maanantai 25. maaliskuuta 2013

Red Skirt & Navy Blazer

Morganin punainen hame, josta postailin täällä osauttautui tosiaan todella ihanaksi ja malli juuri itselleni sopivaksi. Kokosin hameen ympärille kaksi asua, joita en malta odottaa pääseväni käyttämään kunhan säät sen sallivat!


Hameen seuraksi pukisin Lindexin Holly&Whyte-malliston navy-bleiserin kultanapein. Kyllä, ostoslistalla ollut bleiseri löytyi ennemmin kuin arvasinkaan (Itse asiassa käyn kovaa kamppailua itseni kansa etten hankkisi tuota ihanaa bleiseriä myös valkoisena)! Punaisen hameen ja navy-bleiserin kanssa mielestäni sopivat Stylesnobin kultaiset ballerinat, Vuittonin Monogram Pochette ja Hennesin valkoinen pusero. Tämä asu lähtee aivan varmasti mukaani Rivieralle! Onko muuten ihan älytöntä miettiä jo kuukausia etukäteen mitä vaatteita matkalle pakkaa, hih.


Asusta saa  erilaisen kun valkoisen puseron tilalle vaihtaa raitapaidan ja jalkaan lyhytvartiset Converset. Vielä vuosi sitten en olisi ikimaailmassa yhdistänyt hametta ja Converseja keskenään, mutta niin se mieli vaan muuttuu. Molempiin asuihin sopisi  muuten loistavasti Monogram Neverfull ;) 

Huomasin, että punainen hame on ainakin tällä hetkellä Zalandolta loppu, mutta samaa hametta myy myös Ellos ja hame löytyy täältä.

20 kommenttia:

  1. Molemmat kokonaisuudet ovat todella kivat, kyllä pukisin ylleni milloin tahansa! :)

    VastaaPoista
  2. Onpa raikas asu! Harmitti vähän, kun en ehtinyt hankkimaan tuota Lindexin bleiseriä. Onneksi H&M:ltä löytyi samanlainen, mutta hopeisilla napeilla. Vielä kun saisin aikaiseksi vaihtaa napit kultaisiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, lämpimiä päiviä odotellessa :) Tuo Lindexin bleiseri on ihan uutta mallistoa, ainakin nettikaupasta löytyy! Hennesin bleiseri on kanssa kiva, mutta itsekkin vaihtaisin napit kultaisiin :) Nappien vaihto on onneksi ihan helppo juttu. Minua harmittaa, kun viime vuotinen Hennesin navy bleiseri kultanapein on tätä nykyä minulla kaksi kokoa liian iso ja kirpparille lähtee :(

      Poista
    2. Voi niinpäs löytyykin! No, tuo henkkamaukan bleiseri oli hieman edullisempi, eikä napitkaan paljon kustanna. Sinun tyylisi on tuonut omaan pukeutumiseeni paljon inspiraatiota, kiitos siitä! :)

      Poista
    3. Totta, aika paljonkin on edullisempi! :) Se raidallinen on myös todella ihana samaisesta bleiseristä! Lindexin bleiseristä sain onneksi 30% alen, siksi harmittaakin etten hankkinut samalla alennuksella myös valkoista!

      Voi miten ihana kuulla, kiitos itsellesi! :)

      Poista
  3. oi kuinka kaunis kokonaisuus! <3

    VastaaPoista
  4. Heh, tepastelin juuri Pariisissa hameessa ja consseissa :D Oli vähän "outo" yhdistelmä itsellenikin, mutta conssit olivat ehdottomasti kätevimmät Eiffeliä kiivetessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Conssit ovat kyllä mukavat, varmaan kantelen niitä reissussa laukussa varmuuen vuoksi, jos balleriat alkavat hiertämään :D Hmm..itse en tainnut käydä kun Eiffelin alla aikanaan :D

      Poista
  5. Oivoi, ihastuin tuohon hameeseen.. Pitää varmaan tutkia nuo nettikaupat ;)

    VastaaPoista
  6. Voi kauniita asuja! Muutenkin todella kivan oloinen blogi sulla, löysin tänne tieni pari päivää sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! :) Mahtavaa, että löysit tänne ja liityit vielä lukijaksi, kiitos :)

      Poista
  7. Vau, todella ihanat ja kesäiset asut olet koonnut! :) Kaikki palaset sopivat niin kauniisti yhteen. Kokonaisuudet on tosi kivasti aseteltu ja kuvattu, näitä olisi kiva nähdä lisää jatkossakin.

    Tuli muuten noista Converseista mieleen... Ovatko mielestäsi "normaalia kokoa"? Suunnittelen tilaamista (tosin hieman eri malli) ja mietin ottaisiko sovitukseen normaalin kokoni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, jos tykkäsit! :) Itse asiassa nappasin nämä kuvat aika hätäiseen ja ihan pokkarilla vieläpä. Itse mietin, että olisi pitänyt juurikin asetella paremmin :D Pääasia, että ajatus tulee ilmi :)

      Mielestäni Converset ovat himpun verran suurta kokoa. Itselläni tosin on molemmissa, sekä varrellisissa että varrettomissa normaalikokoni 36, mutta ainakin puolikokoa pienenmpikin varmasti olisi sopiva.

      Poista
  8. Todella kauniita asukokonaisuuksia. Selailin blogiasi läpi ja olet kyllä todella tyylikäs! <3 Eksyin tänne tänään vasta ensimmäistä kertaa, mutta sait minusta kerta heitolla yhden innokkaan lukijan lisää. :) Aurinkoista kevättä sinulle! :) A

    Aivan ihana, klassisen tyylikäs, tyttömäinen ja kertakaikkiaan aivan upea blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanan kommentin laitoit, nyt kyllä piristit päivääni kovasti, kiitos, kiitos! <3 Aivan mahtavaa, että liityit vielä lukijaksikin :)

      Aurinkoista kevättä sinullekkin ja hyvää pääsiäistä! :)

      Poista
  9. Voi kuinka kiva asu! Kohta se kevät on jo niin pitkällä, että hameitakin voi käyttää ilman että jäätyy pystyyn. Toivottavasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivottavasti alkaisivat ilmat tosiaan pian lämpenemään! :)

      Poista