sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Oversize -nahkatakki

Postaus sisältää mainoslinkkejä









nahkatakki - H&M Premium Selection (tämä
t-paita - &Other Stories 
hame - H&M (tämä
laukku - Gucci 
lenkkarit - Adidas 

Yksi vaatekaappini ikilemppari on musta rouhea nahkatakki. Kun muuten pukeudun kukkamekkoihin ja vähän tyttömäisestikin puhvihihoihin ja röyhelöihin, tekee ronski rotsi kaipaamaani särmää. Muistan kun kymmenen vuotta sitten nahkatakki muutti garderobiini ja se tuntui tuolloin tosi erilaiselta bleisereiden rinnalla. Nahkatakki jäi, bleiserit eivät, enkä osaisi enää kuvitellakaan että heittäisin päälleni jakun. Reilu kymmenen vuotta sitten ehkä oma tyyli ei ollut vielä niin vakinainen, mutta tuon bleiserikauden jälkeen makuni on pysynyt samanlaisena vuosikaudet. Nahkatakkejakin minulla on ollut useampi tässä vuosien varrella, osa on siirtynyt kirpparilla uusille omistajilleen, eikä edellisessä nelisen vuotta palvelleessa takissa ole mitään vikaa. Olin kuitenkin tuskaillut muhkea hihaisten mekkojen ja paksujen neuleiden kanssa, ne kun eivät kapeahihaisen takin kanssa toimineet. Varsinkin syysaikaan olisi ihana käyttää nahkatakkia, mutta kun olo on kuin makkaralla kuoressa, mikäli alle pukee mitään paksumpaa. 

Olinkin enemmän ja vähemmän silmäillyt vanhan nahkatakin rinnalle toista oversize -mallista versiota, ja sattumalta paikallisesta H&M:n myymälästä sattui löytymään etsimäni takki. Tätä takkia olin useasti verkkokaupassa silmäillyt, mutten nykyään niin mielelläni tilaa mitään, mistä en ole 95% varma, sillä se palautusrumba ei innosta ja firmoja ajatellessa ei ole missään määrin ilmaista. Joten mikä ihana sattuma, kun yksinäinen rotsi odotti minua myymälässä aiemmin keväällä. Takista olisi varmasti riittänyt numeroa pienempikin, mutta itse haikailin nimeonomaan pienellä oversize viballa olevaa takkia, joten tämä oli täydellinen. Hihat ovat kaipaamani väljät, takki mahtuu tunkematta kiinni paksummankin paidan kanssa ja materiaali tietysti aitoa nahkaa. Sain vielä kyseisen 30% alennuksella, joten ei auttanut kun sovittelun jälkeen viedä se kassalle. Mikäli kiinnostuitte kyseisestä takista, se löytyy verkkokaupasta täältä ja minulla on koko M. 

Olen ollut niin tyytyväinen väljään takkiin! Puhvihihaiset mekot toimivat tämän kaverina täydellisesti, alkukesästä käytin takkia villapaitojen kanssa, illan viiletessä olen pitänyt takkia kiinni, toimii hyvin t-paidan parina viileämpinä kesäpäivinä ja kiva kun on sitten seuraavaankin kauteen villamekkojen kanssa toimiva kaveri valmiina. Tämä onkin juuri se juttu, kun hankkii yhden uuden vaatteen, monille olemassa oleville tulee ihan uudella lailla käyttöä. 

2 kommenttia:

  1. Kiva asukokonaisuus ja tuo väljempi takki tuo jotenkin omaan silmään freesiyttä, kuin tiukempi takkiversio. Peukku ylös siis ehdottomasti! :) -Tiina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva kun jaksat rustailla kommentteja, piristää! :)

      Mustakin takki on kivaa vaihtelua ja parasta, kun mikä vaan paita/mekko mahtuu alle ilman kinkkanaa tunnetta :D

      Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista