sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Inspiroi nyt

Postaus sisältää mainoslinkkejä



 trenssi - farkut - tennarit - laukku Poléne

Kevään korvilla minua alkaa usein kiinnostaa tosi klassiset jutut pukeutumisessa - ajaton trenssi, siniset farkut, raidat ja vanhat kunnon Converset. Odotan innolla hiekasta putsattuja katuja, sillä vielä en ole uskaltanut lähteä ulos Converseissa hiihtelemään, kun ainakin täälläpäin on todella liukasta ja lumista. Pitkästä aikaa kiinnostaa pitkävartiset perustennarit, jotka jostain varaston uumenista minulta löytyykin, sillä en ole useampaan vuoteen innostunut niistä. Nyt kiinnostaisi valkoisten rinnalla myös musta pari tennareita. Kenkäpuolella ihastuttaa nyt myös chunky loaferit. Aiemmin olen ajatellut loaferit liian klassiseksi valinnaksi itselleni, mutta löysin jo alkuvuodesta aleista paksupohjaisen mallin, joka toimii mainiosti. Kollaasista poiketen oma parini on Vagabondilta

Siniset farkut ovat jännät, kun innostun niistä usein vain näin alkukeväästä, käytän hetken, kunnes hylkään kesäksi. Sama juttu myös tänä alkavana keväänä, koko talven mustia alaosia suosineena farkut ovat nyt raikas valinta. Farkkujen pariksi yhdistäisin klassista raitaa, itse asiassa neuloin hiljattain sini-valkoraitaisen puuvillaneuleen. Kauluspaita rennolla istuvuudella näyttäisi monta kuukautta putkeen neuleisiin pukeutuneena myös super freesille. Beige trenssi on ajankohtainen joka kevät, viime vuosina olen tykännyt väljästä mallista, jolloin en koe trenssiä niin "asialliseksi" valinnaksi.

En muutenkaan ole kauhean kova (koko)mustaan pukeutuja, mutta kevätauringon alkaessa näyttäytyä toimivat hennot vaaleat sävyt kauniisti. Laukullakin saisi raikkautta asuihin, Polénella on tosi kauniita malleja, joissa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Hankinkin heiltä yhden pikkuasusteen, jonka esittelen seuraavassa postauksessa. Kuten mainitisin, minulla on oma henkilökohtainen raja hankkia korkeintaan kolme vaatetta/asustetta kuussa, joten tuossa meni nyt maaliskuun ensimmäinen ostos. Asusteista puheen ollen, pakko hehkuttaa kollaasissa näkyviä Arketin korvakoruja. Olen käyttänyt kyseisiä useamman kuukauden ja ovat pysyneet moitteettomina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti