tiistai 8. maaliskuuta 2022

Kevättä ilmassa








takki - Massimo Dutti 
neule&housut - &Other Stories
lenkkarit - Adidas
laukku - Poléne
aurinkolasit - Ray-Ban

Eikös maaliskuu ole ihan virallisestikin ensimmäinen kevätkuukausi? No ainakin itse sen miellän kevään aluksi. Aurinkoiset kuvat tosin vähän hämäävät, sillä ympärillä on edelleeen melko tähtitieteelliset lumikinokset ja kadut eivät ole lähimainkaan niin sulat kuin tämä kuvissa näkyvä, pikku hiljaa kuitenkin kevättä kohden. Sen verran uskaltauduin viikonloppuna, että jätin pipon kotiin ensimmäistä kertaa tälle talvelle ja heitin jalkaan lenkkarit. Aurinko lämmittää jo hurjasti, joten eiköhän lumikinokset pian sula. Edelleen täytyy kuitenkin pukeutua villaan, joten muhkea neule ja villahousut ovat olleet nyt valintani. Massimo Duttin vuoreton villakangatakki on myös kiva näihin alkukevään säihin, mutta kaipaan jo vähän raikkaampia sävyjä pukeutumiseen, trenssikautta odotellessa!

Niin kiva kun garderobista löytyy juttuja, jotka miellyttävät vuodesta toiseen, tämänkin asun elementit ovat vuosia vanhoja, lukuun ottamatta takkia, joka on hankinta viime syksyltä ja pikkuruista Polénen laukkua. Takkeihin panostan mielelläni ja uskon tämän oversize -mallin olevan käytössäni vuosia eteenpäin, sillä materiaali on laadukas ja malli ihan täydellinen pituutta myöten. 

Pikkuruinen Polénen "laukku" taas on ihan tuore hankinta. Tutustuin brändiin parisen vuotta sitten ja ihastuin heidän simppeleihin malleihinsa samantien. Hinnat ovat myös todella järkeviä, sillä laatunsa puolesta voisi kuvitella hinnoissa olevan nolla perässä. Kun mallistoon tuli tämä kuvissa näkyvä micro kokoinen laukku, en voinut vastustaa kiusausta ja harkinnan jälkeen tilasin sen itselleni. Mikään tilaihme ei todellakaan ole kyseessä, enkä välttämättä edes kutsuisi kyseistä laukuksi, enemmänkin lompakoksi. Kyseinen kun on nimenomaan tarkoitettu pikkutavaroille, kuten avaimille, pankkikortille ja huulipunalle, puhelin ei sinne esimerkiksi mahdu ja se kulkeekin takin taskussa.  Mies kysyi laukun nähdessään, että onko se tarkoitettu nukelle, heh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti