perjantai 8. helmikuuta 2019

Meikkipussin kestosuosikit

Postaus toteutettu yhteistyössä Nordicfeelin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.


Olen varmasti useasti maininnut, etten ole mikään hurja kokeilija jos puhutaan kosmetiikasta. Vuodesta toiseen ne hyväksi havaitut meikit ovat pysyneet mukana, ja mitä sitä hyvää vaihtamaan? En meikkaa paljon, joten aamuinen meikkirutiinini on hyvinkin simppeli - tummat silmänaluset piiloon, mineraalimeikkivoide, sipaus aurinkopuuteria ja ripsiväri. Kiitos kulmien kestopigmentoinnin ja helppojen tuotteiden, meikin tekoon ei mene montaa minuuttia. Olen jo monia vuosia käyttänyt samoja meikkejä pohjaan, huulipunia sitten vaihtelen, mutta niistä lisää joku toinen kerta. Omat suosikkini kosmetiikan saralla ovat myös suhteeellisen edullisia, mistä tietysti iso plussa. 

Tilaan meikit lähes poikkeuksetta netistä, sillä se on minusta paljon helpompaa kuin lähteä etsimään oikeita purkkeja myymälästä paikan päältä. Oletteko tutustuneet NordicFeel nettikauppaan? Heillä on todella kattava valikoima niin meikkejä, hiustenhoitotuotteita, hajuvesiä sekä muuta kosmetiikaa ja todella kilpailukykyiset hinnat. Kakki omat suosikkini löytyivät heidän valikoimistaan, joten tässä neljä käytetyintä meikkiäni ja suorat linkit tuotteisiin;


bareMinerals Serum Concealer peiteaine tummille silmänalusille. Käytin aiemmin toisen merkin vastaavaa tuotetta, kunnes kokeilin bareMineralsin versiota, eikä paluuta vanhaan ollut. Silmänaluseni ovat aina tummat ja todella kuivat, joten tämä on ehkä tärkein meikkini. Peiteaineen sisältäessä hoitavaa seerumia se on ihan täydellinen, tarpeeksi kostea ja levittyy hyvin, mutta pysyy silti hyvin paikallaan. Meikki on myös todella riittoisa, eli tällä pärjää pitkään. Käytän samaa tuotetta myös muiden ihon epätasaisuuksien peittämiseen. Sävynä minulla on joko Light tai Medium.

bareMinerals Matte SPF15 Foundation. Meikkivoiteessa arvostan nopeutta ja mattamaisuutta, minkä vuoksi tämä bareMineralsin versio on ollut suosikkini vuosia, tästä en todellakaan luovu! Mineraalimeikki on todella nopea levittää ja koen se tarpeeksi kevyeksi ja luonnolliseksi, sillä en pidä paksusta meikkikerroksesta, mutta haluan kuitenkin kunnon peittävyyden, minkä tämä antaa. Käytän nimenomaan tätä mattaista versiota, jolloin puuterinkin voi jättää pois. Meikkivoiteesta löytyy useita sävyä, eli varmasti jokaisen iholle sopiva. Itse käytän sävyä Medium Beige ympäri vuoden.

Rimmel Natural Bronzer aurinkopuuteri. Todella edullinen, mutta omassa käytössäni loistava tuote! Tätä olen käyttänyt varmasti ainakin kymmenen vuotta. Kalpealla talvi-iholla käytän aurinkopuuteria poskipunan sijaan ja kesäisin sipaisen koko kasvoille. Tästä löytyy kahta sävyä, joita vaihtelen vuodenajan mukaan, talviaikaan käytössä on vaaleampi Sun Light, kesällä vaihdan tummempaan sävyyn Sun Bronze. Puuteri sisältää myös aurinkosuojan ja se on vedenkestävä, mikä on loistojuttu.

Maybelline Lash Sensational ripsiväri. Aloin käyttämään tätä ripsiväriä useampi vuosi takaperin kun luovuin ripsenpidennyksistä, enkä sen jälkeen ole muita ripsareita edes kokeillut. Usein muuten laitan ensin kerroksen tai kaksi tavallista ripsiväriä, ja päälle vielä kerroksen samaa vedenkestävänä, jos haluan että ripsari pysyy oikein kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti