sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Uutta syksyksi - villasetti
neule & hame - Stylein 
laukku - Vintage Fendi 
lenkkarit - Adidas 
aurinkolasit - Ray-Ban 

Voi että mikä ihana ruska oli vielä ihan hetki sitten. Pikku hiljaa tippuvat viimeisetkin lehdet puista ja alkaneen marraskuun myötä alkaa syksy kääntyä talveksi. Laitetaan siis äkkiä viimeiset ruskakuvat kuukauden takaa linjoille. 

Kuten sanottu, erilaiset neulemekot pitävät pintansa garderobissani vuodesta toiseen. Tänä syksynä niiden kilpailijoiksi ovat kuitenkin nousseet neulehameet! Olen täysin hullaantunut kyseisiin. Käytin alkusyksystä ihan jatkuvasti Makian puseon ja hameen settiä, mutta nyt se on siirretty odottamaan kevättä. Etsin jo viime talvena villaista neuleen ja hameen yhdistelmää, muttei täydellistä tullut vastaan. Vihdoin parisen kuukautta takaperin löysin alennusmyynnistä ruotsalaisen brändin Styleinin iki-ihanan setin. 

Usein yritän etsiä vaatteen alennuksella ja oikeastaan miettiessäni tajusin, että todella harvoin ostan enää mitään normaalilla hinnalla. Lähinnä laukut ja niitä ei taas joka vuosi ostella. Kun haluan panostaa vaatteissa ajattomuuteen ja hyviin materiaaleihin, kannattaa tosiaan yrittää bongailla niitä alennusmyynneistä tai edes odottaa pientä alekoodia, joita useimmiten on tarjolla. Tämäkin Styleinin neuleen ja hameen setti olisi ollut normaalilla hinnalla täysin ohi budjettini, mutta onnistuin löytämään sen puoleen hintaan, jolloin hinta oli jo ihan kohtuullinen. Mikä parasta, kun kyseessä on hameen ja neuleen yhdistelmä, voi paloja yhdistellä erikseen muihinkin vaatteisiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti