maanantai 23. elokuuta 2021

Vanha kunnon ribbimekkoribbimekko - Zara
cargotakki - H&M
laukku - Louis Vuitton
tennarit - Converse

Joka vuosi näihin aikoihin, kesän lopulla alkusyksystä, kaivan saman ribatun mekon esiin. Mekko on ainakin viisi vuotta vanha, ostettu aikoinaan Zarasta ja omistan saman tämän kuvissa näkyvän mustan lisäksi myös harmaanaSimppeli mekko on helppo pohja asulle, kun siihen voi yhdistää ihan mitä vain. Tätä samaa cargotakin ja ribbimekon settiä olen käyttänyt useasti viime aikoina vaihdellen vain laukkua ja kenkiä. Jatkoaikaa mekolle saa vaihtamalla jalkaan tennareiden sijaan nilkkurit, myöhemmin säiden viiletessä lisään sukkahousut ja heitän päälle pidempää takkia. 

Oma pukeutumistyylini ei ole kyllä muuttunut tippaakaan enää vuosiin, mutta miksi pitäisikään, kun se oma tyyli on joskus löytynyt. En todellakaan ole trendikäs pukeutuja, enemmänkin rennon klassinen. Esimerkiksi Converset ja cargotakki ovat sellaisia klassikoita, joita uskon käyttäväni aina. Louis Vuittonin laukkukin voisi yhtä hyvin olla jo viiden vuoden takaa, vaikka se onkin tämän kesän hankinta. 

Ps. Kaivoin vanhoja asuja ribbimekkojen kanssa ja niitä löytyy vuosien takaa ainakin täältätäältätäältätäältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti