perjantai 13. toukokuuta 2022

Oma tyyli on aina muodissanahkatakki - Zara 
housut & paita - Nanso
tennarit - Converse 
laukku - Gucci 

Istuessani pari kuukautta takaperin kampaajan penkissä, juttelimme tämän hetken hiustrendeistä ja loppupäätelmä oli, että oma tyyli on aina muodissa. Itse en ainakaan edes tiedä, mikä on muotia hiusrintamalla, mutta itse viihdyn parhaiten polkkatukassa, joten sillä mennään. Tähän koko ruskeaan tukkaan en muuten useamman viikon jälkeenkään tottunut, joten palasin kampaajalle aiemmin viikolla ja laitettiin vähän vaaleaa raitaa kuitenkin. Vaikka halusin vähän raidoista jo eroon, niin lopulta ne ovat kuitenkin oma juttuni ja sävy jossa parhaiten viihdyn. 

Sama homma pukeutumisen puolella, oma tyyli löytyi vuosia sitten, kun lopetin "juoksemasta" trendien perässä. Tietysti selailen esimerkiksi lempivaateliikkeideni nettisivuja usein, työskentelen lifestyle -myymälässä, mutten sinänsä ole täysin tietoinen tämän hetken muodista. Kokosin muuten vuosi sitten älä osta listan, joka pätee kyllä täydellisesi edelleen. 

Itse haluan garderobiini vaatteita, jotka ovat ajattomia sekä rentoja, jotka eivät näytä vaikka viiden vuoden päästä hirveille, ovat helppoja yhdistellä ja joissa itse viihdyn. Olen ennenkin maininnut, että trendit näkyvät omassa pukeutumisessani lähinnä kenkävalinnoissa. Tästä simppelistä kuvissa näkyvästä asusta tulikin mieleeni, että inspiraatio siihen tuli omasta vuosia takaperin täällä nähdystä asusta. Asussa ei ole todellakaan mitään uutta, mutta välillä saatan nimenomaan unohtaa ne kaikista yksinkertaisimmat yhdistelmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti