sunnuntai 20. elokuuta 2017

Ramones




 

t-paita - Pull&Bear
hame - Zara
laukku - Céline
pistokkaat - Topshop
aurinkolasit - Ray-Ban

Shoppailuni Ranskassa jäivät melko vähäisiksi tänä vuonna, ainakin omassa mittakaavassani. Useimmiten kun tulen ulkomailta kotiin matkalaukku pursuten ja painorajat paukkuen. Tänä vuonna ei ollut hätäpäivää rajojen kanssa, vaikka laukussa oli jo kotoa lähtiessä esimerkiksi seitsemät kengät ja hiustenkuivaaja. Alet olivat Cannesissa vielä täydessä vauhdissa, mutta itse olin kääntänyt hankinnat jo syksyyn, ja mielessäni olikin lähinnä villaneuleet. Yhdet beiget mokkabootsit kyllä löysin alesta, sekä uutuuksista mekon ja tämän t-paidan heti ensimmäisenä päivänä, kun ostoskatu oli ihan hotellimme kupeessa. Olen jonkun aikaa etsinyt vähän traffimpaa t-paitaa esimerkiksi bändilogolla ja vihdoin Pull&Bearissa tärppäsi tämän coolin paidan kanssa. Kontrastit viehättävät kovasti, joten oli selvää että yhdistän teepparin vaaleanpunaiseen midihameeseen. Tätä samaa helppoa ja mukavaa settiä on tullut käytettyä myös Suomessa, ensi kerralla voisi yhdistää vielä mustat Converset lisää potkua tuomaan.  
 
Vähän erilaiset asukuvat muuten tällä kertaa, yleensä kun suosin vähän rauhallisempia taustoja. Nyt taustalla on kaikkea mitä yleensä vältän kuin ruttoa - autoja, liikennemerkkejä ja muita ihmisiä. Ranskan maisemat kuitenkin antoivat nämä kaikki anteeksi, ja totta puhuen illan hämärtyessä ei ollut enää aikaa asukuvapaikkaa etsiä eikä yli +30 lömpötilat tosiaan auttaneet asiaa. Minun blogini siis pysyy hyvinkin old fashionina, eikä asukuvia tosiaan suunnitella. Tosin pakko myös myöntää, että blogien ammattimaistuessa ennestään kaipaan aina vain enemmän kotikutoisuutta. Myös se harmittaa, että kommenttiboksini on hiljentynyt tyystin. Olisikin ihan tietää minkälaisia lukijoita siellä ruudun takana on? Mitä teette työksenne? Missä asutte? Minkä ikäisiä? Ja sitä rataa. Nyt kommenttiboksi laulamaan :)

10 kommenttia:

  1. Minä kyllä tykkään tälläisestä ns. vanhasta blogista. Jokaisen postauksesi luen, mutta liian harvoin tulee kommentia laitettua...
    Olen 21-vee tytteli, juuri muutettiin poikaystävän kanssa Tikkurilaan. Itse jatkan vielä töissä myyjänä, kun poikaystävä opiskelee. Toivottavasti ensi vuonna nappaisi minullakin koulupaikan kanssa.
    Tykkään hirveästi vaatteista ja laukuista. Joitakin merkkilaukkuja omistan, mutta nyt kaikki ylimääräinen menee kodin laittoon. Ja haaveilen tietty matkoista. Viimeisestä reissusta on vajaa kuukausi, mutta nyt jo suunnittelen seuraavaa.
    Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista. :) <3
    JohannaN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun kommentoit! :) Tuntuu vain usein onko tässä tippunut ihan kärryiltä, kun en esim. käytä filttereitä kuvissa vaikka se tuntuu olevan lähes pakollista nykyään.. Toisaalta turha edes vertailla itseään ammatilaisiin kun oma päivätyö on ihan muuta ja tykkään siitä suunnaattomasti. Uskon että sulla varmasti vielä koulupaikan kanssa tärppää! :)
      Ihana kun kerroit itsestäsi. Samanlainen matkakuumeilija olen itsekin ja aina reissut suunnitteilla :D

      Kiitos vielä kommentista ja mukavaa viikonjatkoa! :)

      Poista
  2. Moi! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka olen seurannut blogiasi jo pitkään ja se on yksi lemppareistani ja aina saa inspistä omiin asuihin😊 Sulla on ihana tyyli. Olen 41v, asun Porissa ja työskentelen päiväkodin johtajana.Terkuin Joski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Joski ja niin ihanaa että käytit nyt aikaasi ja kirjoitit kommentin! :) Kiitos! <3 Niin mahtavaa kuulla ketä siellä ruudun toisella puolla on. Kiva että olet löytänyt blogiini ja tervetuloa vaan jatkossakin :)

      Poista
  3. Ihan mielenkiinnosta; kuuluuko Ramones kuuntelemiisi bändeihin, vai ihanko trendimielessä valittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trendimielessä valittu, mutten kulkisi paidassa jos en pitäisi bändistä :)

