lauantai 2. maaliskuuta 2013

Nude ballerinas

Blogiani pidemmän aikaa lukeneet varmasti tietävät, että rakastan ballerinoja! Kuljen koko kesän lähes pelkästään ballerinoissa, alan käyttämään niitä keväällä heti kun on mahdollista ja pidän pitkälle syksyyn. Kengät ovat tosiaan itselleni todellista käyttötavaraa ja varsinkin ballerinat kestävät sen yhden kesän, joten en uskalla sijoittaa niihin suuria summia. Pitkän aikaa haaveilin blogissa pariin otteeseen vilahtaneista Pretty ballerinaksen nudeista kiiltonahka ihanuuksista, mutta hinnan takia jätin aina vaan hankkimatta, kunnes ne tulivat pieneen aleen ja lähtivät samantien kotia kohti!




 
Tilasin ballerinat Zalandolta ja hetken päästä tilaamisen jälkeen kenkiä oli alennettu lisää, mutta siinä vaiheessa kootkin olivat jo menneet, joten onneksi ehdin saada omani!

 
Loppuun ajattelin vielä jakaa budjettiversion: Pretty Ballerinas n. 100€  ja H&M n. 10€. Vaikka itse vannotankin nahkaisten kenkien nimeen, on hyvä omistaa myös muutamia tekonahkaisia kenkiä sadepäivien varalle ;)
 
 
Accessories 468x60

12 kommenttia:

  1. Oo, somat ja ihan sinun tyylisesi :) Toivottavasti baltsusäät koittaisivat pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Odotan kyllä itsekkin kuumeisesti, että ballerinat saa taas käyttöön <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olen kyllä ballerinoihin hurjan tyytyväinen :)

      Poista
  3. Noi on kyllä todella kauniit. !! :)

    VastaaPoista
  4. Hirveen söpöset :) tuollaisista kiiltonahka balleriinoista olen itsekin haaveillut, mutta joutuisin itse varmaan vielä toistaiseksi tyytymäänn noihin H&M:n versioihin :D mutta ihanat ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suloiset ovat nuo Hennesinkin yksilöt! Minä vaan kävelen niin paljon/seison töissä ym. että nahkakengät ovat ehdottomat.

      Kiitos kommentista ja ihanaa kun liityit lukijaksi, piristit päivääni! :)

      Poista
  5. Oi mitkä kaunokaiset!:) Tosi hyvä löytö!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tulevat varmasti olemaan suosikkini kesällä :)

      Poista