maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ostoslistalla

Olen tehnyt suuren inventaarion vaatekaapeilleni ja harmikseni huomasin, että muutamia tarpeellisia vaatteita ei nykyisin enää kaapistani löydy, niiden jouduttua kirppiskasaan. Lisäksi kaipailisin muutamia uusia asusteita ;) Tein itselleni muistilistan mitä minulta puuttuu ja listalla aion myös yrittää pysyä. Ajattelin nyt pysytellä mahdollisimman hyvin pois kaupoilta, ja tehdä hankintoja kesälle tulevalta Rivieran lomalta (isot Zarat näyttäisivät olevan sekä Cannesissa että Monacossa ;) johon taitaa olla vähän vajaa kaksi kuukautta, onneksi aika menee äkkiä!
 

navy bleiseri, pusero, laukku Louis Vuitton, kello, hame, valkoinen bleiseri
laukku Louis Vuitton, nudet avokkaat

Nykyisin hankkiessani uusia vaatteita, mietin aina ensimäiseksi sopiiko vaate työkäyttöön. Töissä kun valitettavasti tulee suurin osa ajasta vietettyä. Tarvitsen kesäksi ehdottomasti hameita, jotka eivät ole hirmu lyhyitä. Mint&berryn hameen tilasinkin itselleni, koska se näyttäisi olevan juuri sopiva työvaate :) Lisäksi tarvitsen vaaleita keveitä puseroita lyhyillä hihoilla hameiden pariksi. Nämä vaaleat puserot tuntuvat olevan aina pyykissä, joten niitä on useampi löydyttävä!
 
Bleiseri on keväisin ja kesäisin ehdoton vaatekappale. Hankin juuri vähän aikaa sitten Hennesiltä uuden navy-bleiserin roimalla alennuksella, mutta kaipailisin vielä navy-bleiseriä kultanapein. Lisäksi tarvitsen valkoisen perusbleiserin.

Laukkuhankinnat tulevat tämän kevään ja kesän aikana olemaan Louis Vuittonilta. Neverfull on itselläni ehdottomasti käytetyin laukku arkena, joten kyllähän kokoelmaani vielä kolmas kyseistä laukkumallia mahtuu. Joku saattaa ajatella, että on aivan älytöntä omistaa kolme samaa laukkua, mutta itse olen eri mieltä ;) Haaveissa olisi tosiaan hankkia Neverfull GM Monogram-kuosilla, mutta täytyy vielä pohtia, onko isoin koko minulle kuitenkin liian iso (olenhan itse vain 152cm). Toinen haaveissa ollut laukku Vuittonilta on Eva Clutch Damier Ebene- kuosissa. Ranskassa Vuitton taitaa olla hieman halvempi, kuin meillä suomessa, olenkin ajatellut hankkia nuo molemmat laukut sieltä, mutta katsotaan :)
 
Asustepuolella kaipailen myös nudeja avokkaita. Viime kesänä jo etsin kyseisiä, mutta huonoin tuloksin. Uusi kello olisi ihanaa saada ranteeseen, kelloa tulee kuitenkin käytettyä joka päivä. Tällä hetkellä mielessäni on pyörinyt joko "kultainen" tai "ruusukultainen" kello navytaustalla.

25 kommenttia:

  1. Nuo nudet korkkarit, niiden löytäminen tuntuu sitten olevan jotenkin aivan ylivoimaisen vaikeaa (ellei halua maksaa niistä nelinumeroisia summia, minä en ainakaan, mielelläni en edes korkeampia kolminumeroisia). Onnea siis metsästykseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet, ei tunnu löytyvän :( Nuo kuvassa näkyvät ovat aika pitkälti mitä olen etsinyt ja hintakin on alle 100€.. Pakko ehkä ainakin tilata sovitukseen ne :) Miten se voikin olla niin hankalaa löytää hyvän sävyiset maltilisella korolla olevat avokkaat?

