torstai 6. elokuuta 2020

6 x Kesän käytetyin


Gauhar Helsingin korikassi. Tilasin Gauharin korikassin jo hyvissä ajoin keväällä ja se on ehdottomasti ollut kuluneen kesän käytetyin kassini. Pakkaan siihen niin mökkikamppeet, toimii hyvin piknikillä eväiden kantamiseen kuin kaupungilla ostoksillakin. 


Valkoiset kesämekot. Varsinkin kuvassa näkyvä &Other Storiesin mekko. Yksi parhaita vaatehankintojani koskaan, tämä ollut päällä todella paljon. Olen käyttänyt jämäkkää puuvillamekkoa niin yksinään kuin yhdistänyt sen cargotakin kanssa. Rakastan muhkeita puhvihihoja ja puuvilla on ihana päällä helteelläkin.


Pradan nailon laukku. Kevyt kassi on ollut huoleton kesämenoissa, eikä tämä sateestakaan hätkähdä, kun materiaali on kaikista muista laukuistani poiketen nahan sijaan nylonia. Mahduttaa sisäänsä jonkun verran, kevyt kantaa olalla ja malli on kivan erilainen muihin laukkuihini verrattuna.


Vihreä mekko. Kesän yllättäjä on ollut &Other Storiesilta puoleen hintaan ostettu vihreä mekko. En ole koskaan tykännyt vihreästä, mutta tämä mekko on päässyt päälle lukuisat kerrat. Mekossa toimii kaikki - malli, materiaali, kuosi, sävy ja pitkät hihat tekevät mekosta monipuolisen.


Massimo Duttin kullatut kaulalorut. A niin kuin Anne ja horoskooppimerkkini Kaksonen. Nämä kultapäällysteiset kaulakorut ovat roikkuneet paljon kaulassa niin yhdessä kuin erikseen. Sirot korut sointuvat kauniisti yhteen kesämekkojen kanssa. 


Valkoiset tennarit. Olen ehdottomasti tennarityttö ja korkoja käytän harvemmin. Liikun paljon kävellen, joten käytännöllisyys on avainasemassa pukeutumisessani. Valkoiset Converset ovat ikilempparit, mutta aiemmin keväällä ostettu pari Victorian tennareita on ollut myös hyvä hankinta.

2 kommenttia:

 1. Tuo vihreä mekko on aivan ihana ylläsi! Kivaa kesänjatkoa!
  t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja aurinkoista elokuuta sinne! :)

   Poista