sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Huhtikuu puhelimen läpi



Juotiin ensimmäiset kunnon terassikahvit meren äärellä. Niin ihanaa kun luonto on herännyt talviunilta - meri on auki, puihin on tullut hiirenkorvat ja lokit kirkuvat. Tuolla taustalla menee muuten lenkkireittini, johon en koskaan kyllästy, vaikka useamman kerran viikossa siellä kävelen.


Vietin useamman päivän Helsingissä. Erään sunnuntain ystäväni kanssa, pääsiäisenä kaksi päivää avomiehen kanssa ja erään arkipäivän anopin kanssa. 

Myös lounasta tuli syötyä ulkona. Lempparini ovat ruokaisat salaatit, kuvassa Ravintola Teatterin versio, joka on yksi suosikkini, sillä täytteitä voi vaihdella mielensä mukaan. Testasin myös Pupun salaatin aiemmalla Helsingin reissullani, mutta pakko sanoa että hinta oli vähän liian suolainen.


Olen alkanut kierrellä Helsinkiä vähän laajemmin, siinä missä aiemmin tuli lähinnä kierrettyä Aleksanterinkadun liikkeet ja kauppatori, on ollut ihana kävellä esimerkiksi Fredalla tai piipahtaa Töölössä.


Kävin useamman kuukauden jälkeen kampaajalla. Olen tykännyt hurjasti vähän vaaleammasta tukasta ja pituuttakin alkaa olla kasvanut sopivasti, kun leikkautin viime kesänä lyhyen polkkatukan.

Pukeuduin mekkoihin niin töissä kuin vapaa-ajalla. Rakastan helppoja mekkoja, joten minulla on yleensä sellainen myös työkäytössä. Kuten monesti sanottu, tennarit kuuluvat pukeutumiseeni päivittäin, töissäkin minulla on useampi pari joita vaihtelen.


Piipahdettiin pikaisesti sympaattisessa Porvoon vanhassakaupungissa. Vähän kiire tuli, kun lähdimme lauantaina työpäivän jälkeen ajelemaan, onneksi matka ei ole pitkä. Kaupungissa tulee varmasti käytyä lähikuukausina useamman kerran, sillä siellä on kesäaikaan eräs autotapahtuma jossa käymme.


Ulkona tarkeni hameessa paljain säärin, huhtikuussa! Porvoossa mittari lähenteli pariakymmentä vielä illalla. Omat kinttuni ovat kyllä niin valkoiset, että pohdin josko olisi turvauduttava purkkiin, sillä aurinkoa en nykyisin enää juurikaan halua ottaa. Hameesta kyselitte Instagramin puolella ja se löytyy *täältä.

Söin irtojäätelöä niin Porvoon kuin Helsingin jäätelötehtaan kioskeilla. Pakko sanoa, että ensimmäinen vetää voiton ehdottomasti. Ihan älytöntä, että on ollut näin kesäfiilis jo tässä vaiheessa vuotta. Parasta kun kesä on vasta edessä :)

3 kommenttia:

  1. Tämmöset puhelinkuvapostaukset on ihan parhaita :) Tosi hyvin sopii sulle myös tuo vaaleampi tukka. Sulle taitaa sopia vähän kaikki hiusvärit kun aikanaan luulin että oot oikeastikin tummahiuksinen :) Nää kesäiset ilmat on ollut kyllä niin ihania, mä oon lopettanut jo kokonaan sukkien käytön ja viiletän kaikkialle kesäkengissä :) Mä en jotenkin ollenkaan osaa käyttää tennareita, vaikka muilla niitä usein ihailenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut kun vastaamisessakesti! Kiva kuulla että tykkäät tän tyyppisistä postauksista 😊 Nämä on helppo toteuttaakin, joten ehkä alan tehdä vaikka kerran kuussa. Kiitos tosi paljon 😘 Mulla olikin pitään ihan tumma tukka (koko blogin alkuvaiheen. Muista mun ekan bannerinkin joka oli otettu Nykissä ja mulla oli lähes musta tukka sekä otsis 😂) Viihdyn kyllä nykyisin paremmin joko ihan omassa ruskeassa tai raidoitetussa tukassa, tumma on liian kova.

      Haha, jep mä oon kanssa huono käyttämään sukkia, mutta tennarit tosiaan on jalassa aina 😄 minkälaisia kenkiä sä sitten käytät näillä keleillä?

      Kiitos kommentista ja iloista vappua! 😘🎈

      Poista
    2. Loafereita ja ballerinoja oon nyt käyttänyt :) Aamuisin on ollut vähän kylmä jaloista, mutta näillä mennään kun en ole keksinyt muita ns.välikausikenkiä kun juurikin ne tennarit :) Kiitos, toivottavasti oli kiva vappu sullakin :)

      Poista