      Poista
  2. Nyt kun sain hankittua Lilyn itselleni, niin voi taas alkaa haaveilemaan uudesta laukusta ;) jotenkin olen myös tykästynyt tuohon Evaan :) vaikka vuittonista en niin välittänytkään! oiskohan tuo munkin seuraava laukku hankinta? (paitsi meillä kotona luullaan Lilyn olleen se viimeinen)kuitenkaa ei tarvi vielä päättää, kun en oo vielä vähään aikaan sitä ostamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sait viimein sen haaveilemasi Lilyn! :) Ja ainahan sitä uudesta laukusta saa haaveilla ;)
      Mähän sanoin sulle, että ei aikaakaan kun alat Vuittonille lämpenemään ;D Evasta se katsos lähtee ja onkin jo menoa, hih. Itse tiesin jo Mini Alexaa ostaessa, että tulen keväällä Evan hankkimaan. Neverfull GM:ää olen ajateut siksi, että se on oikestaan ainoi Vuittonin iso laukkumalli, joka omaa silmääni on täydellinen. Palermoa mietin pitkään, mutta kun omistan jo Mulberryn Somerset Shopperin ja Mitzy Toten, joissa molemmissa on sekä pitkät että lyhyet hihnat, en sellaista mallia enää tarvitse. Ja tosiaan tarvitsen ison laukun minne mahtuu viikonloppureissun tavarat. Kuulisit vaan millaista räpätystä minä saan kotona laukuistani ja alkaa jo tilakin loppua kesken :D Olen kuitenkin ajatellut, että tässä elämäntilanteessa kun laukkujen osto on mahdollista on siitä vielä otettava ilo irti, hih.

      Miten sulla muuten meni Lontoon reissu? Mitä tykkäsit Lontoosta? :)

      Poista
    2. Nii no mie oon luopunu nyt aika paljon vanhoista laukuista ja se projekti on viel vähä kesken. muistutan siitä aina kotona, että myin sen ja sen laukun ja perustelen miks haluun tän ja tän :D

      Hyvin meni reissu! Meil oli kiva hotelli, hyvää ruokaa, shoppailua ja kaikki nähtävyydet ja paikat mitkä kiinnosti ni kerettii käydä kiertääs :) kyl mie sillee tykkäsin ja kyl oli käymisen arvonen paikka, mutta ehkä vähä liikaa on lontoota hehkutettu! Rantalomat on kyl enempi mun juttu ;) mut kiva se on eri kaupunkeikii nähä!

      Ja mietin tota ku kirjotit, että onkohan se gm koko liian iso sulle, ni mie kyl näin yhellä pienellä tytöllä sen gm:n ni se oli kyl vähä hassun näkönen :s mut sun pitää mennä mallailemaan ;) silleehän se selvii. neverfullit on kivoi, mut jotenkii pelkäisisin koko aika että minut ryöstetään ku ei oo mitää läppii tai vetoketjuja!

      Poista
    3. Hihi no kyllä mäkin aikoinaan vein kaikki "ihan kivat" laukut kirpparille ja aloin panostaa laadukkaampiin, olen kyllä muutamia vuosia laukkukokoelmaani keräillytkinn jo :) Ei miehet aina kaikkea vaan tajua ;D

      Kiva, että reissu meni hyvin! :) On Lontoo tosiaan ihan käymisen arvoinen paikka, mutta joo aika yliarvostettu ainakin minusta. Paras on kaupunki ja rantaloma yhdessä ;)Joko sulla on uusia matkasuunnitelmia? Nii ja kerro ihmeessä mitä ihanaa Lontoosta löysit? ;)

      Itse asiassa sovitin GM-kokoa, kun olin ostamassa Azur Neverfullia, mutta silloin GM oli ehdoton ei :D Nyt kun tosiaan tarvisin tilavan laukun. On se kyllä aika naurettavan näköistä jos laukku vie tyttöä eikä toisinpäin :D Ei auta kun mennä uudestaan sovittelemaan, Cannesissa LV on onneksi ihan meidän hotellin lähellä, niin voi sovittaa vaikka joka päivä loman aikana, hih. Neverfullissa on sivutasku, jonne itse laitan rahapussi ja puhelimen toisinaan, laukkuun saa kanssa näppärästi yhdistettyä vaikka Pocheten :)

      Poista
    4. No juu yksi viikko kesälomasta olisi tarkoitus säästää syksylle ja silloin lähtä jonnekin :) en oo vielä vaa päättän minne haluaisin, mutta kriteereinä: ranta, mahdollisimman paljon lämpöasteita ja hyvää ruokaa! Kroatiassa tai sisiliassa ehkä haluisin käydä, mutta kattoo nyt :)

      Hmm mitä muuta ostinkaan, ainakin primarkista lähti iso paperikassillinen vaatteita matkaan, zarasta housut ja newlookista löytyi mekko kaverin häihin. lentokentältä tuli ostettua Tiffanyltä jotain pientä ;)

      Poista
    5. Oi, kuulostaa hyvältä :) Itse suosittelen Barcelonaa! Sinne haluaisin itsekkin alkusyksystä edes viikonlopuksi, mutta taitaa jäädä tänä vuonna menemättä :( Ensi vuonna haluan ehdottomasti Jenkkeihin taas ja sitä varten pitäisi todellakin alkaa jo säästämään.

