maanantai 9. toukokuuta 2022

Tervetuloa toukokuutrenssi - H&M 
puuvillaneule - Nanso 
housut - Gina Tricot 
lenkkarit - Adidas 

Toukokuu on edennyt jo pitkälle ennen kuin ehdin fiilistelemään sitä tänne blogin puolelle. Kyseinen on lempikuukauteni, on mielenkiintoista seurata kun luonto alkaa heräillä, pikku hiljaa puihin tulee lehdet ja kirsikankukkien aika on yksi kaunein näky vuodesta. Loppukuusta minulla alkaa myös kesäloman pätkä, hassua ajatelle että kesäloma on jo niin lähellä, sillä säät ovat kaikkea muuta kuin kesäiset. 

Näin keväällä minulla alkaa kaikenlaisia projekteja, kuten parvekkeen laitto. Olen käynyt puutarhamyymälässä useat kerrat, istuttanut yrtit kuin auringonkukankin, sekä hankkinut useammat kukat parveketta koristamaan. Uskalsin laittaa kukat lasitetulle parvekkeelle, vaikka yöt ovat tosiaan aika viileitä edelleen. Parveke onkin kuin lisähuone kesäaikaan, siellä tulee syötyä lounasta, istuttua kahvilla ja toimii myös hyvin neulomishuoneena.

Toukokuussa parasta on myös kevätpukeutuminen. Oikeastaan trenssin käyttöaika on Suomessa todella lyhyt. Toisinaan talvitakeista on siirrytty suoraan kesämekkoihin, joten täytyy ottaa siinä mielessä tästä vähän viileästä keväästä kaikki irti ainakin pukeutumisen kannalta. Pidän perusvaatteista, mustista housuista ja valkoisista paidoista, selkeistä linjoista, simppeleistä asuista ja printitkin ovat loistaneet poissaolollaan viime aikoina. Toisaalta kesää kohti mennessä alkavat värit ja ne kuviotkin kiinnostaa, ihailen väreihin pukeutujia Instagramissa, joten täytyy ehkä itsekin rohkaistua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti