perjantai 7. heinäkuuta 2017

Holiday Wearbikinit - korikassi Indiska - pusero - farkkuhame

Kun aloin miettimään tulevaa lomaani, nosti matkakuume yllättäen päätään, ja pian löysinkin itseni kävelemästä Google mapsilla pitkin Cannesin katuja (tätä teen muuten aina jonnekin matkustaessa). Mieleeni tuli heti kylmä pirtelö, palmujen alla, kesämekon helma hulmuten. Kesäpukeutumiseni lomalla ja ulkomailla eroaa jonkin verran normaalista, se on nimittäin entistä rennompaa - paljaita olkapäitä, korikasseja, kiilakorkoja, isoja korvakoruja, punaista, panamahattuja.. Rento korikassi on ainakin ehdoton Etelä-Ranskaan ja jotain punaista himoitsen tällä hetkellä hurjasti. Tosin uskon vahvasti, että täällä Suomessakin saa vielä kerätä eväät korikassiin, heittää bikinien päälle mekon ja viettää hellepäivää rannalla. 

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Punaisen himo minullakin ja pari punaista kesäkolttua käynyt sovituksessa,mutta palautukseen lähtivät,sillä toinen oli vääränkokoinen ( tiesin tilatessa,mutta koska omaa kokoa ei ollut ,ajattelin naisen logiikalla kokeilla kuitenkin:) ja toinen muuten vain ihan retkun näköinen päällä. Mutta kyllä se punainen mekko vielä löytyy...
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin pitkästä aikaa punainen miellyttää, kunhan sen yhdistää oikein :) Just eilen juoksin Helsingissä kaupasta kauppaan etsien punaista mekkoa :D Ja ihan tuttu juttu, että kokeilla pitää aina, vaikkei koko olisi oikea :D Varmasti löytyy! :)

   Poista