      Voi, voi kun sinulla olisi blogi ;) Kuulostaa kivalta! Munkin pitäisi löytää mekko häihin, saa nähdä millaisen kriisin siitä saan aikaiseksi :D

      Poista
    6. Me oltiin viime vuoden heinäkuussa Barcelonassa, oli ihan kiva paikka! Siel kyl pystyy yhdistää rannan ja shoppailun. mut oltiin vaan se 3 yötä, ni ei rannalle ollu aikaa.

      sun pitää liittyy instagramii, siel pystyy ainakii seuraa kuvin ;)

      Poista
    7. Niin, siellä yhdistyy molemmat :) Itsekkin oli Barcassa vaan pari päivää ja haluan ehdottomasti uudestaan!

      Hehhe, mä en siihen insta touhuun ole mukaan lähtenyt, enkä usko, että lähden :D Blogi pystyyn vaan! ;)

      Poista
    8. Hihih no katotaan vähän ajankuluttua ;) se on vähä koukuttava :)

      Poista
  3. Kiva postaus, shoppailuja on aina kiva lueskella ;) Äiti osti tuon Evan viikonloppuna juurikin Damier Ebenenä, onhan se aivan ihana! Munkin lempparilaukkuja vaalea Evani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tykkäsit :) Oho hyvä maku sinun äidillä, tietää siis keneen sinä olet tullut ;) Evassa minua häiritsi pitkään tuo kultainen laatta, mutta voihan laukkua käyttää toisinpäinkin ja itse asiassa nykyää laatta näyttää todella hyvältä :) Mahtuuko Evaan hyvin tavaraa, esim. pieni rahapussi, puhelin ym? Ajatteline, että Evan voisin ottaa kesällä ystäväni häihin laukuksi, riippuen toki millaisen mekon hankin!

      Poista
  4. Oi Eva, on hankintalistalla täälläkin. :)

    VastaaPoista
  5. Omalta hankintalistalta löytyy hyvinkin monta samaa tuotetta, kuin sinulta ! (: Kauniin klassisia, ja ajattomia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut Anri, perus bleiserit ja puserot menevät aina :) Itse ihastuin Lindexin H&W malliston navybleiseriin, ootko käynyt sitä katsomassa, mietin kun sinäkin taidat Lindexistä tykätä?:)

      Poista
  6. Aivan ihana tuo kollaasin hame! :) Näyttäisi varmasti ihanalta johonkin löysempään yläosaan yhdistettynä, ja töihin tuo olisi oikein passeli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, minäkin ihastuin siihen kertaheitolla :) Hame ei vain aina ole se kaikista käytännöllisin ratkaisu, ainakaan minulla töissä kun joudun toisinaan purkamaan ja kantamaan tavaratoita :/ Tuo navyhame kyllä näytti sopivan pituiselta, ettei vilauttelu varaa ole :D

      Poista
  7. Nizzassakin on iso Zara ;) Monacon Zara taas oli hieman pettymys, ei niin suuri valikoimaltaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nizzan kauppoihin en olekkaan vielä kerennyt tutustua ollenkaa, joten kiitos kun kerroit! :) Monacossa taidankin joutua vain juoksemaan mieheni perässä kun hän juoksee autojen perässä, hohhoijaa :D

      Poista
  8. Ihania haaveita sulla! Mä haaveilen LV:n Artsystä ja sitten Minialexa olisi myös ihana.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, toivon, että saisin kirppismyynnillä vähän rahaa matkakassaan :D Artsy on kanssa ihan nätti, mutta Neverfull vaan on niin käteväksi osouttautunut itselläni :) Mini Alexa on kyllä söpö ;) Mitä väriä olet ajatellut?

      Poista
  9. Minkä koon valitsit tuosta hameesta? Tilasin sen itsekin tänään, sillä näin, että hintaa oli alennettu 50%! En vain tiedä yhtään tuon mint&berry -merkin mitoituksesta, onko merkki sinulle aiemmin tuttu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin huomasin, että oli alennettu :) Omani tilasin alekoodilla, mutta mietin silti pitäisikö tilata uudestaan ;D Hame kun ei ole vielä saapunut ni voinhan sen sitten palauttaa ja pitää halvemman, hehhe :D
      Toinen sininen hame, jonka hankin vähän aikaa sitten Zalandolta taitaa olla samaista merkkiä ja se on XS. Tosin en osaa sanoa, onko isoa vai pientä kokoa, koska vaatekokoni on tosiaan muuttunut, ennen käytin alaosissa M:ää.... Toivottavasti hame on sinulle sopiva ja mieluinen! :)

      Poista