perjantai 29. maaliskuuta 2013

Converset + trenssi = kevät!

Tänään minulla alkoi virallisesti kevät, sillä laitoin Converset jalkaan ja trenssin päälle, tiesin ettei ulkona tarvitse hirveästi olla, joten uskaltauduin. Jotenkin kummasti trenssi oli venynyt talven aikana ja Converset lyhentävät tätä pätkää entisestään, mutta en valitä pienistä, hih.
 

Vietimme  tänään päivää Helsingin suunnilla autoja katselemassa, huoh! Toisinaan sitä joutuu uhrautumaan puolin ja toisin ;) Toisaalta mukavaa päästä välillä eri maisemiin täältä asuinkaupungista! Eräs lukija tuli myös moikkaamaan, täytyy kyllä sanoa, että menin aika hämilleni. Todella erikoinen tilanne, että törmään pikkuruisen blogini lukijoihin, mutta tosiaan todella kiva kun tulit tervehtimään! :)
 
laukku Louis Vuitton - käsineet Aldo - aurinkolasit Ray-Ban

trenssi Stradivarius - farkut Lindex

Päällä oli todella rento asu ja se sopikin päivään mainiosti :) Usein tuntuu ettei kaapeissa ole mitään päälle pantavaa, mutta tänä aamuna tuli ihan valinnan vaikeus kun oli liikaa mitä olisin halunnut pukea, voitteko kuvitella?! Ihan mahtavaa kun paksut villapaidat saa  heittää syrjään ja tilalle saa ohuet puserot ja takit, enää ei puutu kuin ne ballerinat ;)

tennarit Converse - huivi Mulberry

16 kommenttia:

  1. Oi, ihana keväinen asu! Oikein hyvältä näytät! :)

    VastaaPoista
  2. Täydellinen kevätasu! Mä en ole vielä uskaltanut vaihtaa ohuisiin takkeihin vaikka eilen kyllä tuntui jo todella lämpimältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä minäkin taidan pitää vielä jonkin aikaa villakangastakkia, aamut ja illat ovat niin kylmiä :(

      Poista
  3. Ihanan keväinen kokonaisuus, huivi tuo kaivattua lämpöä asuun! :) Itse myös ajattelin tänään pukea ylle kevättakin kun suuntaan ystävän kanssa kahville. :) Aurinkoista lauantaita kaunokainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen :) Juurikin tuosta syystä laitoin tuon paksuimman huivini, lämmittää :) Minä viipptin tänäänkin trenssi päällä kaupungilla ja melkein jo kuuma tuli :D
      Aurinkoista launtaita ja pääsiäisen jatkoa sinulle myös <3

      Poista
  4. Näytät Anne superhyvältä! Ja ihana asu, samat elementit löytyvät onneksi omastakin kaapistani, joten täytyy keväisillä ilmoilla itsekin vetää päälle :) Tosi hyvännäköiset muuten nuo Lindexin farkut, olen etsinyt pillejä tummia farkkuja ikuisuuden. Viitsisitkö linkata nuo nettikaupasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos vaan kovasti! :) Toki voin, nämä farkut kyseessä:
      http://www.lindex.com/fi/naiset/alaosat/farkut/6901029/Skinny-farkut/?styleId=37845855

      Itse hamstrasin noita kahdet, kerrankin istuva ja ennenkaikke LYHYT malli :D

      Mukavaa pääsiäisen jatkoa! <3

      Poista
  5. Ihana, keväinen asu! Tekisi mieli jo vaihtaa täälläkin kevyempiin kenkiin, mutta en kyllä uskalla ihan heti kun kadut ovat vielä niin jään peitossa:( Näytät kyllä todella kauniilta taas!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra! :) No älä muuta sano, itse kuljen lähes päivittäin kumisaappaissa :D En malttaisi enää yhtään odottaa ballerinojen käyttöä!

      Hyvää pääsiäisen jatkoa! :)

      Poista
  6. Hih, oli kiva törmätä suhun ;) etkä vaikuttanut mitenkään hämmentyneeltä, tosi iloiselta ja mukavalta vaan! :)

    VastaaPoista
  7. Täydellinen asu kevääseen! Nyt tekisi hirveästi mieli käydä heittämässä talvitakki syrjään ja ottaa keväisempi esille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Illat ja aamut ovat vielä tosi kylmiä :(

      Poista
  8. vitsit miten täydellinen asu! :) mä oon käyttäny tennareita koko talven (saappaiden lisäks siis) mut sit taas toppatakista en varmaan uskalla vieläkään luopua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Monet käyttävät tennareita läpi vuoden, itse en siihen pysty, koska ne ovat niin pirun liukkaat :D
      Kyllä tuolla jo alkaa pikkuhiljaa tarkenemaan ohuissa takeissa, illat ja aamut ovat kyllä kylmiä :/

      Poista