      Poista
  4. Minähän täällä aika usein kommentoin,sillä nykyään taidat olla melkein ainoa ( Eveliinaa sueraan myös) blogi ,jota uskollisesti seuraan ja suorastaan odotan uusia postauksia. En ole ikinä itse lämmennyt ammatiblogeille,joissa kuvat ovat ammattimaisesti viimeisteltyjä. Haen inspiraatiota blogeista ,sillä vaikka olen jo viittäkymppiä lähentelevä terveydenhoitoalan ammaattilainen ja kolmen teinin äiti,niin innostun muodista aina vaan uudelleen. En juokse trendien perässä ,mutta tykkään seurata niitä ja saatan jotain napata omaan pukeutumiseen. En myöskään tämänikäisenä halua nolata omia lapsiani pukeutumalla samoin kuin he ,mutta en tyydy jakkaupukuihin joita ikäisilleni usein tyrkytetään. Tästä sinun blogista olen saanut minua vinkkejä ja juuri sitä isnpiraatiota omaan pukeutumiseen,että jos olisin rikas palkkaisin sinut omaksi stylistiksi.Oikeasti.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsi sinä oletkin tosiaan ainoa joka enää kommetteja oikeastaan jättää, arvostan ajankäyttöäsi kyllä todella :) Liian usein vertailen itseäni bloginkautta ammattilaisiin, vaikka se on niin turhaa, eikä minulla esimerkiski ole samallalailla aikaa panostaa blogiin kuin heillä joille siitä maksetaan. Niin mahtavaa että tänne on löytäneet myös täysin eri elämäntilanteessa olevat. Juuri eilen muuten puhuin töissä, kuinka arvostan hoitoalalla olevia :) Itse työskentelen nykyisin juurikin mm. vaatteiden parissa ja rakastan työtäni :) Haha, vai stylistiksi, kiitos vaan moisesta kohteliaisuudesta! <3

      Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  5. Voi Anne, ehdin vasta nyt kommentoimaan ja postauksiesi pariin, sillä olen myös ollut reissussa ja pääsin nyt vasta rauhassa blogien pariin :) Ja näin alkuun kyllä pakko sanoa, että arvostan suuresti sitä miten jaksat täällä asukuvia ja inspiraatiota jakaa, siitä huolimatta että vastakaikua täältä kommenttiboksista harvoin tulee. Olen itse huomannut yleisesti blogeissa sen, että kommenttia jätetään yleensä vain jos on jotain huomautettavaa esim negatiivisessa mielessä tai jos halutaan saada apua ja kysyä jotain. Sellainen hyvän päivän höpöttely ja kehut ovat jääneet aika minimiin.

    Mutta sitten siihen aiheeseen :) Olen 26v tällä hetkellä Pohjanmaalla asusteleva, mutta etelämmästä kotoisin. Tällä hetkellä on tilanteeni se, että olen valmistunut ammattiin, joka ei ole itselleni oikea ja nyt tässä tutkaillaan mikä olisi se oma juttuni. Mutta se ainakin on selvää, että aikamoinen matkakuumeilija minäkin olen ja rakastan vaatteita ja muotia ja olen eniten heikkona takkeihin ja kenkiin. Eteisessä saisi olla ainakin viisikertaa enemmän naulakkotilaa mun tamineille, kun pelkästään yhden kauden kengät ja takit pursuavat aina yli äyräiden :D Lisäksi pidän kovasti hyvästä ruuasta (ja herkuista tietty), kahvista, kissoista ja urheilusta!

    Kiitos sulle tästä ihanasta blogista, joka on yks mun ihan lemppareista ja josta saan aina valtavasti inspiraatiota pukeutumiseen ja ihailen sun tyyliä! Mukavaa syksyn odotusta sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mansi ja niin ihana kun jätit kommentin! :) Pahoittelut myös, että vastaamisessa kesti monta päivää. Toivottavasti matka oli onnistunu! :) Olet ihan oikeassa, juuri noin se kommenteissa menee nykyisin. Itse kyllä huomaan asian harmittavan usein tosi paljon, kun yksin vain täällä kirjoittelen. MUtta sellaista se nykyään on ja onneksi työssäni pääsen kyllä vuorovaikutukseen ihmisten kanssa :D Olenkin päättänyt hellittää blogin kanssa entistä enemmän, harrastuksen kun pitäisi olla kivaa ei pakkopullaa, ja aion keskittyä jatkossa vapaa-ajalla enemmän muuhun (kuten lenkkeilyyn ja ystäviini) mutten tätä rakasta harrastusta halua kuitenkaan kokonaan hylätä :)

      Ja hei tiedän tunteen, olin vuosia ihan väärällä alalla ja työpaikassa. Muutaman mutkan kautta aika sattumalta päädyin työhön mitä nyt teen ja en voisi enempää työstäni tykätä :) Joten tsemppiä! Olet vielä nuori niin ehdit hankkia vaikka kymmenen ammattia :D

      Kuulostetaan melko samanlaisilta tuon eteisen kanssa :D Ja rakastan kissoja (mulla on niitä pari ollutkin..).

      Kiitos tuhannesti kun luet pikkuista blogiani! <3 Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista