sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Helmikuun haavelistalla

Postaus sisältää mainoslinkkejä


laukku Louis Vuitton - takki - mekko - neule - farkut - korvakorut - lenkkarit - pusero

Vaikka näin helmikuussa nautin talvesta, alkaa mieli jo vähän vaeltaa hankinnoissa keväässä. Tämän vuoden puolella vaatehankintoja ei ole tullut tehtyä ollenkaan, mutta muutamia juttuja olisi nyt haavelistalla. Olisi ihanaa mennä pitkästä aikaa kiertelemään kaupoille oikein kunnolla vaikka Helsinkiin, mutta pandemian vuoksi en ole halunnut poistua asuinkaupungista kauemmas kuukausiin, kuin minne paikallisbussilla pääsee. Sen sijaan selasinkin kaikki lemppariverkkokaupat läpi ja uudet mallistot näyttivät super freeseiltä.

Siniset farkut, en oikeasti tiedä melkein mitään kauheampaa kuin farkkujen sovittaminen, eikä garderobistani löydykään kuin yhdet siniset vuosia vanhat farkut, jotka kaipaisivat jo päivitystä. Farkkujen kaveriksi sopii simppeli valkoinen paitapusero, joka toimii aina. Sinisten farkkujen lisäksi muutkin siniset vaatteet kiinnostavat, niin pastellinen neule kuin sininen mekkokin olisivat kivaa vaihtelua. Neuleen ajattelin tosin yrittää neuloa itse, joten siniset langat ovatkin jo valmiina. Vaaleanharmaa trenssimäinen villakangastakki olisi upea lopputalveen ja kevääseen. Takeista haaveilen aina ja ne ovatkin tärkein vaatekappale talvella. 

Asustepuolella olen jo vähintään vuoden haikaillut klassisen Louis Vuittonin vaalean Damier Azur -kuosin perään, josta omistin aikoinaan parikin laukku, jotka olen tosin laittanut kiertoon jo vuosia sitten. Yleensä en haikeile tavaran perään, mutta kieltämättä on vähän kaduttanut että myin pois lähes kaikki Vuittonin laukkuni. Nyt ihastuttaisi esimerkisi kollaasissa näkyvä Félicie Pochette tai Mini Pochette, jälkimmäinen on tosin jatkuvasti loppuunmyyty. Pastelliset lenkkarit ovat kollaasissa vain inspiraationa, sillä vastaavat onneksi itseltäni löytyvät, ne tuovat niin kivasti raikkautta ja käytän lenkkareita myös talvisin. Myös kultaiset korvarenkaat ovat päivittäisessä käytössä, noissa kollaasissa näkyvissä olisi pientä twistiä, luulen että ne ainakin päätyvät omaan käyttööni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti