sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Viikon Ilonaiheita


Aurinko ja puhtaat kuivat kadut. Olen ollut niin iloinen kaupungilla kävellessä, kun lähes kaikki hiekat on saatu pois ja aurinko on paistanut päivittäin, lämpöasteiden noususta puhumattakaan. Ja valkoiset tennarit pysyvät valkoisina ;)

Edessä oleva kesä. Se fiilis kun tietää kesän vasta olevan tuloillaan, kun lokkien kirkuna alkaa taas kuulua ja pian jäätelökioskit ilmestyvät katukuvaan.

Nahkatakki- ja mekkokelit. Siirryin villakangastakista suoraan nahkatakkiin. Vihdoin saa pitkän talven jälkeen nahkarotsin lisäksi kaikki lempparimekot käyttöön. Mekoissa vain viihdyn kaikista parhaiten. Varsinkin kuviolliset mekot ihastuttavat vuodesta toiseen, ja printtejä onkin kaivattu koko talven kuljettua lähinnä harmaissa neuleissa. 


Ulkona syöminen. Viime aikoina on tullut käytyä hurjan paljon ulkona syömässä, niin lounaalla ennen iltavuoroa kuin viikonloppunakin. Vastapainoksi kotona olen tehnyt pitkästä aikaa tuorepuuroa.

Ihanat asiakkaat. Kun tuttu asiakas tulee näyttämään varta vasten reissukuvia, ja kun toisen kanssa juttelette kaikkea mahdollista aina huulipunasävyistä edellisiin työpaikkoihin. Olen ehdottomasti people person, eikä yksin toimistossa koneen näpyttely sovi luonteelleni. Sosiaalisuuden vastapainoksi kyllä kaipaan usein myös omaa rauhaa ja nämä kaksi olivatkin tällä viikolla hyvin balanssissa kaikesta kiireestä huolimatta. 


Freesi tukka ja kulmakarvat. Kävin pitkästä aikaa kampaajalla, jossa laitettiin tukkaan kevyesti vaaleaa raitaa vapaalla kädellä. Tuskin tulen enää värjäämään hiuksia kokonaan, sillä tykkään luonnollisesta lookista. Samalla kulmiin tehtiin uusi microblading, edellisestä laitosta kun oli kulunut reilu vuosi ja halusin jo hitusen tummuutta lisää. Kulmien laittamiseen käytetyt eurot ovat varmasti parhaiten käytetyt koskaan, sillä skarpit kulmat ovat tärkein elementti kasvoissa.

Matkojen suunnittelu. Kevään ensimmäinen matka häämöttää jo ihan lähellä ja muutkin lomat ovat hyvällä suunnitteluasteella. Ensin Barcelona, kesällä ehkä Pietari, jossa on pitänyt käydä pitkään ja alkutalvesta vähän pidemmälle.

Musiikki. Olen vähän huono kuuntelemaan musiikkia, mutta sain joululahjaksi langattomat kuulokkeet, jotka ovat olleet ihan mahtavat. Viime aikoina soitossa ovat olleet muun muassa Ida Paulin & Kalle Lindrothin duetot, Sini Yasemin ja Dua Lipa.


mekko - &Other Stories
nahkatakki - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban
laukku - Chloé

3 kommenttia:

 1. Toi sun uus tukka on kyl täys kymppi!! Toi pituus ja malli ja etenkin väri, täydellinen! Just tollasen tukan mäkin haluan :D Värjäys onnistunu kyl ihan nappiin, ihana luonnollinen mutta silti saatu lisää vaaleutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon ja kiva kun huomasit muutoksen ;) Eihän mitään tradikaalia nimittäin tapahtunut, mutta olen kyllä tyytyväinen kun hiukset eivät näytä värjätyille, vaan just mitä halusin, vain vähän freesimmän ilmeen :) Kunhan kulmat paranee, parempia kuvia luvassa.

   Mukavaa viikkoa! <3

   Poista
  2. Jes, kuvia siis odotellessa :D Ja kiitti, mukavaa viikkoa sullekkin! <3

   Poista