tiistai 5. helmikuuta 2019

Se täydellinen leopardimekko

Postaus toteutettu yhteistyössä Lindexin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.koko asu Lindex:

Etsin jo loppukesästä sitä täydellistä leopardimekkoa - hyvin laskeutuva materiaali, ei liian lyhyt, juuri oikeansävyinen printti ja pitkillä hihoilla, jotta sitä voisi käyttää ympäri vuoden. Sattumalta kierrellessäni Lindexillä hetkinen sitten, sattui silmiini juuri etsimäni kaltainen mekko uudesta kevään mallistosta, eikun sovituskopin kautta kassalle, kun lompakosta löytyi sopivasti saamani lahjakortti myymälään. Mekon malli on toimiva paitamekko ja sitä voi käyttää vyön kanssa tai ilman. Mekot ovat itselleni niitä luottovaatteita, joissa on mukava olla sekä ne sopivat moneen tilanteeseen. En malta odottaa, että tätä uutukaista pääsee käyttämään tennareiden ja nahkatakin kanssa, mutta otin nyt varaslähdön ja yhdistin sen sukkahousuihin ja tekoturkkiin tuonne lumikinosten keskelle.

Mekko on materiaaliltaan viskoosia, joka on yksi lempimateriaalini. Se tuntuu olevan monille edelleen jostain syystä tuntemattomampi vaatteissa. Viskoosi on luonnonkuitu, mutta muuneltuna versiona, se on nimittäin tehty puusta. Itse tykkään viskoosista materiaalina, koska se on kevyttä ja laskeutuu kauniisti. Viskoosi kannattaa pestä koneessa viileässä, pienellä linkouksella ja ripustaa henkarille kuivumaan. Materiaali on hyvä silittää kosteana, sillä kankaalle on ominaista mennä pesussa kasaan, jolloin monesti luullaan että vaate on kutistunut, mutta kangas palautuu mittoihinsa silittäessä. Minulla on ollut jo reilun vuoden ajan vaatehöyrystin, joka on täydellinen väline varsinkin viskoosista tehtyjen mekkojen silittämiseen. Viskoosi ei siis ole kovinkaan hankala hoidettava ollenkaan, mutta sitäkin miellyttävämpi käytössä.

Samalla reissulla kiersin myös Lindexin asusteosaston läpi ja löysin mustan samettihiusdonitsin, joka antaa helposti potkua perus ponnarille. Lisäksi ostin nämä kissamaiset aurinkolasit, jotka odottelevat vielä aurinkoisia päiviä. Asusteilla saakin helposti ja edullisesti päivitettyä ilmettä. Donitseja löytyy muuten monessa sävyssä ja esimerkiksi veikeinä pallokuviollisina. Muistan miten vuosi sitten sain Insta storiessani täystyrmäyksen hiusdonitseille, onko mielenne vuoden aikana muuttunut? Entä mitä mieltä olette leosta näin isossa pinnassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti