torstai 26. huhtikuuta 2018

Packing for Barcelona


8. kassi Zara 9. hame 10. aurinkolasit 11. tennarit 
12. uimapuku 13. kengät 14. pusero 15. T-paita 16. laukku Céline 17. kengät

Sanokaa etten ole ainut, joka alkaa miettimään pakkaamista jo useamman viikon ennen matkaa? Sovitan vaatteet läpi ja pohdin asuyhdistelmät ainakin valmiiksi, jos en matkalaukkua vielä esiin hae. Suunnittelulla välttyy ottamasta älyttömiä määriä turhia juttuja mukaan ja lomalla voi keskittyä muuhun kuin asukokonaisuuksien kasaamiseen. En siis todellakaan ole henkilö, joka edellisenä iltana ennen lennolle lähtöä heittää vai jotain paniikissa matkalaukkuun. Odotan jo niin, että pääsee viilettämään mekoissa ja kirkkaissa väreissä pitkin Barcelonan katuja. Lähtöön on tosiaan vielä reilu viikkoa, mutten malttaisi enää yhtään odottaa! Jos teillä on muuten hyviä vinkkejä kaupunkiin, niin ottaisin niitä mielelläni vastaan.

Sen verran usein on matkoille tullut pakattua vuosien varrella, että olen oppinut muutaman jutun. Ensinnäkin pidän aina uusia kenkiä kotona, jotta ne ehtivät muotoontua jalkoihin. Otan aina vähintään yhdet tennarit mukaan, sillä käveltyä tulee kuitenkin hurjat määrät. Perus T-paitoja kannattaa ottaa useampi, sillä ne menevät kaiken kanssa, enkä koskaan varsinkaan ulkomailla kuumassa käytä samaa yläosaa kuin yhden päivän. Asusteita on turha hamstrata hulluna, sillä sitä samaa laukkua ja aurinkolaseja käytän kuitenkin, pari laukkua (Célinen Nano on loistava myös lennolla) ja parit pokat on hyvä määrä viikon lomalle. Varaudun viileämpiin päiviin ja iltoihin, eli farkku- ja nahkatakki ovat mukana aina. Löysät housut ovat käytännölliset sekä lämpimällä kuin viileämmälläkin kelillä ja menevät myös lennnolla.

Vielä ennen lähtöä ajattelin yrittää etsiä uimapukua (Ginalla näyttäisi olevan kivoja) bikinien tilalle. En nykyisin juurikaan ota aurinkoa, en oikeasti edes muista milloin olisin ollut näin valkoinen kuin tätä nykyä, nimittäin viime kesänä en edes Cannesissa käynyt rannalla. Siinä missä ennen loma oli lähes epäonnistunut ilman kotiin paluuta ruskettuneena, en nykyään halua "tuhlata" aikaa rannalla makoiluun, eikä rusketus ole minulle kovinkaan tärkeää. Barcelonassa ajattelin, että olisi kuitenkin kiva joku aamupäivä piipahtaa rannalla. Uimapuvulle uskoisin tulevan käyttöä mahdollisesti myös myöhemmin syksyllä toisessakin kohteessamme.  

Linkit mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

  1. Hahah, pakko paljastaa että jos sä mietit pakkaamista monta viikkoa etukäteen, niin mä havahduin aiemmin tällä viikolla kaupungilla kierrellessäni, miettiväni vaatteita, asusteita ja eri yhdistelmiä suunnitteilla olevalle SYYSKUUN matkalle :DD Eli mulla pakkaamisprokkis alkaa näköjään jo kuukausia aiemmin ja vieläpä ennen kun koko matka on satavarma, heh :D Oon kyllä yleensä muutenkin niin suunnitelmallinen ennemmin kuin spontaani, enkä mäkään pystyisi ikinä siihen, että jättäisi pakkaamisen viimisiin päiviin. Ja vitsit, että itsekkn odottaa mekkokelejä ja se reissun odottaminenkn on aina yhtä kutkuttavaa, kun kaikki on vielä edessä.

    Ja ootan jo innolla sun loma-asuja Barcelonasta! Ihanaa matkaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, ihana :D Sä se vasta ajoissa sitten oletkin! vaikka muuten olen hyvinkin spontaani ja usein teen ennen kuin ajattelen, et matkoille kuitenkaan lähde valmistumatta. Varmasti jotain tärkeää unohtuisi, jos jättäisin viimetippaan (teen muuten usein myös listoja paperille pesuaineista alusvaatteisiin jotka täytyy ottaa mukaan :D) Tykkään muutenkin suunnitella asuja, mutta arjen kiireessä siihen ei ole kauheasti aikaa, niin lomalla on kiva päästä pukeutumaan :) Eiköhän reissussa tule muutamia asuja tallennettua uskoisin. Ja ihan totta, matkan odottelu on kivaa seki, mutta nyt talvi oli jotenkin liian pitkä ja matkakuume on yltynyt pikkuisen liian suureksi :D

      Kiitos paljon ja mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Excellent post however , I was wanting to
    know if you could write a litte more on this subject?

    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further.
    Bless you!

    VastaaPoista