, no ei se kyllä peilissä ja kuvissa näy :D

      Poista
  5. Aivan ihania yhdistelmiä taas kerran, Anne! Minulla on ihan hirmuinen punainen buumi päällä ja himoitsen niin hametta kuin housujakin ;) Jään innolla odottelemaan raporttia hameesta, tuo nimittäin näyttää malliltaan ihan täydelliseltä (tosin aika lyhkäiseltä?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan Jonsku! :) Punainen on kyllä kivan piristävä väri. Tosiaan hame näyttää vähän liiankin lyhyeltä, mutta onhan tuo malli minua ainakin 20cm pidempikin :D Innolla odotan millainen on. Miten sulle muuten kävi sen Vilan raitamekon kanssa? Itse harmikseni jouduin palauttamaan, tosi isoa kokoa, vaikka omanikin oli XS ja liian pitkä minulle, höh :(

      Poista
    2. Piti itse asiassa mainita siitä mekosta! Se oli tosiaan ihan superisoa kokoa, ei toivoakaan että XS olisi sopinut mullekaan ja palautukseen lähti :/ Höh! Vinkkaathan, jos löydät jostain istuvamman sinivalkoisen raitamekon? :) Sä kun olet aika saman kokoinen kuin minä ja puhuit aikaisemmin siitä Mangon raitamekosta, niin sopiiko sulle siitä siis XS? Jos uskaltaisin sen tilata :)

      Poista
    3. Voi harmin harmi ettei sullekaan sopinut :( Lupaan vinkata heti, jos joku ihana osuu kohdalle. Voi kuule kyllä mä olen sua PALJON PALJON isompi, olen jo ruumiinrakenteeltani niin leveä :D Mangon mekkokin on mielestäni tosi isoa kokoa, en tajua miksi näistä mekoista on tehty niin telttoja :D Vähän epäilen, että siitäkin mekosta XS olisi sinulle liian iso, kun se on tosiaan minulle sopiva. Ootko käynyt katsomassa löytyykö sitä liikkeestä, että pääsisit sovittamaan? :) Tai sitten jos sulla on jotain muuta tilattavaa Mangolta ettei tarvisia ainakaan postikuluja maksaa?

      Poista
  6. Voisitko tehdä jonkun Polyvore postauksen, jossa kerrot kuinka sitä käytetään? Itse olen yrittänyt moneen kertaan sinne joitakin kollaaseja tehdä mutta jäänyt toistaiseksi yritykseksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en selaista taida alkaa tekemään, helppohan Polyvorea on käyttää! :) Ylhäältä "CREATE" ja sitten vaan alkaa tuotteita lisäilemään ;) Itse usein haen esim. Louis Vuitton ym..

      Poista
  7. tuo sini taustanen kello.. onko mk:n? :)

    VastaaPoista