maanantai 3. heinäkuuta 2017

Cargo Jackettakki - Ginatricot 
mekko - Bik Bok
laukku - Céline
tennarit - Converse
aurinkolasit - Ray-Ban

Aurinkoista alkanutta heinäkuuta! Joko olette kesälomilla? Omaan lomaani on tasan kuukausi, mutten kyllä lomaa juurikaan kaipaa. Kesällä töissä käyminenkin on jotenkin rennompaa, eikä haittaa yhtään, että tänä vuonna minulla on vain viikon loma. Jos totta puhutaan, minua ei ole haitannut tämä viileämpi kesäkään ollenkaan. Aurinkoisia ja lämpimiä päiviä on kuitenkin ollut. Mutta lämpömittarin näyttäessä vähän kevyempiä asteita on vain paljon enemmän mahdollisuuksia pukeutua. Mekon päälle voi heittää takin lämmittämään ja mielenkiintoa asuun tuomaan. Vuosia yksi takkilempparini on ollut cargotakki, joka onkin klassikko nahka- ja farkkutakin rinnalla. Tykkään yhdistää takin naisellisiin mekkoihin, ja enpä juuri muuhun kuin mekkoihin ole kesän aikana pukeutunutkaan. Pilkullinen röyhelöunelma on yksi suosikeistani ja sille on tullut hurjan paljon käyttöä, viimeksi näitte sen täällä nahkatakin kanssa. Pidemmittä puheitta, nyt laitan läppärin kiinni ja lähden ulos nauttimaan auringosta!

2 kommenttia:

  1. Ostin juuri eilen Marimekolta pitkän parkatakin, joka ajaa tätä asiaa itselläni - aah! Olen kaivannut sellaista vuosia, ja yhden viitisen vuotta sitten ostanutkin. Se palveli ja palvelee edelleen hyvin mökillä, mutta kaipasin tällaista oikeasti parempaa versiota käyttöön. Kokeilin ja kokeilin, ja viimein raaskin -50% hintalapulla sen kotiin viedä. Uskon sen olevan lähestulkoon ikuinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vautsi, se on hieno! :) Takkeihin kyllä kannattaa panostaa. Vaikka yllätävän hyvä on ollut tämä Ginan halpisversiokin ja ajaa itselläni asian hyvin. Sen olen päättänyt, etten villakangastakeissa enää tingi, niin moneen Zaran takkiin olen pettynyt. Ensi syksynä ehkä just Marimekon kunnon takki! Odottelen sun asukuvia vihreän takin kanssa :)

      Poista