tiistai 26. helmikuuta 2019

Lisää punaa

Postaus toteutettu yhteistyössä Nordicfeelin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.


Punatut huulet kuuluvat simppeliin päivittäiseen meikkiini, ja huulipunat ovatkin ainut meikkituote, jota tykkään vaihdella sekä kokeilla usein uusia. Nudehuulet eivät kuulu lookkiini, vaan tykkään punista, joissa on kunnolla väriä - kirkkaanpunainen, pinkki tai oranssi sen olla pitää. Lämpimät sävyt sopivat parhaiten ihoni sävyyn, joten kylmemmät punat jätän suosiolla muille. Siirryin huulipuniin vasta ihan jokunen vuosi sitten aikuisiällä, sitä ennen suosin neutraaleimpia huulikiiltoja. Nykyisin käytän eniten perinteisiä huulipunia ja huulikiiltoja taas harvemmin. Rakastan kosteuttavia punia, joissa on kuitenkin kunnolla pigmenttiä, mattamaisista en oikein pidä, sillä koen niiden kuivattavan huulia ja näyttävän itselläni vähän vaatimattomille. En myöskään juuri koskaan laita huultenrajauskynää, joten käytän punia jotka pysyvät paikallaan ilman. Muistan myös joskus ammattilaisen sanoneen, huulieni olevan sen malliset, etten välttämättä tarvitsekaan rajauksia. Tykkään punista, jotka on helppo levittää, sillä minulla on usein tapana lisätä väriä päivän mittaan ilman peiliä. 


Huulipunia löytyy minulta mukana ihan aina ja joka paikasta, tarkistan kahteen kertaan kotoa lähtiessä, että puna on varmasti matkassa - laukussa ainakin yksi, takin taskussa ja töissä minulla on useampi niin kaapissani kuin käden ulottuvilla. Ilman punattuja huulia koen olevani todella vaisun näköinen. Yhdessä Nordicfeelin kanssa halusinkin esitellä teille muutaman vanhan suosikin sekä yhden uutuuden punahuulien saralta.

  

Lancômen huulimeikkejä olen omistanut useita, mutta tämä huulillani kuvissa näkyvä Rouge In Love  on itselleni uusi tuttavuus. Täytyy sanoa, että varmasti yksi parhaista huulipunista, joita olen kokeillut - pigmenttiä löytyy, Be my Date -sävy on täydellisen lämmin punainen, pysyy hyvin huulilla, jopa kahvia juodessa ja suihkussa! Plussaa kauniista hylsystä, jonka kaivaa mielellään esiin laukusta. It's a keeper! Hankin varmasti myöhemmin muitakin sävyjä kyseisestä.

Cliniquen huulituotteiden nimeen olen vannonut pitkään. Rakastan kosteuttavia punia, joissa on superhyvä pigmentti ja Cliniquella yhdistyvät nämä kaksi vaatimustani täydellisesti. Pakkaukset ovat kivan simppeleitä ja värillinen hylsy kertoo heti mikä sävy on kyseessä, helpottaa hurjasti kiireessä punaa valitessa. Kaksi uutukaista sävyä meikkipussissani ovat pinkki Pop Lip Colour sävyssä Kiss Pop  sekä oranssiin taittava vähän läpikuultava Pop Glaze Sheer Lip Colour sävyssä Fireball Pop. Molemmat ovat helppoja arkipunia.

NYX:llä on minusta hyvä hinta-laatusuhde ja näitä Butter -huulipunia minulla onkin ollut jo useampaa sävyä, kuvassa näkyvä on sävy on Heat Wave. Hintaa kyseisillä on tosiaan alle kympin, mutta pärjäävät minusta hyvin kalliimmille kilpailijoilleen. Tykkään nimenomaan näistä kosteista Butter huulipunista, brändin mattapuniakin olen testannut, mutta ne eivät toimi ollenkaan itselläni. 

Vielä vinkki huulipunien alle, Biothermin huulirasva on tarpeeksi "kuiva", imeytyy hyvin ja näin ollen toimii loistavasti punien alla, sillä lisäkosteutus varsinkaan talviaikaan ei ole koskaan pahitteeksi. Minulla on muuten tapana sipaista aamulla töihin lähtiessä pelkkä huulirasva ja vasta töihin saavuttua laitan huulipunan.

4 kommenttia:

 1. Hei aivan ihanat nuo korvikset! Mistä olet moiset löytänyt? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei korvikset on H&M:n nettikaupasta! Hinta alle 5 € 🙂

   Poista
 2. Täällä myös yksi vasta ikään löytänyt huulipunat fani! Nykyään niitä tosiaan löytyy joka laukusta. :D
  Biothermin huulirasva on ollut vuosia käytössä, aivan mahtava tuote 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe laukut kyllä pullollaan punia :D Huulirasva on kyllä super, eikä mikään älyttömän hintainenkaan.

   Mukavaa viikonloppu! :)

   Poista