sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

5x Suosikki kevääseen


Gina Tricot Petra petite housut. Nyt olisi housuvinkki lyhyille, nimittäin löysin taannoin täydellisen housumallin (itse olen 152 cm). Etsin tämän tyyppisiä levenevälahkeisia pöksyjä jo vuosi sitten, kunnes kesä tuli ja unohdin koko jutun. Tänä keväänä huomasin jatkuvasti kaipaavani rentoja mustia housuja, villaisten jo tässä vaiheessa vuotta liian kuumien housujen tilalle, ja lopulta tärppäsi näiden housujen kanssa Gina Tricotin mallistosta. Housut toimivat täydellisesti tennareiden kanssa arjessa, mutta miksei myös korkojen kanssa. Malli on tosiaan Petra petite ja kyseisiä löytyy myös ihan normipituudella. Nämä lyhyemmällä puntilla olevat pöksyt ovat kaikin puolin hyvät, kerrankin valmiiksi oikean pituiset lahkeet, lisäksi hinta oli vain parisen kymppiä. Toinen vinkkini on, että kun löydän toimivat housut, hankin niitä samalla kahdet.


&Other Stories cargotakki. Vihreä ei todellakaan lukeudu lempiväreihini, mutta poikkeuksena on khakivihreä cargotakki, joka on yksi pukeutumiseni kulmakivi kevät -ja kesäaikaan. Innoissani kiskaisin kyseisen päälle taas säiden lämmettyä. Minulta löytyy vuosien takaa vuoreton versio cargotakista, mutta huomasin jo syksyllä kaipaavani rennosti istuvaa vuorellista takkia, jonka alle mahtuu paksumpaakin neuletta. Kuin tilauksesta &Other Storiesin mallistoon tuli täydellinen takki, joka näkyikin aiemmin tässä kollaasissa. Takista uskon tulevan luottotakkini vuosiksi eteenpäin, väljä malli toimii kaiken kanssa ja tällainen ronskimpi rotsi on myös sopiva pari hempeille kesämekoille. 


Louis Vuitton aurinkolasit. Kyseiset juuri esittelinkin edellisessä postauksessa, mutta nämä ovat niin kivat, ettei kertaus varmaan haittaa. Malli on tosiaan My Monogram Round sunglasses. Pohdin pitkään mustan ja kilpikonnakuosin väliltä, päätyen jälkimmäiseen, ruskea on nimittäin pehmeämpi kasvoilla. Tilasin lasit verkkokaupasta vähän riskillä mallattuani kyseisiä vain virtuaalisovittelun avulla, sillä Helsingin myymälässä ei juuri tuolloin ollut tätä haluamaani mallia, joten en päässyt sinne sovittamaan. Lasit ovat tosi klassisen malliset, hauskana yksityiskohtana sangoissa on Monogram -kuosia. 


Valkoiset Converset. Kiva kun perinteiset Conversen tennarit ovat taas pinnalla, vaikka minusta ne ovat ajankohtaiset vuodesta toiseen. Valkoinen varrellinen malli on ainakin viisi vuotta vanha pari, mutta olivat varaston uumenissa useamman vuoden, kun suosin tässä välissä enemmän paksupohjaisia malleja, joista kyllä niistäkin pidän edelleen. Oli kiva kaivaa vanhat kengät taas käyttöön, ovat jotenkin niin raikkaan oloiset pienen tauon jälkeen. Tällä hetkellä käytössä on niin valkoinen kuin musta pari varrellisia tennareita, kesällä sitten siirryn varrettomiin vastaaviin.  


Celinen pikkulaukku. Tämä laukku söpöläinen onkin näkynyt täällä blogin puolella, mutta halusin vielä tarkemmin esitellä sen. Tarkka mallin nimi on Clutch with chain in triomphe canvas and lambskin tan. Maaliskuussa myin kirpparilla paljon itselleni tarpeettomia vaatteita, ja minulla on ollut tapana hankkia kirppismyynnin tuloilla yksi ”suurempi” juttu. Panostin tähän laukkuun, joka on niin kiva! Yleisesti en pidä ketjuhihnoista laukuissa, mutta tähän se istuu kuin nenä päähän. Konjakinruskea nahka kruunaa Celinen oman Monogram -kuosin, jossa kultaiset yksityiskohdat toimivat täydellisesti. Hihnan pituus on ihanteellinen minun pituiselleni ja laukku on yllättävän tilava. Tämä tulee olemaan toimiva pari kesämekoille ja nytkin jo päässyt kovaan käyttöön ihan vain töihin mennessä. Täytyy myös mainita, että aiempiin brändin laukkuihini verrattuna hinta tällä ei ollut tähtitieteellinen. Kyselin ensin Helsingin Luxbagiltä josko heiltä olisi laukku löytynyt, sillä mielelläni olisin tämän sieltä ostanut. Tätä mallia ei kuitenkaan valikoimissa ollut, joten käännyin brändin oman verkkokaupan puoleen. Toimitus oli äärettömän nopea, ihan parissa päivässä saapui kotiovelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti