perjantai 26. huhtikuuta 2019

"Terveisiä Roomasta!"
mekko - &Other Stories (tämä)
nahkatakki - Zara
laukku - Marimekko
tennarit - Converse
aurinkolasit - Ray-Ban

Pidemmän aikaa blogiani lukeneet varmasti muistavat, että kaikkien aikojen lemppariasuni on ronski nahkatakki ja naisellinen mekko. Vuosikaudet olen suosinut kyseistä comboa ja minusta se on aina ajankohtainen, vaikka trendit vaihtelevat. Tähän helppoon settiin olen turvautunut taas monesti säiden pikaisesti lämmetessä, sukkahousutkin olen muutamana päivänä uskaltanut jättää pois. Rakastan mekkoja, koska niissä on mukava olla, varsinkin jos on koko päivän menossa. Tennareissa kuljen varmasti 95% ajasta sekä töissä että vapaalla, koska kävelen yksinkeraisesti niin paljon menee mukavuus edelle.

Olimme ottamassa näitä kuvia viikko sitten Helsingissä Huvilakadulla, kun törmäsimme Heikki Lampelaan ajelemassa hiljalleen polkupyörällä ja ihan spontaanisti aloin jutella hänelle kuvauksen lomassa. Hiljaa oleminen kun ei muutenkaan kuulu yleensä tapoihini ja minusta suomalaiset saisivat harrastaa enemmänkin small talkia. Ihastelimme siinä koko porukka upeaa pastellikatua ja Heikki tokaisi, että paikka on kuin ulkomailla konsanaan. Kadulla oli samalla hetkellä useampi muukin kuvaamassa, joten onhan katu ihan nähtävyys selkeästi. Hiukan myöhemmin Heikki pyöräili uudelleen ohi ja kysyi onko tullut hyviä kuvia? Lopuksi hän vielä heitti, että laita kuvatekstiksi "terveisiä Roomasta".

Rooma onkin kaupunki, johon olen pitkään halunnut matkustaa ja tämä unelma toteutuukin ihan pian! Italiassa olen käynyt vain kerran aiemmin muutama vuosi sitten, joten ihana palata sinne. Viikon päästä lennämme ensin Milanoon pariksi yöksi, josta siirrymme junalle pienempään kaupunkiin Modenaan ja sieltä Roomaan. Yritänkin viikonloppuna jo vähän alkaa suunnitella pakkaamista, sillä ensi viikko on melko kiireinen. Ainakin kuvissa näkyvä &Other Storiesin mekko, jonka löysin aleista jo useampi kuukausi sitten (löytyy edelleen myynnissä täältälähtee mukaan.

Sisältää mainoslinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti