perjantai 18. marraskuuta 2022

Vielä yksi asu nahkatakilla


nahkatakki - H&M Premium 
pusero - COS 
hame - Stylein 
nilkkurit - Pavement 
laukku - Gucci 

Hiljalleen talvi tekee tuloaan, päivät viilenevät, näin eräs aamu ensimmäiset lumihiutaleet keittiön ikkunalaudalla, kun aamulla keitin kahvia ja kurkkasin joka aamuiseen tapaani ikkunasta ulos. Ihanaa myös, että kausivaloja alkaa näkyä aikaisin pimenevissä päivissä. Jouluun on enää reilu kuukausi! Tykkään talvesta ja varsinkin joulunalusajasta. Tämä aika menee todella nopeasti, joten kannattaa alkaa fiilistellä. Tosin ymmärrän paremmin kuin hyvin, jos joku ei näistä pyhistä välitä. 

Itse kävin eilen Helsingissä ihailemassa jouluvaloja, tunnelmoimassa Stockan jouluosastolla, katselin kimaltavia juhlavaatteita loppuvuosi mielessäni, nautin glögiä pariinkin kertaan, hankin muutamat joululahjat ja ihan vain haahuilin pitkin katuja omassa seurassani. Oikeastaan reissun päätarkoitus oli vihdoin ja viimein käydä Luonnontieteellisessä museossa, joka on ollut listallani liian kauan, vihdoin toteutin tämän! Museo oli henkeäsalpaavan upea jo ihan arkkitehtuurin puolesta. Minulle on äärettömän tärkeää olla välillä yksin, jotta jaksan taas paremmin muita ihmisiä ja asiakaspalvelutyötä. Vaikka olen sosiaalinen, olen myös introvertti ja tämä piirre on korostunut vahvasti iän myötä. Minusta on ihanaa istua yksin hiljaa bussissa, samalla vaikka uppoutuen omiin neuleprojekteihini. 

Marraskuun alku oli säiden puolesta sateinen ja melko lämminkin, kuljin monet päivät edelleen nahkatakissa. Innoissani otan kyllä villakangastakit käyttöön ja päästän nahkatakin ansaitsemalleen vapaalle. Vielä kuitenkin yhdet kuvat nahkatakin kanssa jakoon, jotka olivatkin vähän jo unohtuneet läppärille, nämä ovat nimittäin jo lokakuussa kuvattu. Asu itsessään on ihan toimiva talvellakin, kunhan päälle heittää paksumpaa takkia ja nilkkurit vaihtaisin saappaisiin. Styleinin kamelinruskea neulehame on aivan ihana ja malliltaan hyvinkin erilainen omassa pukeutumisessani, minulla harvoin on mitään näin "istuvaa". Aiemmin näittekin koko neulesetin täällä, mutta kuten mainittu, palaset toimivat hyvin myös muihin vaatteisiin yhdistettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti