torstai 6. heinäkuuta 2017

Paras alelöytö








nahkatakki - Zara
farkkuhame - H&M
t-paita - 2ndDAY
laukku - Chloé
loaferit - Pretty Ballerinas
aurinkolasit - Ray-Ban

Minä se onnistun shoppailemaan vaikka myöhäisillassa mökillä metsän keskellä, jos vain saatavilla on nettiyhteys. Nauratti jo hitusen itseänikin, kun kyhnötin tabletti kädessä sohvan nurkassa alennysmyyntejä selaten mökillä keskellä ei mitään. Piipahdin Zaran aleissa paikan päällä viime viikolla, mutta tavarapaljous ja sotku ahdisti sen verran, että katsoin helpommaksi tutkia alet nettisivuilta käsin. Pari juttu olikin mielessäni, ja löysin molemmat ihan naurettavan edullisesti. En voi vastustaa nahkatakkeja ja mekkoja. Katselin jo alkuvuodesta uutta nahkatakkia erilaisin detaljin kuin omistamani, mutta järki jätti hankkimatta, nahkarotseja kun muutama jo eteisessä roikkuu. Kun kuitenkin bongasin prätkärotsin aitonahkaisena ronskein yksityiskohdin viidelläkympillä (50€!!!) jäi järki sille tielleen ja takki lähti kotiin erään alemekon kera. Takki on niin täydellinen hopein yksityiskohdin (jotenkin kummasti hopea on alkanut miellyttää kultaa enemmän) ja en voi käsittää, että sain sen niin hurjan edullisesti. Käytän nahkatakkeja niin paljon, että vaihtelu niiden suhteen todellakin virkistää. Asu muuten on niin yksinkertainen kuin olla ja voi - farkkuhame ja valkoinen teeppari, muttei sitä välillä muuta kaipaakaan. 

Halusin vähän vaihtelua kuviini, joten päätettiin mennä kuvailemaan Vellamon (merimuseo) edustalle. Tavallaan rakennus on minusta hieno ja ainakin erikoinen, mutta kuvistani olen niin tarkka, ettei mikään paras tausta asukuville. Yleisestikin silmääni miellyttää uutta modernia arkkitehtuuria paljon enemmän vanhat tyylikkäät rakennukset. Jos kuitenkin liikutte Kotkassa päin, niin kannattaa Vellamo ehdottomasti tsekata vähintään ulkoapäin. Ensi viikollahan siellä tapahtuu kun Tall Ships Races saapuu kaupunkiin ja samaan aikaan vielä Meripäivät! Veikkaan, että purjelaivakuvia  siis tulossa roppakaupalla tänne blogiin.

4 kommenttia:

  1. Oi,sinä ihana nahkatakkilady:)
    En kyllä tiedä montakaan ,joille nahkarotsi sopii noin hyvin kuin sinulle.
    En ole itse alennusmyynneissä motivoinut kiertelmään,sillä nämä Suomen säät eivät ole kesäpukeutumista suosineet. Ensi viikolla lähdemme kuukaudeksi Aasiaan joten luotan ,että siellä on lämminta ja myös vaatekauppoja,joista ostella kevyempiä vaatteita.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan :)

      Oi että, ihanaa matkaa! ❤️ Eiköhän sieltä vaatetta löydy tosiaan. Mä olen lähinnä ostanut mekkoja, jotka menee syksymlläkin, samoi kuin tämä rotsi, mutta selkeät kesävaatteet ovat jääneet kauppaan..

      Aurinkoista viikkoa! ☀️

      Poista
  2. Ihana asu! Oon nyt 100 vuotta miettinyt ja nyt vaivaudun kommentoimaan: käytätkö itseruskettavaa ja jos, niin mitä? Sulla on aina niin hyvännäkönen rusketus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 haha, musta taas tuntuu etten ole vuosiin kesällä ollut näin valkoinen 😀 En kauheasti halua ottaa enää aurinkoa, mutta käytän nykyään Doven Summer revived -kosteusvoidetta noin kerran viikossa. Se ainakin sävyttää mun ihon tosi hyvin! itseruskettaviin en ole koskenut vuosiin, mutta tuo kosteusvoide on niin mun lemppari 😊

      Aurinkoista viikkoa! ☀️

      Poista