maanantai 14. marraskuuta 2022

Kukkamekossa marraskuussa
villakangastakki - Arket 
mekko - &Other Stories 
laukku - Fendi 
aurinkolasit - Ray-Ban 
saappaat - Pavement 

Jokohan saisi alkaa jouluttaa? Minulla nimittäin pyörii mielessä jo niin maltillinen lahjojen hankinta kuin paketointi, piparkakkutalon teema, haaveilen joulumarkkinoista, joululeffoista ja onhan tässä jo nautittu ensimmäiset glögit ja riisipuurotkin. Nämä marraskuun säät sen sijaan eivät ole olleet tippaakaan jouluun viittaavat plussa-asteineen ja monine harmaine päivineen. Tosin viime lauantaina, kuulemani mukaan vuoden harmaimpana päivänä (12.11.22), aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko päivän, kuten koko menneen viikonlopun. Vuoden harmain päivä ei siis tällä kertaa todellakaan ollut se harmain, mutta vuoden tuulisin ehkä.

Suuntasimmekin aurinkoisena lauantaina miehen kanssa Porvooseen vapaapäivän viettoon. Kuljeskelimme vanhassakaupungissa, kävimme syömässä pizzat Gabriel 1763 -ravintolassa, istuimme auringossa joen varrella ja kävimme parissakin eri kahvilassa. Vähän oli jo joulua laitettu vanhaankaupunkiin valojen myötä, mutta yli kymmenen asteen lämpötilat kieltämättä eivät olleet niin jouluiset. Olisi ihana ehtiä vielä Porvooseen vaikka siskon kanssa, kiertämään kaikki pikkuputiikit läpi ennen joulua. Harmi vain, luulen että aika käy vähiin, sillä tässä ei ole kuitenkaan niin montaa viikonloppua enää ennen joulua, tai ainakaan itselläni vapaata sellaista. 

Vuodenaikaan nähden lämmin sää sai pukeutumaan kukkamekkoon. Tummapohjainen pieni kuvio kun minusta toimii ympäri vuoden, vaikka talven lähestyessä omasta pukeutumisestani usein karsiutuvat printilliset vaatteet pois. Kuviollisten vaatteiden poissaoloon talviakaan on yksinkertainen syy, kun täytyy pukea kerroksia, takkia ja kenkää, tulee minusta kuviollisten vaatteiden kanssa usein tunnelma, kuin asussa olisi liikaa meneillään. Kesällä printit toimivat loistavasti, kun kaikki muu ylimääräinen on poissa ja mekko on se asun juttu. Poikkeuksena minulla on tuo päälläni näkyvä &Other Storiesin mekko, se toimii kivasti myös syys- ja talvipukeutumisessa sävynsä ja mallinsa puolesta. 

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu - antoi inspiraation itsellenikin! Ovatko nuo kengät uudet, löytyisikö kenties vielä jostain? -Tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Saappaat ovat kyllä niin monipuolistaneet mun pukeutumisen! Kengät on Pavementin Laurenit ja löytyy myynnistä tällä hetkellä ;) Ostin ensin vaaleat, joista kirjoittelinkin:

   https://nann-e.blogspot.com/2022/10/uutta-syksyksi-saappaat.html

   Saappaat ovat niin täydelliset käytössä, joten hankin aleista mustat myös :D Molemmat tilasin Zalandolta. Mulla on tosi vaikea löytää istuvia saappaita, kapea nilkka ja paksu pohje, joten päätin nyt panostaa kun kerrankin löytyi täydelliset.

   Kivaa päivää! :)

   Poista
  2. Kiitos! Klikkailen itsellenikin saappaat tulemaan, ovat tosi kivat! -Tiina-

   Poista